Zooplus – Lemmikkitarvikkeet edullisesti Saksasta

Euroopan johtava lemmikkitarvikekauppa, joka toimittaa nopeasti tilaukset myös Suomeen.

Zooplus AG on saksalainen lemmikkieläintarvikkeiden verkkokauppa, joka toimii 28 maassa mukaan lukien Suomessa. Vuonna 1999 perustetun yrityksen pääkonttori on Münchenissä. Muut toimistot sijaitsevat Ranskassa, Englannissa, Puolassa, Italiassa, Espanjassa ja Turkissa.

Zooplus tunnetaan parhaiten sen massiivisesta yli 8 000 tuotteen valikoimastaan. Se on toiminut alalla jo yli 15 vuotta, käsitellyt yli 25 miljoonaa tilausta ja toimittanut yli 48 miljoonaa pakettia kaikkialle Eurooppaan. Nämä ovat osoitus siitä, että yritykseen luotetaan.

Verkkokaupasta löydät kaikki tarvitsemasi lemmikkitarvikkeet sinulle ja eläinystävillesi. Yritys on toiminut alalla yli 15 vuotta, joten voit odottaa löytäväsi valikoimista vain parhaiden valmistajien laadukkaimpia tuotteita – kaiken lisäksi edulliseen hintaan!

Zooplus toimii vain internetissä, toisin sanoen sillä ei ole fyysisiä myymälöitä. Tämä mahdollistaa tehokkaan toimintaketjun ja muita edullisemmat hinnat. Verkkokaupasta tilaaminen on vaivatonta ja tuotteet toimitetaan vaikka kotiovellesi näin halutessasi.

Verkkokaupan sivuilta löydät tuotteiden esittelyvideoita, muiden asiakkaiden tekemiä tuotearvosteluja, kuvia sekä huolellisesti tehdyt tuotekuvaukset kaikista tuotteista. Nämä helpottavat sinua valitsemaan juuri oikeat tuotteet lemmikillesi.

Ostaminen verkkokaupasta on turvallista. Henkilökohtaisia tietoja ei koskaan luovuteta kolmansille osapuolille ja kaikki sivuston osat on suojattu turvallisella SSL-salauksella. Tämä tarkoittaa, että tietosi siirtyvät aina suojattuna, eikä kukaan muu kuin sinä ja verkkokauppa pysty niitä näkemään.

Zooplus on voittanut toiminnastaan useita eri palkintoja, joista yksi merkittävimmistä on Online Tradingin myöntämä Paras lemmikkieläintarvikekauppa 2013.

Valikoima:

 • Koiranruoka ja erikoisravinnot
 • Koiran herkut
 • Koiran trimmaus- ja hoitotarvikkeet
 • Hihnat, pannat ja valjaat
 • Kissanruoka
 • Kissanherkut
 • Kissanhiekka
 • Raapimispuut
 • Akvaariot
 • Kalojen ruoat
 • Lintujen ruoat ja herkut
 • Hevosten ruoat
 • Pedit
 • Lelut ja agility
 • Kuljetusvälineet
 • Kupit ja ruokinta
 • Ravintolisät
 • Terveystuotteet
 • Häkit, kopit ja aitaukset

 

 

Tuotemerkkejä: Acana, Almo Nature, Applaws, Animonda, Bosch, Bozita, Concept for Life, Eggersmann, Eukanuba, Ferplast, FURminator, Greenwoods, Happy Dog, Happy Cat, Hill’s, James Wellbeloved, Josera, MAC’s, Marstall, Mühldorfer, Orijen, Porta 21, Purina, Purizon, Royal Canin, Sanabelle, Smilla, Stephans Mühle, Taste of the Wild, Trixie, Virbac VetComplex, Wolf of Wilderness.

Maksutavat: Pankkisiirto, PayPal sekä Visa-, MasterCard, American Express ja Diners Club -luottokortit.

Toimituskulut: 4,99 €/tilaus. Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksille (DPD).

Toimitusaika: Suomeen normaalisti 4-5 arkipäivää. Suurin osa tilauksista käsitellään ja lähetetään 24 tunnin sisällä maksusuorituksesta. Tilaukset toimitetaan DHL:n ja DPD:n kautta.

Zooplus.fi -verkkokauppa on suomenkielinen!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Zooplus AG
Sonnenstraße 15
80331 München
SAKSA

Huom. Ei palautusosoite!

+358 974 790 057
Yhteydenottolomake sivuilla

www.zooplus.fi

DocHorse – Korkealuokkaisia hevostuotteita

Hollantilainen hevosten lisäravinteiden, hoitotuotteiden ja varusteiden verkkokauppa numero 1 Euroopassa!

DocHorse.com on Euroopan nopeimmin kasvava ammattilaisten hevosurheilukauppa. Verkkokaupan taustalla on hollantilainen yritys DocHorse BV.

DocHorse.comin tiimiin kuuluu hevosurheiluun erikoistuneita eläinlääkäreitä ja ammattiratsastajia, jotka osallistuvat vain parhaiden lisäravinteiden ja muiden tuotteiden valintaan. Koko yrityksen ammattiratsastajista, eläinlääkäreistä ja hevostenhoitajista koostuva tiimi on mukana valitsemassa uusia ja innovatiivisia tuotteita sekä jakamassa parhaita ohjeita ja vinkkejään.

DocHorsen tavoitteena on tarjota korkealaatuinen hevosten lisäravinnevalikoima sekä muita hevosurheilutuotteita, jotka täyttävät ammattiratsastajien ja hevosten omistajien toiveet täydellisesti. Se on omistautunut viemään hevosurheilun seuraavalle tasolle urheilullisessa ja terveellisessä mielessä!

Kaikilla verkkokaupan tuotteilla on palautusoikeus poislukien lisäravinteet, lääkkeet ja nestemäiset hoitotuotteet.

Tuotteiden lisäksi verkkokauppa tarjoaa ilmaista informaatiota muun muassa hevosten ruokinnasta, vitamiineista hikoilusta, sitomisesta sekä sairauksista ja taudeista, kuten koliikista ja borrelioosista.

Valikoima:

 • Lääkkeet ja vitamiinit
 • Ryijyt
 • Ratsastajalle
 • Talli ja piha
 • Ravintolisät
 • Hoitotuotteet
 • Tack Room

Maksutavat: Luottokortit, kuten Visa, MasterCard ja Amex, PayPal sekä iDeal-maksut.

Toimituskulut: Suomeen 16,95 €/tilaus. Ilmainen toimitus yli 250 € tilauksille.

Toimitusaika: Toimitukset kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi osoitteeseen. Ennen klo 16 tehdyt tilaukset lähetetään 1-2 arkipäivässä. Todellinen toimitusaika riippuu DHL-kuriiripalvelun nopeudesta.

Verkkokauppa palvelee englanniksi, hollanniksi, saksaksi ja ranskaksi.

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

DocHorse BV
Otto Hahnweg 24
3542 AX Utrecht
ALANKOMAAT

0031/30-241 28 30
info@dochorse.com

www.dochorse.com

Animail – Lähin eläinkauppasi netissä

Pohjoismaiden suurin eläintarvikekauppa verkossa, josta löydät laatutuotteet koirille, kissoille, linnuille, kaloille ja matelijoille.

Animail (aik. Foderbilen Sveri AB) on Pohjoismaiden suurin online-eläintarvikekauppa, josta saat ruoat ja tarvikkeet koirille, kissoille, linnuille, pieneläimille, matelijoille ja akvaariokaloille. Animail perustettiin vuonna 2007 Ruotsissa ensimmäisenä lemmikkieläinten ruokien ja -tarvikkeiden verkkokauppana. Vuodesta 2012 lähtien Animail on laajentanut toimintaansa muihin Pohjoismaihin. Tällä hetkellä se on markkinajohtaja Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Animailin tavoitteena on, että löydät etsimäsi ruoat lemmikillesi helposti ja kätevästi. Voit hakea lemmikillesi sopivaa ruokaa valitsemalla ensin päävalikosta eläinlajin ja sieltä haluamasi kategorian. Voit etsiä tuotteita myös tuotemerkeittäin. Animail tarjoaa tällä hetkellä yli 60 tuotemerkin tuotteita. Mikäli sinulla on erityisvaatimuksia lemmikkisi ruoalle, kuten jokin tietty raaka-aine tai proteiinipitoisuus, voit käyttää tarkennettua hakua. Voit myös hakea tuotteita hakusanalla kaupan hakukoneella.

Animail on “lähin eläinkauppasi”. Tämä tarkoittaa, että saat tilattua kattavasta valikoimasta helposti ruoat ja tarvikkeet monille eri eläimille, jotka verkkokauppa toimittaa suoraan kotiovellesi. Verkkokauppa työskentelee kasvattaakseen valikoimaa koskemaan myös pieneläimiä, kuten kanit, marsut ja hillerit.

Verkkokauppa haluaa pitää huolen, että tilauksesi toimitetaan lemmikillesi nopeasti ja edullisesti. Normaali toimitusaika onkin vain 3-6 arkipäivää ja toimituskulut ovat alkaen 0 euroa. Saat aina tilauksesi suoraan kotiovellesi riippumatta siitä missä päin Suomea asut. Näin sinun ei tarvitse olla noutamassa lähetystä Postista tai muusta noutopisteestä. Säästät siis aikaa ja selvää rahaa!

Animailin perusarvoja ovat huolenpito, saatavuus, tieto ja asiantuntemus. Se välittää asiakkaistaan ja heillä on aina aikaa paneutua asiaasi. Verkkokaupan asiakaspalvelu pyrkii auttamaan sinua ja lemmikkiäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Yritys haluaa, että saat haluamasi tuotteet aina mahdollisimman helposti ja nopeasti – suoraan kotiovellesi. Animail haluaa myös kartuttaa kotieläimiä koskevaa osaamistaan ja asiantuntemustaan sekä jakamaan sitä asiakkailleen.

Verkkokaupassa on usein erilaisia kampanjoita ja tarjouksia, joten kannattaa seurata toimintaa esimerkiksi uutiskirjeen kautta.

Valikoima:

 • Koirat
 • Kissat
 • Pieneläimet
 • Linnut
 • Kalat
 • Matelijat
 • Eläinlääkäriruoka

Tuotemerkkejä: 1st Choice, Acana, Eukanuba, Hills, Mera Cat, Mera Dog, NutriOne, Pedigree, Purina, Royal Canin, Tello, Vitakraft, Whiskas.

Maksutavat: Pankki- ja luottokortit, verkkopankkien suoramaksut, Klarna Lasku ja Klarna Osamaksu.

Toimituskulut: Alle 60 € tilauksille postipaketti 12,90 € ja kotipaketti 14,90 €, 60-99,9 € tilauksille postipaketti 4,90 € ja kotipaketti 12,90 € sekä yli 100 € tilauksille postipaketti 0 € ja kotipaketti 9,90 €.

Toimitusaika: Normaali toimitusaika on 3-6 arkipäivää. Suurimmilla paikkakunnilla tilauksesi voi olla perillä jo 48 tunnin kuluessa tilauksesta. Suomessa toimitukset hoitaa Bring Express.

Animail.fi -verkkokauppa on suomenkielinen!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Animail
Flygfältsgatan 1
128 30 Skarpnäck
RUOTSI

asiakaspalvelu@animail.fi

www.animail.fi