Kidsroom – Vauvatuotteet edullisesti Saksasta

Yksi Saksan suurimmista lastentarvikekaupoista netissä yli 20 000 tuotteen valikoimallaan. Kaikki 0-6 -vuotiaille.

Kidsroom.de on yli 20 000 tuotteellaan yksi Saksan suurimmista lasten- ja vauvatarvikkeiden verkkokaupoista. Yrityksellä on yli 13 vuoden kokemus lastentarvikkeiden myynnistä ja se tarjoaa kaiken tarvittavan 0-6 -vuotiaille naperoille. Välttämättömät vauvatarvikkeet, kuten turvaistuimet, turvakaukalot ja lastenrattaat ovat aivan yhtä tärkeitä kuin lapsilukot ja porrasportitkin.

Vauvan fyysinen hyvinvointi ei riipu vain vauvanruoasta, vaan myös ruoanlaiton hygieniasta. Kidsroom.de:stä löydät paljon innovatiivisia kotitaloustuotteita tunnetuilta brändeiltä, kuten desinfiointitarvikkeita ja pullonlämmittimiä. Valikoimiin kuuluvat tietysti myös rintaruokintaan ja ruokintaan liittyvät tuotteet sekä vauvojen hoitotuotteet kylpyvarusteista hammashoitoon. Monitoimiset keinukytkimet ja keinut auttavat vauvaa voimaan hyvin, sekä tietysti myös opettavaiset lelut, jotka auttavat lapsen kehityksessä.

Henkilökohtaista ostoneuvontaa

Turvallisuus ja hyvinvointi on Kidsroom.de:lle tärkeintä. Siksi he haluavat tarjota laadukasta ja henkilökohtaista palvelua myös verkkoasiakkailleen. Etsitpä sitten lastenrattaita, turvaistuinta tai lelua, saat kattavaa neuvontaa tuotteista olipa lapsesi sitten minkäikäinen tahansa. Tätä varten verkkokaupan pätevä ja kokenut asiakaspalvelu on valmiina auttamaan valinnoissasi sähköpostitse tai puhelimitse. Kidsroom.de toimittaa tilauksia kaikkialle maailmaan ja siksi asiakaspalvelu ei toimi vain saksaksi, vaan voit esittää kysymyksiä myös englanniksi, venäjäksi tai kiinaksi. Kun olet löytänyt oikean tuotteen lapsella, verkkokaupan kanssa pitkään yhteistyössä toimineet logistiikkakumppanit ovat valmiina toimittamaan sinulle haluamasi tuotteet lähes mihin tahansa maailmankolkkaan.

Kidsroom.de:n motto on ”Vain parasta lapsille.” Siksi turvallisuus ja korkea laatu ovat tärkeässä osassa tuotteissa, kuten turvaistuimissa, lastenvaunuissa ja turvakaukaloissa. Vain näin voidaan varmistaa, että saat huipputurvalliset ja mukavat tuotteet lapsellesi. Valikoimaan kuuluu paljon tunnettuja brändejä, kuten Chicco, Concord, Cybex, Fisher-Price, Gesslein, Hartan, Kiddy, Maxi-Cosi, Nuk, Peg-Perego, Puky, Recaro, Römer ja Teutonia. Isot lastentuotebrändit kehittävät jatkuvasti tuotteitaan, joten ne ovat usein turvallisempia ja lapsiystävällisempiä. Siksi Kidsroom luottaa vain parhaaseen laatuun.

Vain parasta lapsellesi!

Kidsroom.de -verkkokaupasta löydät laajimmat valikoiman tunnettujen tuotemerkkien korkealaatuisia lasten ja vauvojen tuotteita. Se tarjoaa oikeat tuotteet heti syntymästä lähtien aina kuusivuotiaaseen asti. Jo paljon ennen lapsen syntymää saat apua parhaiden vauvatuotteiden, kuten turvaistuimen, lastenvaunujen ja kehdon, valintaan. Kidsroomin vauvakauppa on kumppanisi aina kun tarvitset jotain vauvallesi, olipa se sitten korkealaatuisia hoitotuotteita tai lapsiystävällisiä huonekaluja, kuten hoitopöydät, korkeat tuolit, vauvansängyt tai leikkikehät. Myös silloin, kun etsit vauvojen laluja, jotka auttavat motoriikan ja henkisten kykyjen kehittymisessä, saat ystävällistä palvelua tästä vauvakaupasta.

Valikoima:

  • Turvaistuimet
  • Lastenrattaat
  • Vauvojen kotituotteet
  • Ruokinta
  • Vauvojen hoito
  • Pelit ja oppiminen
  • Rentoutuminen ja nukkuminen
  • Muut tuotteet

Tuotemerkkejä: ABC-Design, aden + anais, Alvi, BabyBjörn, BeSafe, Braun, Britax Römer, Chicco, Concord, Fisher-Price, Gesslein, Geuther, Graco, Haba, Hape, Hartan, Inglesina, kiddy, Kiwy, Lego, Maxi-Cosi, Nattou, Peg-Perego, PUKY, Quinny, Recaro, Sebamed, Sterntaler, Teutonia, TFK, Wellemöbel ja Zöllner.

Maksutavat: Visa, MasterCard, Eurocard, American Express, PayPal sekä etukäteismaksu tilisiirtona.

Toimituskulut: Suomeen alkaen 20,66 €/tilaus. Hinta ei sisällä tilauksen painosta mahdollisesti tulevia lisäkustannuksia.

Toimitusaika: Tuotteiden arvioitu toimitusaika on ilmoitettu tuotetiedoissa. Huonekaluilla ja lastenrattailla on hieman muita tuotteita pidempi toimitusaika.

Kidsroom.de -verkkokauppa on saatavilla seuraavilla kielillä: saksa, englanti, venäjä ja kiina.

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Kidsroom.de
Rücksendung
Am Langen Streif 11
D – 36433 Bad Salzungen
SAKSA

+49 3695/85380 29
info@kidsroom.de

www.kidsroom.de