Skruvat – Auton varaosat edullisesti Ruotsista

Ruotsalainen Skruvat tarjoaa laadukkaat auton varaosat, renkaat ja vanteet edullisempaan hintaan kuin muualla – vuodesta 2008 lähtien!

skruvat

Skruvat on vuonna 2008 perustettu ruotsalainen yritys, joka on nopeasti kasvanut Pohjoismaiden suurimmaksi autonosien verkkokaupaksi. Se käsittelee tuhansia tilauksia joka viikko tarjoten asiakkailleen helpon tavan ostaa auton osia erittäin edulliseen hintaan. Skruvat haluaa tarjota asiakkailleen hyvän ostokokemuksen, joka sisältää tuotteet, palvelun ja osaamisen, jotka vastaavat heidän vaatimuksiaan.

Verkkokaupan jatkuvasti laajeneva auton osien valikoima on kasvanut jo yli 500 000 tuotteen kokoiseksi ja se käsittää useimmat automerkit ja -mallit. Skruvat tekee yhteistyötä johtavien eurooppalaisten tavarantoimittajien kanssa tarjotakseen sinulle asiakkaana parasta laatua parhaaseen mahdolliseen hintaan. Kaupasta löydät uudet varaosat, tarvikkeet, renkaat ja vanteet kaikkiin automerkkeihin, kuten Audi, BMW, Chrysler, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Land Rover, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Toyota, Volkswagen ja Volvo.

Skruvat työskentelee yhteistyössä myös suurimpien pankkien ja johtavien maksunvälittäjien kanssa taatakseen asiakkailleen mahdollisimman turvallisen ja mukavan ostokokemuksen. Käytössä olevat nykyaikaiset järjestelmät tarjoavat lisäsuojaa – maksut suoritetaan aina turvallisesti ja suojattuna. Yhteistyö Euroopan johtavien logistiikkayritysten kanssa takaavat nopeat toimitukset suoraan varastolta.

Yritykselle tärkeintä on positiivinen ostokokemus. Siksi se haluaa tarjota parasta mahdollista palvelua, koska tyytyväiset asiakkaat ovat parhaita lähettiläitä. Yhdeksän kymmenestä asiakkaasta on antanut Skruvatille parhaan mahdollisen luokituksen!

Valikoima:

  • Varaosat
  • Renkaat ja vanteet
  • Öljyt
  • Autotarvikkeet
  • Työkalut
  • Veneen varaosat
  • Suorituskyky

Maksutavat: Yleisimpien pankkien suoramaksut, pankki- ja luottokortit, PayPal ja lasku. Yli 100 € tilauksiin saatavilla myös osamaksu.

Toimituskulut: 6 €/tilaus painosta, koosta ja kollikoosta riippumatta. Renkaiden kuljetus 10,95 €/rengas ja vanteiden 14,95 €/vanne.

Toimitusaika: Varastotuotteille 2-4 arkipäivää, tilaustuotteille keskimäärin 3-10 arkipäivää.

Verkkokauppa on suomenkielinen!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

AB Skruvat Reservdelar
Gävlegatan 18C, 11 tr
S-113 30 Tukholma
RUOTSI

09-31584 584
Yhteydenottolomake sivuilla

www.skruvat.fi

Onko sinulla kokemuksia tästä verkkokaupasta? Jaa kokemuksesi ja auta muita shoppailijoita!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.