Bring Sportswear – Naisten urheiluvaatteet netistä

Korkealaatuisia urheiluvaatteita naisille. Kaikki, mitä tarvitset salille urheiluliiveistä trikoisiin ja toppeihin.

bringsportswear

Bring Sportswear on ruotsalaisen fitnessbloggari Alexandra Bringin luoma urheiluvaatebrändi, joka sai alkunsa, kun täydellisiä urheiluvaatteita ei tuntunut löytyvän vuosien etsinnänkään jälkeen. Joten he päättivät luoda oman merkin!

Bring Sportswear haluaa, että naiset voisivat tuntea olonsa paremmaksi treenatessa. Yrityksen intohimo on aktiivinen elämä ja se toivoo, että maailma olisi aktiivisempi. Se uskoo voivansa auttaa naisia tuntemaan olonsa mukavammaksi salilla.

  • Ulkomuoti
  • Topit
  • Alaosat
  • Urheiluliivit
  • Trikoot

Tilaaminen

Bring Sportswear tekee parhaansa lähettääkseen tilauksesi aina mahdollisimmat pian. Tämä tarkoittaa, että tehtyäsi tilauksen, et voi enää muuttaa tai perua sitä. Voit kuitenkin lähettää sähköpostia asiakaspalveluun (ks. yhteystiedot tämän sivun alhaalta), jotta voitte sopia, miten tilausmuutoksissa menetellään.

Mikäli tilaamasi tuotteen koko on väärä, voit palauttaa tuotteen ja uusi tuote lähetetään sinulle, kun se on vastaanottanut takaisin vanhan tuotteen. Yritys maksaa uudet toimituskulut.

Maksutavat

Verkkokauppa tarjoaa kaksi maksutapaa: maailmanlaajuisesti toimivan PayPalin, sekä Pohjoismaissa toimivan Klarnan.

Toimitukset

Bring Sportswear toimittaa tilauksia kaikkialle maailmaan paitsi Venäjälle, jonka tullauskäytännöt eroavat muista maista.

Verkkokaupan toimituskulut ovat 99 kruunua eli 10,33 €. Toimitus on ilmainen yli 700 Ruotsin kruunun eli noin 73 euron tilauksiin.

Tyypillinen toimitusaika muualle Eurooppaan on 4-7 arkipäivää.

Alennuskoodit

Bring Sportswear tarjoaa ilmaisen toimituksen ensitilaukselle kaikille uutiskirjeen tilaajille (tilaa uutiskirje tästä). Kun olet tilannut uutiskirjeen, ilmaiseen toimitukseen oikeuttava alennuskoodi lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Koodi syötetään ostoskorissa tai kassalla sille varattuun kenttään.

Alennuskoodi on voimassa vain 24 tuntia uutiskirjeen tilauksesta. Uutiskirjeen peruuttaminen ja uudelleen tilaaminen ei oikeuta uuteen alennukseen.

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

BRING SPORTSWEAR AB
E-logistik Marknadsservice
Fabriksgatan 3
533 33 Götene
Sweden

info@bringsportswear.com

bringsportswear.com

Onko sinulla kokemuksia tästä verkkokaupasta? Jaa kokemuksesi ja auta muita shoppailijoita!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.