Affiliate disclaimer

Yhteistyökumppanimme

Noudatamme toiminnassamme aina avoimia ja läpinäkyviä toimintaperiaatteita. Osa tällä sivustolla esitetyistä linkeistä on linkkejä affiliate-yhteistyökumppaneidemme sivustoille. Yhteistyökumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Tämän sivuston tarkoitus on auttaa sinua löytämään luotettavia ja kiinnostavia ulkomaisia verkkokauppoja, jotta sinä voisit ostaa haluamasi tuotteet edullisemmin. Ymmärtänet, että tämäkin sivusto on kuitenkin suunniteltu ja tuotettu tuottamaan voittoa.

Meillä on lukuisia yhteistyökumppaneita eri kumppanuusverkostoissa, kuten TradeTracker, Adtraction, Tradedoubler, Euroads, Zanox, Affiliate Window jne. Voit olla varma, että kaikki sivustollamme olevat linkit ovat turvallisia ja suosittelemme kävijöillemme vain sellaisia verkkokauppoja, joista voisimme itsekin harkita tilaavamme. Tarkoituksemme on aina, että sivustollamme olevista verkkokauppojen esittelyistä olisi hyötyä Sinulle, muille kävijöillemme ja kaikille kuluttajille.

Huomaa, että meille ei ole annettu ilmaisia tuotteita, palveluja tai mitään muuta hyödykkeitä esittelemiemme yritysten tai verkkokauppojen puolesta. Ainoa vastike muodostuu affiliate-komissioista.

Mikäli sinulla on mitään kysymyksiä ylläolevaan liittyen, ota yhteyttä käyttämällä Yhteystiedot-sivun lomaketta!