Mister Spex – Nykyaikainen tapa ostaa piilolinssit ja silmälasit

Lensstore ja Loveyewear ovat nyt Mister Spex – uusi helppo tapa ostaa piilolinssejä, silmälaseja ja aurinkolaseja netistä.

Mister Spex

Vuonna 2005 Tukholmassa perustettiin Lensstore-niminen liike, joka tarjosi piilolinssejä verkkokauppansa välityksellä pohjoismaisille asiakkaille. Edulliset hinnat, nopeat toimitukset ja erinomainen palvelu johtivat siihen, että asiakkaat ymmärsivät nopeasti, miten helppoa piilolinssien ostaminen netistä on. Pian Lensstoresta kasvoi pohjolan suurin pelkästään netissä toimiva piilolinssimyyjä.

Kaksi vuotta myöhemmin neljällä yrittäjällä Berliinissä oli samankaltainen idea. He perustivat Mister Spex -nimisen yrityksen ja alkoivat myydä piilolinssejä, silmälaseja ja aurinkolaseja verkossa. Vuonna 2013 Mister Spex ja Lensstore yhdistivät voimansa tarjotakseen kaikille eurooppalaisille mahdollisuuden hyötyä edullisista hinnoista ja nopeasta palvelusta.

Tänä päivänä Mister Spex on yksi tunnetuimmista optisen alan verkkobrändeistä Saksassa, Ranskassa, Espanjassa, Itävallassa, Sveitsissä, Alankomaissa, Isossa-Britanniassa, Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa, ja se on palvellut yli 2 miljoonaa tyytyväistä asiakasta.

Mister Spexin visio on tulla Euroopan suosituimmaksi tavaksi ja paikaksi ostaa piilolinssejä, silmälaseja ja aurinkolaseja online. Nykyteknologia mahdollistaa sähköisen kaupankäynnin, laajat palveluvalikoiman ja laillistettujen optikkojen tarjoaman asiakastuen, mutta myös suuremman valinnanvapauden asiakkaille.

Mister Spex haluaa panostaa laatuun ja siksi se kiinnittää kaikissa prosesseissa huomiota huolellisuuteen, tarkkuuteen ja korkeaan laatuun. Tuloksena syntyy valikoima laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan.

Yritys ostaa vain alkuperäisiä tuotteita suoraan alan johtavilta valmistajilta. Lisäksi sillä on oma laadukas ja edullinen tuotemerkki. MisterSpex.fi -verkkokaupasta löytyy yli 7 000 silmälasi- ja aurinkolasimallia yli 70 tuotemerkiltä, ja ne kaikki ovat valmiina lähetettäväksi heti.

Reseptisilmälaseissa on korkealaatuiset ja kevyet linssit, joissa on heijastuksenesti. Linssit räätälöidään tarpeidesi mukaan yhteistyössä johtavien linssivalmistajien kanssa. Optikot valmistavat silmälasien linssit omassa tehtaassa, ja ennen toimitusta silmälasien laatu tarkastetaan edistyksellisillä mittauslaitteilla.

Mister Spex haluaa olla varma, että sinä asiakkaana olet tyytyväinen. Sen asiakaspalvelu koostuu asiantuntevista optikoista ja neuvojista, jotka auttavat ostoksissa palvelupuhelimen ja sähköpostin kautta. Verkkokaupalla on 100 % tyytyväisyystakuu: jos et pidäkään uusista silmälaseistasi, voit palauttaa ne ja saat rahat takaisin oli niissä räätälöidyt linssit tai ei.

Valikoima:

  • Kertakäyttölinssit
  • Kuukausilinssit
  • Yötäpäivää-linssit
  • Tooriset linssit
  • Moniteholinssit
  • Värilliset linssit
  • Silmälasit
  • Aurinkolasit

Huom! Jos olet tilaamassa piilolinssit netistä, kannattaa tarkistaa päivän halvin hinta Piilari.infosta.

Maksutavat: Visa- ja MasterCard-pankkikortit, pankkien suoramaksut (Danske Bank, Nordea, Aktia ja Pop Pankki), Klarna Lasku ja Klarna Osamaksu.

Toimituskulut: 5 €/tilaus, yli 69 € tilauksille ilmainen.

Toimitusaika: Ennen klo 16.30 tilatut piilolinssit lähetetään saman päivän aikana, mikäli niitä löytyy varastosta. Normaalisti tilaus on perillä jo seuraavana arkipäivänä. Tilaustuotteiden toimitus on 5-14 arkipäivää.

Verkkokauppa ja sen asiakaspalvelu palvelevat suomeksi!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Mister Spex GmbH
Greifswalder Straße 156
D-10409 Berliini
SAKSA

09 – 231 135 08
service@misterspex.fi

www.misterspex.fi

Onko sinulla kokemuksia tästä verkkokaupasta? Jaa kokemuksesi ja auta muita shoppailijoita!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.