Stayhard – Miesten merkkivaatteet netistä

Ruotsalainen miesten muodin verkkokauppa, joka tarjoaa vaatteita ja asusteita tunnetuilta ja uusilta brändeiltä.

stayhard

Stayhard on miesten muotiin erikoistunut ruotsalainen yritys. Se tarjoaa vaatteita ja asusteita muodista kiinnostuneille miehille niin tunnetuilta kuin uusilta merkeiltäkin. Yritys on perustettu vuonna 2005, jonka jälkeen se on kasvanut voimakkaasti. Nykyään Stayhard edustaa noin 150 tuotemerkkiä. Sillä on kaksi liikettä Ruotsissa ja 28 maahan tilauksia toimittava verkkokauppa.

Stayhardin tärkein vahvuus on sen tuotevalikoima. Kaikki tuotteet ovat tarkkaan valittuja, eikä niiden valinnassa ole oletettu, että kaikki sopii kaikille, vaan tarjolla on hyvin monipuolista miesten muotia. Stayhard myy vain luottamiensa brändien tuotteita.

Verkkokauppaa kehitetään jatkuvasti paitsi valikoiman osalta, myös asiakaskyselyillä, joilla selvitetään mitä asiakkaat haluavat, ja miten ostokokemusta voisi parantaa.

Stayhardin historiaa

Daniel Möller (25) ja Joakim Naumburg (22) ovat käymässä New Yorkissa. Heitä yhdistää kiinnostus tyylikkäisiin vaatteisiin ja pian he löytävät useita brändejä, jotka poikkeavat kaikesta siitä, mitä he ovat nähneet aikaisemmin. Idea saa alkuunsa ja he päättävät perustaa vaatteita myyvän verkkokaupan Ruotsiin. Joakim puhuu vanhemmilleen ja he tyhjentävät 15 neliömetrin tilan varastotiloja varten. Stayhardin verkkokauppa perustetaan vuonna 2005. Rahoittaakseen toimintaansa molemmat ottavat 80 000 kruunua lainaa. Ensimmäisen kuukauden aikana suurin osa liikevaihdosta käytetään mainostamiseen. Joakim irtisanoutuu betonityömiehen työstään ja Daniel Volvolta.

Kaverukset rakastavat työtään ja haluavat olla siinä parhaita. Siksi Stayhard on tänä päivänä 170 brändiä kattava muodin verkkokauppa, jonka ainutlaatuinen valikoima kattaa vaatteita ja asusteita kaikkialta maailmasta. Kaupasta löytyvät sekä tunnetut tuotemerkit kuin uudenpien designerien nousevat mallistotkin. Nykyään Stayhardilla on asiakkaita 28 maassa. Mutta hyvä valikoima on vain yksi osa menestyvän verkkokaupan johtamista. Luotettavuus, nopeus, sitoutuminen ja kaikessa hieman oletettua enemmän tekeminen saavat asiakkaat tekemään ostoksia useammin kuin kerran.

Valikoima:

  • Vaatteet
  • Asusteet
  • Kengät
  • Grooming
  • Urheilu

Tuotemerkkejä: Tiger of Sweden, Dr. Denim, Kvarn, William Baxter, Adrian Hammond, Somewear, Beard Monkey, Just Junkies, Castor Pollux, Cheap Monday, Gant Underwear, Lyle & Scott, Hope, Sand, Filippa K.

Maksutavat: Korttimaksut, lasku (30 päivää) ja osamaksu.

Toimituskulut: Aina ilmainen toimitus!

Toimitusaika: 3-5 arkipäivää.

Verkkokauppa on suomenkielinen!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Stayhard AB
Box 961
501 10 Borås
RUOTSI

09 – 865 84 74 (suomeksi)
info@stayhard.fi

www.stayhard.fi

Onko sinulla kokemuksia tästä verkkokaupasta? Jaa kokemuksesi ja auta muita shoppailijoita!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *