Animail – Lähin eläinkauppasi netissä

Pohjoismaiden suurin eläintarvikekauppa verkossa, josta löydät laatutuotteet koirille, kissoille, linnuille, kaloille ja matelijoille.

animail

Animail (aik. Foderbilen Sveri AB) on Pohjoismaiden suurin online-eläintarvikekauppa, josta saat ruoat ja tarvikkeet koirille, kissoille, linnuille, pieneläimille, matelijoille ja akvaariokaloille. Animail perustettiin vuonna 2007 Ruotsissa ensimmäisenä lemmikkieläinten ruokien ja -tarvikkeiden verkkokauppana. Vuodesta 2012 lähtien Animail on laajentanut toimintaansa muihin Pohjoismaihin. Tällä hetkellä se on markkinajohtaja Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Animailin tavoitteena on, että löydät etsimäsi ruoat lemmikillesi helposti ja kätevästi. Voit hakea lemmikillesi sopivaa ruokaa valitsemalla ensin päävalikosta eläinlajin ja sieltä haluamasi kategorian. Voit etsiä tuotteita myös tuotemerkeittäin. Animail tarjoaa tällä hetkellä yli 60 tuotemerkin tuotteita. Mikäli sinulla on erityisvaatimuksia lemmikkisi ruoalle, kuten jokin tietty raaka-aine tai proteiinipitoisuus, voit käyttää tarkennettua hakua. Voit myös hakea tuotteita hakusanalla kaupan hakukoneella.

Animail on ”lähin eläinkauppasi”. Tämä tarkoittaa, että saat tilattua kattavasta valikoimasta helposti ruoat ja tarvikkeet monille eri eläimille, jotka verkkokauppa toimittaa suoraan kotiovellesi. Verkkokauppa työskentelee kasvattaakseen valikoimaa koskemaan myös pieneläimiä, kuten kanit, marsut ja hillerit.

Verkkokauppa haluaa pitää huolen, että tilauksesi toimitetaan lemmikillesi nopeasti ja edullisesti. Normaali toimitusaika onkin vain 3-6 arkipäivää ja toimituskulut ovat alkaen 0 euroa. Saat aina tilauksesi suoraan kotiovellesi riippumatta siitä missä päin Suomea asut. Näin sinun ei tarvitse olla noutamassa lähetystä Postista tai muusta noutopisteestä. Säästät siis aikaa ja selvää rahaa!

Animailin perusarvoja ovat huolenpito, saatavuus, tieto ja asiantuntemus. Se välittää asiakkaistaan ja heillä on aina aikaa paneutua asiaasi. Verkkokaupan asiakaspalvelu pyrkii auttamaan sinua ja lemmikkiäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Yritys haluaa, että saat haluamasi tuotteet aina mahdollisimman helposti ja nopeasti – suoraan kotiovellesi. Animail haluaa myös kartuttaa kotieläimiä koskevaa osaamistaan ja asiantuntemustaan sekä jakamaan sitä asiakkailleen.

Verkkokaupassa on usein erilaisia kampanjoita ja tarjouksia, joten kannattaa seurata toimintaa esimerkiksi uutiskirjeen kautta.

Valikoima:

  • Koirat
  • Kissat
  • Pieneläimet
  • Linnut
  • Kalat
  • Matelijat
  • Eläinlääkäriruoka

Tuotemerkkejä: 1st Choice, Acana, Eukanuba, Hills, Mera Cat, Mera Dog, NutriOne, Pedigree, Purina, Royal Canin, Tello, Vitakraft, Whiskas.

Maksutavat: Pankki- ja luottokortit, verkkopankkien suoramaksut, Klarna Lasku ja Klarna Osamaksu.

Toimituskulut: Alle 60 € tilauksille postipaketti 12,90 € ja kotipaketti 14,90 €, 60-99,9 € tilauksille postipaketti 4,90 € ja kotipaketti 12,90 € sekä yli 100 € tilauksille postipaketti 0 € ja kotipaketti 9,90 €.

Toimitusaika: Normaali toimitusaika on 3-6 arkipäivää. Suurimmilla paikkakunnilla tilauksesi voi olla perillä jo 48 tunnin kuluessa tilauksesta. Suomessa toimitukset hoitaa Bring Express.

Animail.fi -verkkokauppa on suomenkielinen!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Animail
Flygfältsgatan 1
128 30 Skarpnäck
RUOTSI

asiakaspalvelu@animail.fi

www.animail.fi

1 kokemus verkkokaupasta “Animail – Lähin eläinkauppasi netissä”

  1. Ei kannata tilata mitään. Minä tilasin ison säkin marsun ruokaa. Kun vahvistin tilausta näytöllä oli ensin oikea summan, yhtäkkiä näytöllä vilahtikin toinen paljon isompi summa ja tilaus oli tehty. Aloin selvittämään asiaa asiakaspalvelun kanssa joka oli vaikeaa. Asia kuitenkin loppujenlopuksi saattiin järjestettyä ja kuulemma kyseessä oli tekninenvika.. Ruoka saapui suht nopeasti. Olin tyytyväinen tilaukseeni, kunnes seuraavana aamuna huomasin pussissa kahdenlaisia ötököitä. Taloni saattaa olla täynnä niitä ja marsuni! Hyi olkoon. Nyt on sitten taas aika alkaa tappelemaan asiakaspalvelun kanssa… No, mutta ei missään nimessä kannata tilata!!!

Onko sinulla kokemuksia tästä verkkokaupasta? Jaa kokemuksesi ja auta muita shoppailijoita!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.