Furniturebox – Huonekalut netistä ruotsalaisesta verkkokaupasta

Ruotsalainen huonekalukauppa netissä tarjoaa edulliset toimitukset, ilmaiset palautukset ja kotiinkuljetuksen. Sillä on jo yli 400 000 tyytyväistä asiakasta.

furniturebox

Furniturebox Group AB on ruotsalainen yritys, joka valmistaa ja myy huonekaluja. Se valmistaa muun muassa sohvia, nojatuoleja, ruokapöytiä, ulkokalusteita, kahvipöytiä, TV-kalusteita ja mattoja. Yritys myy tuotteitaan brändinimellä Furniturebox Interior Tukholmassa ja Göteborgissa sijaitsevissa myymälöissään sekä useille kielille käännetyssä verkkokaupassaan. Furniturebox Group AB on perustettu vuonna 2006 ja sen pääkonttori sijaitsee Tukholmassa, Ruotsissa. Tammikuusta 2017 lähtien Furniturebox AB on ollut Bygghemma Group Nordicin omistama tytäryhtiö.

Huonekalumyymälä verkossa

Furniturebox haluaa tarjota laatua, vastinetta rahalle ja ensiluokkaista asiakaspalvelua. Sen tavoitteena on olla itsestäänselvä valinta, kun ihmiset etsivät netistä huonekaluja.

Verkkokauppa tarjoaa laajan, käsin valitun valikoiman sisä- ja ulkokalusteita pääajatuksena on persoonalliset ja toiminnalliset huonekalut koko kotiin. Furniturebox rakastaa muotoilua ja etsii jatkuvasti uusia trendejä valikoimiinsa, mutta se on ylpeä myös tarjoamistaan ajattomista huonekaluista.

Yrityksen tavoitteena on aina ollut olla paras huonekalukauppa netissä. Se haluaa tarjota alan laajimman valikoiman ja parasta palvelua. Se haluaa, että jokainen asiakas voi mausta ja budjetista huolimatta löytää mieleisensä kalusteet. Laaja ja jatkuvasti kasvava valikoima mahdollistaa uusien tuotteiden löytämisen, ja säännölliset kampanjat takaavat huonekaluille edulliset hinnat.

Yritys haluaa, että sen asiakkaat tuntevat olonsa turvalliseksi tehdessään verkko-ostoksia. Siksi se tarjoaa pysyvästi edulliset toimituskulut Suomeen ja 14 päivän palautusoikeuden. Se haluaa, että joka askel ostoskokemuksesta on turvallinen – tuotekuvista aina toimitukseen saakka.

Furniturebox pitää tuotekuvien laatua erittäin tärkeänä, ja siksi se haluaa tarjota kuvia tuotteista useista eri kuvakulmista sekä myös videoleikkeitä valituista tuotteista.

 

Valikoima:

 • Sohvat ja vuodesohvat
 • Sängyt
 • Tuolit ja nojatuolit
 • Pöydät
 • Säilytys
 • Työtilat
 • Matot
 • Sisustus
 • Huonekalujen huoltotuotteet

Tuotemerkkejä/-sarjoja: Bari, Barrington, Basic, Brooklyn, Carrie, Chicago, Claire, Corsico, Dormio, Flavio, Hagfors, Happy Deluxe, Hilton Deluxe, Johan, Joy, Kulmbach, Lydia, Lövnäs, Mita, Mood, Nanterre, Notte, Owens, Pixel, Ready, Romance, Royal, Sigge, Signe, Stefan, Sunne, Tarragona.

Maksutavat:

 • Visa-, MasterCard- ja American Express -luottokortit
 • Verkkopankkien suoramaksut (Aktia, Danske Bank, Osuuspankki, Nordea, S-Pankki ja Säästöpankki)
 • Klarna-lasku, Klarna-osamaksu, Klarna-tili

Toimituskulut: Kiinteät 59 € rahtikulut Suomeen.

Toimitusaika: Tuotteiden arvioitu toimitusaika löytyy tuotekohtaisista tiedoista. Tilaukset toimitetaan DHL:n, DB Schenkerin ja Postin välityksellä. Pienemmät tilaukset toimitetaan lähimpään postitoimipaikkaan ja suuremmat tilaukset lähimpään rappukäytävään tai portille arkisin klo 8-18 välisenä aikana. Kuljetusyritys ottaa puhelimitse yhteyttä toimitusajan sopimiseksi.

Takuu: Kaikilla tuotteilla on kahden vuoden tehdastakuu ja kuluttajasuojalain mukainen kolmen vuoden reklamaatio-oikeus. Takuu kattaa valmistusvirheet, ei itse tehtyjen muutosten yhteydessä syntyviä vikoja. Sängyille verkkokauppa tarjoaa 10 vuoden takuun (ei koske jousia).

Peruutus ja palautus: Kaikilla tuotteilla on 14 päivän peruutusoikeus, joka ei koske asiakkaan antamien ohjeiden mukaisesta valmistettuja tai muotoiltuja tuotteita. Tuotteen voi palauttaa 14 päivän sisällä toimituksen vastaanottamisesta sillä edellytyksellä, että tuote on asentamaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Rahat palautetaan asiakkaan tilille 30 päivän kuluessa peruutuksen vastaanottamisesta. Palautus on maksuton ennalta määrättyjen ehtojen täyttyessä.

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

FB Internet AB
Linnégatan 87A
115 23 Tukholma
RUOTSI

09 – 424 520 40 (suomeksi)

www.furniturebox.fi

Onko sinulla kokemuksia tästä verkkokaupasta? Jaa kokemuksesi ja auta muita shoppailijoita!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.