Unisportstore – Futispelipaidat ja nappulat netistä

Tanskalainen verkkokauppa, joka tarjoaa jalkapallojoukkueiden pelipaidat, jalkapallokengät ja muut varusteet edulliseen hintaan.

unisport

Unisport on tanskalainen urheilukauppa, joka näki päivänvalon ensimmäisen kerran vuonna 1995. Yritys perustettiin Skydebanegadella, kauniin Vesterbron alueella, Kööpenhaminassa.

Unisport kasvoi nopeasti ja joutui muuttamaan useita kertoja isompiin tiloihin. Pelipaidat eivät vielä tuolloin olleet kovin suosittuja, joten Unisport keskitti voimansa parhaan mahdollisen asiakaspalvelun tarjoamiseksi. Se halusi tulla Pohjolan suurimmaksi jalkapallopaitojen myyjäksi.

Kauppa alkoi käytmään rivakammin ja pian valikoimiin otettiin mukaan jalkapallokengät. Vuonna 2002 perustettiin Unisport.dk, eli tanskalainen versio nykyisestä verkkokaupasta. Käyttäjät pystyivät tuolloin huutokauppaamaan omia tuotteitaan sekä vaihtamaan vedonlyöntivinkkejä keskenään.

Unisport.dk kehittyi jatkuvasti käyttäjäystävällisempään suuntaan ja pian lanseerattiin Unisport Teamsport -osasto. Sen tarkoitus oli tarjota pelipaitoja jalkapallojoukkueille ja organisaatioille.

Näistä päivistä Unisport on kasvanut ja kehittynyt jo yli 40 henkilöä työllistäväksi yritykseksi. Yritys on näkyvästi esillä sosiaalisessa mediassa, verkkokaupan asiakaspalvelu palvelee entistä pidempään ja onpa se saanut täydellisen arvion kuluttaja-arvioihin keskittyvän Trustpilotin sivuillakin. Verkkokauppa on myös voittanut Tanskan Parhaan verkkokauppa -palkinnon vuonna 2011.

Nykyään Unisport tarjoaa jalkapallojoukkueiden pelipaitoja lähes kaikista maailman liigoista. Sen Unisportstore-verkkokaupasta saat maajoukkueiden ja seurajoukkueiden pelipaidat, jalkapallokengät, -hanskat ja paljon muita jalkapalloon liittyvää.

Valikoima:

  • Jalkapallojoukkueiden pelipaidat
  • Jalkapallokengät
  • Jalkapallosuojat
  • Maalivahdin varusteet
  • Jalkapallotarvikkeet
  • Alusvaatteet
  • Juoksukengät

Maksutavat: Visa-, MasterCard, American Express-, Maestro-, Diners Club- js JCB-luottokortit, Klarna Lasku, Klarna Tili sekä tilisiirto lisämaksusta.

Toimituskulut: Suomeen 5 €/tilaus.

Toimitusaika: Varastotuotteiden normaali toimitusaika Suomeen 2-4 työpäivää. Lisäoptioita, kuten painatuksia, sisältäville tilauksille +2 päivää, sekä tilaustuotteille 3-12 arkipäivää.

Unisport.fi -verkkokauppa on suomenkielinen!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Unisport A/S
Bådehavnsgade 38
2450 Kööpenhamina SV
TANSKA

09 3157 9091 (suomeksi)
support@unisportstore.fi

www.unisportstore.fi

Onko sinulla kokemuksia tästä verkkokaupasta? Jaa kokemuksesi ja auta muita shoppailijoita!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.