Renkaatvaihtoon.fi – Renkaat ja vanteet netin kautta Ruotsista

Renkaatvaihtoon.fi on ruotsalaisen Bythjul Norden AB:n omistama verkkokauppa. Se on yksi pohjoismaiden suurimmista rengasalan kaupoista yli 50 000 tuotteellaan.

Renkaatvaihtoon.fi on yksi pohjoismaiden suurimmista rengasalan verkkokaupoista. Yritys on toiminut netissä vuodesta 2002 lähtien ja se on myynyt kymmeniä tuhansia renkaita asiakkailleen. Renkaatvaihtoon.fi:n tavoitteena on tarjota asiakkailleen paras tuotevalikoima, nopeat toimitukset ja helppo tapa ostaa renkaat netistä. Verkkokaupan omistaa ruotsalainen Bythjul Norden AB.

Renkaatvaihtoon.fi:n keskusvarasto käsittää yli 50 000 artikkelia, joten useimmat tilaukset voidaan toimittaa suoraan varastolta.

Vuonna 2002 Marcus, Oskar ja Victor perustivat Bythjul.comin, joka on Tyremate.fi:n ruotsinkielinen versio. Seuraavana vuonna verkkokauppa otti ensimmäisenä käyttöön rengas- ja vannevalitsimen, joka helpotti asiakkaiden työtä valita oikeanlaiset renkaat ja vanteet autoihinsa.

Vuonna 2006 avattiin Bythjulin liiketilat ja varasto Tukholmassa. Vuonna 2007 Bythjul laajensi Suomeen, Norjaan ja Tanskaan, ja vuotta myöhemmin se avasi uuden jakelukeskuksen ja varaston Karlstadiin.

Vuonna 2010 Bythjul otti käyttöön sertifioitu yhteistyökumppani -konseptin, jonka kautta asiakkaat voivat varata myös renkaidenvaihdon yli sadalta yhteistyökumppanilta suoraan netistä. Myöhemmin Bythjul on laajentunut vielä Saksaan ja Iso-Britanniaan.

Vuonna 2014 Tyrematen nimi muuttui Suomessa muotoon Renkaatvaihtoon.fi.

Valikoima:

 • Kesärenkaat
 • Talvirenkaat
 • Vanteet
 • Renkaat vanteilla

Tuotemerkkejä: Bridgestone, Continental, Dunlop, Goodyear, Hankook, Michelin, Nokian Renkaat ja Pirelli.

Maksutavat: Visa, MasterCard, Osamaksu (0 % korko 12 kk), Svea Lasku, verkkopankkimaksut (Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea ja OP-Pankki).

Toimituskulut: Rengas tai vanne/rengas ja vanne 7,44 €/kpl, 29,76 €/4 kpl.

Toimitusaika: Toimitusajat löytyvät tuotetiedoista. Sesonkiaikoina (huhti-toukokuu ja loka-marraskuu) toimitusajat voivat olla tavallista pidemmät.

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Renkaatvaihtoon.fi
C/o Bythjul Norden AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Tukholma
RUOTSI

09 424 510 58
support@renkaatvaihtoon.fi

www.renkaatvaihtoon.fi

Rengas-online.com – Tilaa renkaat edullisesti Saksasta

Tilaa edulliset auton renkaat Saksasta kotiisi tai asennuskumppanille. Säästä jopa 25-30 % hinnassa!

Rengas-Online.com on saksalaisen Delticomin suomenkielinen verkkokauppa, joka tarjoaa valtavan valikoiman renkaita autoihin ja muihin ajoneuvoihin.

Rengas-Onlinen takana oleva Delticom AG on perustettu vuonna 1999 Hannoverissa, Saksassa. Yrityksellä on tällä hetkellä 128 verkkokauppaa 42 maassa. Sen valikoimiin kuuluvat renkaat henkilöautoihin, moottoripyöriin, kuorma-autoihin, linja-autoihin ja polkupyöriin. Niiden lisäksi sen verkkokaupoissa myydään rengas-vannepaketteja sekä varaosia. Delticomilla on jo yli 6,2 miljoonaa asiakasta ympäri maailmaa.

Rengas-Online.com tarjoaa puolueettoman päätöksenteon, jossa voit valita sopivat renkaat autoosi yli 100 rengasmerkistä ja yli 25 000 rengasmallista. Tilaus toimitetaan toiveidesi mukaan kotiovellesi, johonkin toiseen toimitusosoitteeseen tai yhteen yli 34 000:sta Delticomin palvelupisteestä, jossa saat halutessasi myös apua renkaidenvaihtoon.

Delticom on kansainvälisesti arvostettu ja nykyään Euroopan suurin renkaiden nettikauppa. Sen valikoimissa on tuhansia renkaita ja vanteita kaiken kokoisille ja tyyppisille ajoneuvoille. Nyt saat tilaattua renkaat entistä helpommin käyttämällä Rengas-Onlinen rengasvalitsinta. Anna valitsimeen rengastyyppi, koko, nopeusluokka, hintaluokka ja merkki, niin saat parhaat ehdotukset autosi seuraaviksi renkaiksi.

Kaikki verkkokaupan hinnat sisältävät verot ja ne toimitetaan sinulle ilmaisella kuljetuksella, kun tilaat vähintään kaksi rengasta. Myös renkaiden hinnat ovat edulliset. Säästät Suomen myyntihintoihin verrattuna jopa 25-30 %, kun tilaat renkaat ja vanteet netistä. Valikoimasta löydät niin kesä- kuin talvirenkaatkin kaikilta maailman parhailta valmistajilta, kuten Nokian, Continental., Bridgestone, Michelin, Goodyear ja Pirelli. Tarjolla on myös hieman tuntemattomampien valmistajien tuotteita, jotka ovat kuitenkin hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia.

Löydät oikean kokoiset ja tyyppiset renkaat helpoiten antamalla automallin sekä rengaskoon tai tyypin, jolloin rengasvalitsin etsii autoosi sopivat tuotteet. Voit vertailla tuotteiden ominaisuuksia ja hintoja. Näet myös autoosi sopivat vanteet ja voit rajata hakutuloksia esimerkiksi vannekoon ja merkin perusteella.

Renkaiden vaihto on suomalaisille tuttua puuhaa. Kun tilaat renkaat netistä, renkaiden vaihto onnistuu näppärimmin Rengas-Onlinen yhteistyöpisteissä. Voit tilata renkaiden kuljetuksen suoraan valitsemaasi asennuspisteeseen. Kun saat toimitusvahvistuksen, voit viedä autosi asennuskumppanille, jossa uudet renkaat vaihdetaan autosi alle. Helppoa!

Rengas-Online lupaa netin parhaan tuotevalikoiman, edulliset hinnat ja ystävällisen asiakaspalvelun, joka palvelee jos sinulla on kysyttävää tuotteista tai ongelmia tilauksen kanssa.

Valikoima:

 • Kesärenkaat
 • Talvirenkaat
 • Ympärivuotiset renkaat
 • Rengaspaketit
 • Kuorma-auton renkaat
 • Maasturien renkaat
 • Turvarenkaat
 • Traktorin renkaat
 • Moottoripyörän renkaat
 • Auton varaosat

Maksutavat: Luottokortit, etukäteismaksu tilisiirrolla ja PayPal.

Toimituskulut: Toimitus on aina ilmainen kaikkialle Suomeen!

Toimitusaika: Saat sähköposti-ilmoituksen, kun tilatut tuotteet lähtevät varastolta. Tarkempia toimitusaikoja ei ole kerrottu. Tilaukset toimitetaan DPD- ja GLS-kuljetuspalvelujen kautta.

Rengas-Online.com -verkkokauppa on suomenkielinen!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Rengas-online.com
Brühlstraße 11
30169 Hannover
SAKSA

09-42 59 86 03
rengas@delti.com

www.rengas-online.com