The Hut – Brittiläinen tavaratalo verkossa

Vuonna 2004 perustettu brittiläinen verkkotavaratalo, joka myy vaatteita, kodintuotteita, kosmetiikkaa, elektroniikkaa, leluja ja pelejä.

The Hut on vuonna 2004 perustettu verkkotavaratalo, joka tarjoaa parhaat hinnat laajasta valikoimasta viikon jokaisena päivänä. The Hut.com Ltd on rekisteröity Englantiin ja Walesiin.

The Hutin valikoima kattaa tuotteita monista luokista: vaatteet, lelut, lahjat, kauneus ja terveys, tietotekniikka, elektroniikka, pelit, DVD, Blu-Ray sekä paljon muuta. Valikoima laajenee jatkuvasti ja toimitus on ilmainen kaikkialle Eurooppaan.

Ensimmäinen The Hut -verkkosivusto avattiin vuonna 2004. Se keskittyi lifestyle-, kauneus- ja terveystuotteisiin. Vuonna 2011 The Hut Group julkaisi liiketoimintaohjelmiston ja verkkokauppa-alustapalvelut. Sen nykyisiin brändeihin kuuluvat muun muassa Myprotein, Coggles, ProBikeKit, Myvitamins, Lookfantastic, The Hut, Mankind, Beauty Expert, AllSole, Iwantoneofthose, Mybag, Zavvi ja Exante Diet.

TheHut.com tarjoaa monien fantastisten brändien tuotteita, kuten Adidas, Armani, Bvlgari, Chloe, Hugo Boss, Hunter, Kérastase, Ray-Ban, Superdry ja monia muita.

Valikoima:

  • Miesten vaatteet, asusteet ja kengät
  • Naisten vaatteet, asusteet ja kengät
  • Koti ja puutarha
  • Elektroniikka
  • Ulkoilu ja urheilu
  • Kauneudenhoito
  • Grooming
  • Lastentarvikkeet ja lelut
  • Elokuvat ja pelit
  • Lahjat

Tuotemerkkejä: Alessi, Apple, Adidas, Calvin Klein, Gant, Jack Wolfskin, Nike, Braun, ghd, L’Oreal, Ray-Ban, Redken, VANS.

Maksutavat: Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard, Maestro, American Express ja Adyen.

Toimituskulut: Alle 30 £ tilauksiin 3,99 £ eli noin 5,6 €/tilaus, yli 30 £ tilauksille ilmainen toimitus!

Toimitusaika: Normaali toimitus Suomeen 3-6 arkipäivää, seurattava (tracked) toimitus 3-5 arkipäivää.

Verkkokauppa on englanninkielinen.

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

The Hut
Meridian House
Gadbrook Park
Rudheath
Northwich CW9 7RA
ISO-BRITANNIA

www.thehut.com

Room21 – Design-huonekalut ruotsalaisesta sisustuskaupasta

ROOM21 on ruotsalainen huonekaluihin, puutarhatuotteisiin ja sisustukseen erikoistunut perheyritys ja verkkokauppa.

ROOM21 on ruotsalainen sisustuksen ja designin perheyritys ja verkkokauppa, jonka perustivat Helén Rudholm ja Gustaf Rudholm vuonna 2006 Boråsissa Ruotsissa. Se on ollut vuodesta 2014 osa Royal Design Group AB:ta, johon kuuluu muun muassa RoyalDesign.

ROOM21 on kasvanut tasaisesti ja nykyään se on yksi Ruotsin suurimmista huonekalujen ja sisustustuotteiden verkkokaupoista. Sen liikeidea on myydä vain korkealaatuisia huonekaluja niin yksityisille kuin yrityksillekin.

Yritys haluaa tarjota vain parasta laatua, palvelua ja neuvoja. Tuotteet valikoidaan huolella niin, että ne sopivat heidän asiakkailleen. ROOM21 tekee yhteistyötä Euroopan johtavien huonekalu-, valaisin- ja sisustustuotevalmistajien kanssa, ja verkkokaupan valikoima kasvaa jatkuvasti. Tällä hetkellä se tarjoaa laadukkaita huonekaluja, tunnettuja klassikoita ja uutuustuotteita yli 170 tuotemerkiltä. Se ottaa mielellään vastaan myös toiveita valikoimansa suhteen.

Valikoima:

Maksutavat: Visa ja MasterCard, Klarna Lasku (14 päivää), Klarna Tili Osamaksu, useimpien suomalaisten pankkien verkkomaksut.

Toimituskulut: Pienet paketit Postin kautta 5 €. Suuret ja painavat tilaukset kotiovelle 35 €. Näet tarkat toimituskulut kassalla, kun olet lisännyt tuotteet ostoskoriin.

Toimitusajat: Varastotuotteiden toimitusaika 2-8 arkipäivää, tilaustuotteilla 2-15 viikkoa.

Verkkokauppa on suomenkielinen.

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

ROOM21
Kungsgatan 31-33
411 15 Göteborg
RUOTSI

09-85 67 1470
asiakaspalvelu@room21.fi

www.room21.fi