Amiclubwear – Naisten seksikkäät yökerho-asut

Yhden pysähdyksen lähteesi ensiluokkaisille muotituotteille odottamattomaan hintaan.

amiclubwear

Amiclubwear on yhden pysähdyksen lähteesi ensiluokkaisiin muotituotteisiin odottamattoman edullisin hinnoin.

Amiclubwear.com on rekisteöity naisten vaatekauppa, jonka majapaikka sijaitsee yhdessä Yhdysvaltain kuumimmista muotipääkaupungeista Etelä-Kaliforniassa. Verkkokaupan ostajat pitävät sormensa jatkuvasti muodin pulssilla, joten he tietävät mikä on kuumaa ja mikä ei. Vaikein osuus tehdään puolestasi ja sinun tarvitsee vain vierailla ainoastaan tässä naisten vaatekaupassa.

Yrityksenä Amiclubwear on aina ollut suunnattoman kiinnostunut uusista vaatemallistoista, löytämään uusimmat trendit sekä tietysti myös tyylikkäät asut, jotka saavat sinut näyttämään hyvältä. Jokaisena sesonkina he matkustavat suunnittelijoiden näytöksiin ja valitsevat lupaavimmat tyylit pitääkseen valikoimansa muodin edelläkävijänä. Uusia tyylejä lisätään jatkuvasti suosituimpiin mallistoihin, mutta myös uusien designereiden vaatteita lisätään mallistoihin Amiclubwearille ominaisia klassisia tyylejä uhraamatta. Uusien suunnittelijoiden mallistoja lisätään joka sesonkina, joten jokainen pääsee käsiksi uusimpiin tyyleihin.

Uusia tuotteita lisätään verkkokauppaan joka viikko, joten sen tarjontaa kannattaa pitää silmällä. Valikoimassa riittää tuotteita julkkisten punaisten mattojen muotitrendeistä vaatekomeroosi asti. Amiclubwear on muodin asiantuntijasi etsitpä sitten seksikkäitä vaatteita, halpoja mekkoja tai upeimpia korkokenkiä.

Amiclubwear.com avasi online-myymälänsä vuonna 2004, jonka jälkeen se on kasvanut tasaisesti ja kehittynyt kaikilla mahdollilla tavoilla. Todistettuna trendien löytäjänä yrityksessä uskotaan, että online-putiikki tulee aina olemaan nykyisiä trendejä edellä ja sen asiakkaat olemaan trendsettereitä omissa piireissään.

Amiclubwearilla on laajat ja vankat suhteet valmistajien kanssa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin, mitkä heijastuvat tarjottavien tuotteiden hinnoissa ja laadussa. Uusia tuotteita lisätään päivittäin ja markkinointiosasto etsii jatkuvasti uusia kuumia tuotteita, jotka tyydyttävät vaativimpienkin asiakkaiden toiveet. Amiclubwear on omistautunut parantamaan elämänlaatuasi huippuluokan tuotteilla pohjahinnoilla!

Verkkokauppa arvostaa asiakkaitaan, joten asiakaspalvelu on valmiina palvelemaan sinua. Koska uusia tuotteita tulee jatkuvasti lisää, henkilökunta saa jatkuvasti koulutusta palvellakseen asiakkaita entistä paremmin. Sinun tyytyväisyytesi on heille tärkeintä.

Amiclubwearin asiakkaat ovat aina yllättyneitä, miten nopeasti tilaukset toimitetaaan – vaikka tekisit tilauksen viikonloppuna. Maailmanluokan toimitukset varmistetaan pitkäikäisillä yhteistyösopimuksilla UPS:n ja muiden kuriiripalveluiden kanssa. Hyvin koulutettu varastohenkilökunta pitää hyvää huolta tilauksestasi ja varmistaa, että tuotteet pakataan parhaita standardeja noudattaen.

Ellet ole tyytyväinen tuotteisiin, voit palauttaa ne 30 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Vaihto- ja palautuskustannukset vaihtelevat tuotteesta riippuen.

Valikoima:

  • Vaatteet
  • Kengät
  • Uima-asut
  • Plus-koot
  • Alusvaatteet
  • Puvut
  • Asusteet
  • Alle 20 $ tuotteet

Maksutavat: MasterCard, Visa, American Express, Discover ja PayPal.

Toimituskulut: Kansainvälisten tilausten toimituskulut lasketaan kassalla tilauksen painon ja määränpään perusteella.

Toimitusaika: Kansainväliset tilaukset toimitetaan Yhdysvaltain postin (USPS) kautta. Tarkempia toimitusaikoja ei ole kerrottu.

Huom! Amiclubwear on yhdysvaltalainen verkkokauppa, joten vastaanottaja on vastuussa mahdollisten alv- ja tullimaksujen suorittamisesta.

Amiclubwear.com -verkkokauppa on englanninkielinen.

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Amiclubwear
Dese Enterprise Inc.
13001 E. Temple Avenue, Industry
CA 91746
YHDYSVALLAT

(626)709-3384
support@amiclubwear.com

www.amiclubwear.com

Onko sinulla kokemuksia tästä verkkokaupasta? Jaa kokemuksesi ja auta muita shoppailijoita!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.