Room21 – Design-huonekalut ruotsalaisesta sisustuskaupasta

ROOM21 on ruotsalainen huonekaluihin, puutarhatuotteisiin ja sisustukseen erikoistunut perheyritys ja verkkokauppa.

ROOM21

ROOM21 on ruotsalainen sisustuksen ja designin perheyritys ja verkkokauppa, jonka perustivat Helén Rudholm ja Gustaf Rudholm vuonna 2006 Boråsissa Ruotsissa. Se on ollut vuodesta 2014 osa Royal Design Group AB:ta, johon kuuluu muun muassa RoyalDesign.

ROOM21 on kasvanut tasaisesti ja nykyään se on yksi Ruotsin suurimmista huonekalujen ja sisustustuotteiden verkkokaupoista. Sen liikeidea on myydä vain korkealaatuisia huonekaluja niin yksityisille kuin yrityksillekin.

Yritys haluaa tarjota vain parasta laatua, palvelua ja neuvoja. Tuotteet valikoidaan huolella niin, että ne sopivat heidän asiakkailleen. ROOM21 tekee yhteistyötä Euroopan johtavien huonekalu-, valaisin- ja sisustustuotevalmistajien kanssa, ja verkkokaupan valikoima kasvaa jatkuvasti. Tällä hetkellä se tarjoaa laadukkaita huonekaluja, tunnettuja klassikoita ja uutuustuotteita yli 170 tuotemerkiltä. Se ottaa mielellään vastaan myös toiveita valikoimansa suhteen.

Valikoima:

Maksutavat: Visa ja MasterCard, Klarna Lasku (14 päivää), Klarna Tili Osamaksu, useimpien suomalaisten pankkien verkkomaksut.

Toimituskulut: Pienet paketit Postin kautta 5 €. Suuret ja painavat tilaukset kotiovelle 35 €. Näet tarkat toimituskulut kassalla, kun olet lisännyt tuotteet ostoskoriin.

Toimitusajat: Varastotuotteiden toimitusaika 2-8 arkipäivää, tilaustuotteilla 2-15 viikkoa.

Verkkokauppa on suomenkielinen.

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

ROOM21
Kungsgatan 31-33
411 15 Göteborg
RUOTSI

09-85 67 1470
asiakaspalvelu@room21.fi

www.room21.fi

Onko sinulla kokemuksia tästä verkkokaupasta? Jaa kokemuksesi ja auta muita shoppailijoita!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *