Rapunzel of Sweden- Hiustenpidennykset netistä

Pohjoismaiden johtava aitojen hiustenpidennysten ja hiuslisäkkeiden toimittaja. Jo satoja tuhansia asiakkaita!

Rapunzel of Sweden on yksi Pohjoismaiden johtavista hiustenpidennysten toimittajista. Sen aitoja hiustenpidennyksiä on myyty jo sadoilletuhansille asiakkaille.

Rapunzelin perusti vuonna 2007 ruotsalainen Ida, joka etsi täydellistä hiustenpidennysten toimittajaa. Koska hän ei löytänyt sellaista, joka olisi voinut tarjota kaikkea hänen haluamaansa, hän perusti Rapunzelin. Yritys on kasvanut tasaisella vauhdilla perustamisestaan lähtien ja siitä on tullut tunnettu ja kansainvälinen hius- ja kauneusalan yritys.

Rapunzel of Swedenin nimi tulee prinsessa Tähkäpäästä kertovasta sadusta (Tähkäpää on ruotsiksi Rapunzel). Prinsessalla oli kauniin kultaiset hiukset, jotka olivat monta metriä pitkät. Häntä pidettiin maailman kauneimpana tyttönä. Prinsessaa kadehtinut ilkeä noita lukitsi hänet torniin. Mutta eräänä päivänä uljas prinssi kiipesi Tähkäpään kultaisia hiuksia pitkin torniin ja pelasti hänet.

Rapunzel of Sweden myy oman Rapunzel®-tavaramerkkinsä tuotteita sekä yksityishenkilöille että yrityksille ympäri maailmaa. Tuotteita myydään valittujen jälleenmyyjien kautta sekä verkkokaupassa.

Verkkokaupan valikoimiin kuuluu hiustenpidennykset, hiuslisäkeet ja muut niihin liittyvät tuotteet. Hiustenpidennyksiä on saatavilla monissa eri väreissä, pituuksina ja laatuisina, joten voit olal varma, että saat juuri sellaiset pidennykset kuin haluat. Rapunzel-hiustenpidennykset voidaan kiinnittää hiuksiin hieman eri menetelmillä. Jos tavoitteesi on uudet, pitkät ja paksut hiukset, kannattaa tutustua Rapunzelin valikoimaan!

Rapunzelin hiustenpidennykset ovat 100 % luonnollista hiusta. Kaikki hiukset on vapaaehtoisesti myyty tai luovutettu myyntiin ja niitä saadaan kaikkialta maailmasta. Luovuttajat ovat terveitä naisia ja miehiä. Rapunzel hyödyntää vain absoluuttisesti paraslaatuiset hiukset saamistaan raakahiuksista. Kaikki tuotteet ovat ohuita ja hienolaatuisia, ja ne sopivat kaikille naisille!

Hiuslisäkkeet ja hiustenpidennykset on luokiteltu hiustyypin mukaan luokkiin, jotta voit helposti valita omaan hiustyyppiisi sopivat tuotteet. Hiuslaatuja ovat Rapunzel Original, Rapunzel European, Rapunzel Luxury, Rapunzel Heat Resistant Fiber ja Rapunzel Synthetic. Tutustu hiuslaatuihin tarkemmin verkkokaupassa.

Rapunzel of Sweden seuraa tarkasti alaa ja kehittää tuotteitaan yhteistyössä kansainvälisten asiantuntijoiden, henkilöstönsä sekä asiakkaidensa kanssa.

Rapunzel of Swedenin toiminan periaatteita ovat korkealaatuiset tuotteet, laajan valikoiman, edulliset hinnat, turvalliset maksutavat, henkilökohtaisen palvelun ja nopeat toimitukset.

Yritys on voittanut useita verkkokauppa-alan palkintoja, kuten Vuoden Nuori Yrittäjä 2008, Vuoden Yritys 2010, Vuoden Kasvuyritys 2012 ja Vuoden Yrittäjä 2010. Verkkokaupan lisäksi sillä on viisi omaa kampaamoa Ruotsissa: Umeåssa, Göteborgissa, Tukholmassa, Malmössä ja Uppsalassa.

Valikoima:

  • Hiustenpidennykset
  • Hiuslisäkkeet
  • Hiustenhoito- ja muotoilutuotteet
  • Peruukit
  • Tarvikkeet
  • Kauneus

Maksutavat: Visa-, MasterCard-, Diners Club- ja American Express -luottokortit, Klarna Lasku, Klarna Tili, Klarna Osamaksu, etukäteismaksu tilisiirrolla, PayPal sekä verkkopankkimaksut Trustly-palvelun kautta.

Toimituskulut: Näkyvät kassalla, kun olet siirtänyt haluamasi tuotteet ostoskoriin.

Toimitusaika: Arkipäivänä ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset postitetaan jo saman päivän aikana. Kirjepostin normaali toimitusaika on 2-3 arkipäivää. Yli 2 kg tilaukset toimitetaan pakettina ja niiden toimitusaika on 2-6 arkipäivää. UPS Express -pikatoimituksella toimitusaika on vain 1-2 arkipäivää osoitteesta riippuen.

RapunzelofSweden.fi -verkkokauppa on suomenkielinen!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Rapunzel of Sweden AB
Box 3174
903 04 Umeå
RUOTSI

09 4245 0923
Yhteydenottolomake sivuilla

www.rapunzelofsweden.fi

Chloes – Laadukkaat hiustenpidennykset Englannista

Tilaa aidoista hiuksista käsintehdyt hiustenpidennykset edullisesti Englannista ilmaiselle toimituksella.

Chloes on englantilainen, korkealaatuisiin hiustenpidennyksiin erikoistunut verkkokauppa. Yritys toimii yhdeksällä eri markkina-alueella ja seitsemällä eri kielellä.

Chloes sai alkunsa, kun Chloe-niminen nainen törmäsi niin moniin ihaniin asioihin, jotka hän halusi ostaa, mutta valitettavasti ne osoittautuivat joko kalliiksi tai huonolaatuisiksi. Eräänä päivänä Chloe päätti tehdä asialle jotain ja tilasi näytekappaleet kaikilta hiustenpidennysten valmistajilta.

Vain muutamaa kuukautta myöhemmin Chloe oli valmis esittelemään verkkokauppansa, joka myy laadukkaita hiustenpidennyksiä huomattavan paljon muita myyjiä edullisempaan hintaan.

Oletko unelmoinut pidemmistä, paksummista ja hohdokkaammista hiuksista? Chloesin klipsipidenyksillä toteutat unelmasti helposti ja nopeasti.

Chloesin klipsipidennykset on tehty oikeista hiuksista ja ne ovat erittäin helppokäyttöiset – saat pidennykset paikoilleen vain muutamassa minuutissa!

Valitse sinua miellyttävä väri useista vaihtoehdoista ja tilaa unelmiesi hiukset nyt. Hiustenpidennyksiä voi myös kiharruttaa, suoristaa ja muotoilla ihan kuten aitoja hiuksiasikin.

Verkkokauppa lupaa asiakkailleen ylelliset hiustenpidennykset, fantastiset hinnat, aina ilmaisen toimituksen sekä ilmaisia opetusohjelmia, joiden avulla opit kiinnittämään, pesemään, säilyttämään hiustenpidennykset sekä pitämään hiuksesi kiiltävinä ja hyväkuntoisina.

Valikoima: Käsintehdyt, 100 % aidoista hiuksista valmistetut, ylelliset, edulliset ja helppokäyttöiset hiustenpidennykset, 27 eri värivaihtoehtoa.

Maksutavat: Visa- ja MasterCard-luottokortit, Klarna Lasku, Klarna Tili ja Klarna Osamaksu sekä verkkopankkimaksut Trustlyn kautta.

Toimituskulut: Kaikkiin hintoihin sisältyy ilmainen toimitus Royal Mailin kautta! Kaikki tilaukset käsitellään 24-48 tunnin sisällä sen vastaanottamisesta ja saat ilmoituksen, kun tilauksesi lähetetään.

Toimitusaika: Suomeen 4-6 arkipäivää.

Chloes.fi -verkkokauppa on suomenkielinen!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Chloes
483 Green Lanes
London
N13 4BS
ISO-BRITANNIA

+44 (0) 20 3286 1142
support@chloes.fi

www.chloes.fi