Philips – Kodin elektroniikkaa suoraan valmistajan verkkokaupasta

Philips on Euroopan suurin ja yksi maailman suurimmista elektroniikka-alan yrityksistä. Se valmistaa muun muassa kulutuselektroniikkaa, kodinkoneita ja valaistustuotteita. Yhtiön päämaja sijaitsee Amsterdamissa, Alankomaissa. Tiesitkö, että nyt voit tilata Philipsin tuotteita myös valmistajan omasta verkkokaupasta ilman välikäsiä?

Philipsin perustivat Frederik ja Gerard Philips Eindhovenissa vuonna 1891. Alunperin yritys valmisti hehkulamppuja ja muita sähkölaitteita. 1900-luvulle tultaessa yritys oli yksi Euroopan suurimmista lamppuvalmistajista. Ensimmäisen maailmansodan jälkeen Philips laajensi toimialaansa muun muassa röntgenputkiin, kinotekniikkaan, radioihin ja sähköllä toimiviin parranajokoneisiin.

Vuonna 1963 Philips kehitti C-kasetin ja vuonna 1983 yhteistyössä Sonyn kanssa CD-levyn, jotka molemmat olivat aikansa hittituotteita. Vuonna 1972 Pioneerin kanssa kehitetystä Laserdiscistä sen sijaan tuli floppi.

Nykyään Philips on profiloitunut erityisesti terveysteknologian ja lifestyle-ratkaisujen toimittajana. Sen kolme tuoteosastoa ovat terveydenhuolto, valaistus sekä kuluttaja-lifestyle. Suomessa Philipsillä on ollut tytäryhtiö vuodesta 1924 lähtien. Täällä on myös valmistettu muun muassa merkin televisioita ja radioita.

Philipsin visio on parantaa ihmisten elämänlaatua kaikkialla maailmassa merkityksellisten innovaatioiden avulla. Yhtiön keskeisiä arvoja ovat keksinnöt ja ihmiskeskeisyys.

Yhtiön omasta, vuonna 2005 perustetusta Philips.fi -verkkokaupasta löydät kaikki Philipsin tuotteet sekä vahvat brändit, kuten ACENT, Norelco ja Sonicare. Laaja valikoima kattaa kaiken mahdollisen sähköhammasharjoista itkuhälyttimiin ja vedenkeittimistä ilmanpuhdistukseen.

Verkkokaupan tuoteryhmiä ovat:

 • Kauneustuotteet
 • Terveystuotteet
 • Äitiys ja lastenhoito
 • Kodinhoitotuotteet
 • Valaistus
 • Osat ja lisätarvikkeet

Verkkokaupasta löytyy myös oma osasto kampanja- ja tarjoustuotteille.

Maksutavat:

 • Visa-, MasterCard- ja American Express -luottokortit
 • Visa Electron-, Visa Debit- ja MasterCard Debit -kortit
 • PayPal

Verkkokauppa käyttää SSL-salausta, joten maksaminen kortilla on turvallista.

Toimituskulut:

Philips käyttää toimituksiin DHL:n, Postin, UPS:n ja TNT:n palveluita tilauksen koosta riippuen. Toimituskulut ovat tilauksen koosta riippuen 1,99-9,99 €.

Toimitusajat:

Verkkokauppa lupaa toimituksen 1-4 arkipäivässä, kun tilaus tehdään arkipäivänä ennen klo 12.30.

Saat tilauksen jälkeen sähköpostilla toimitusvahvistuksen, joka sisältää seurantalinkin.

Takuu ja palautus:

Kaikilla tuotteilla on 21 päivän palautusoikeus ja 2 vuoden takuu. Palautusoikeus koskee käyttämättömiä ja myyntikuntoisia tuotteita, ei yksilöityjä tuotteita.

Voit käyttää ”Tuote Philipsille” -palautusta 21 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Philips Consumer Relations B.V.
Attention: Philips Online Shop
Amstelplein 2 HBT 16
1096 BC Amsterdam
ALANKOMAAT

Huom! Ei palautusosoite.

Puh. 0-800-770-286 (ma-pe klo 9.00-17.30)
Chat- ja sähköpostituki löytyvät täältä.

www.philips.fi

Oletko tilannut Philipsin verkkokaupasta? Jaa kokemukset kommenttiosiossa.

Yoek – Plus koon vaatteet netistä

Plus-kokoisten naisten vaatteet hollantilaiselta muotibrändiltä.

Yoek on alankomaalainen brändi kaikille isokokoisille naisille, joka luo korkealaatuisia, muodikkaita ja naisellisia vaatteita. Yoekilla on selkeä idea mitä muodin koosta 38 aina 58 asti pitää näyttää: vaatteet eivät saa piilottaa vartaloa, vaan saada jokainen nainen näyttämään hyvältä ja tuntemaan olonsa sekä loistavaksi että itsevarmaksi. Se on brändi, joka onnistuu yhdistämään uusimmat trendit eleganttiin tyyliin myös plus-kooille.

Yoekin perustaja ja omistaja Johanna Timmer syntyi Amsterdamissa ja jo pienestä tytöstä lähtien hänellä oli palava intohimo muotia kohtaan. Hän kasvoi yritteliäässä perheessä. Hänen isällään oli kukkakauppa ja hänen äitinsä oli pääompelijana klassisessa muotitalo Hirsch & Cie’ssä. Johanna valmistui kaupallisesta koulutuksestaan 17 vuoden iässä. Pian hänet pestattiin malliksi ja hän pääsi matkustelemaan ympäri maailmaa.

Jonkin ajan kuluttua Johanna näki tilaisuutensa tehdä jotain, mitä hän halusi enemmän. Se oli laittaa myyntiosaamisensa käytäntöön samalla, kun hän oli oppinut paljon lisää muotoilusta, tuotannosta ja sovituksesta. 36-kokoisena hän itse mahtui hyvin kaikkien suunnittelijoiden luomuksiin. Mutta hän huomasi myös, että isompikokoisia vaatteita oli huomattavasti vaikeampi löytää maista, joissa hän oli työskennellyt, kuten Ranskassa ja Italiassa.

Johanna alkoi työskentelemään muoti-agenttina ja oppi paljon uutta alasta. Isompiin kokoihin keskittyneet tuotemerkit olivat hänen mielestään joko liian vanhahtavia tai tylsiä. Hän näki tilaisuutensa tulleet ja perusti oman ison koon tuotemerkkinsä vuonna 1985. Merkki ei keskittynyt tuottamaan suuria vaatemääriä, kuten muut merkit, vaan Johanna halusi suunnitella vaatteet itse kauniilla tyyleillä, täydellisellä istuvuudella ja korkealaatuisista materiaaleista. Pian hän valloitti brändillään plus kokoisten muotimarkkinat.

Useiden vuosien jälkeen suunnittelija ja stylisti Chantal Smits liittyi yritykseen valmistuttuaan ensin muodin opinnoistaan. Vuosien jälkeen Chantalista on tullut osaomistaja ja hän suunnittelee kaikki mallistot yhdessä Johannan kanssa. Heidän päättymätön intohimonsa näkyy jokaisessa mallistossa, joita ilmestyy nyt 12 vuodessa. Ei siis vain talvi- ja kesämallisto, vaan myös keskikesän, keskitalven mallistot, lomamallisto ja flash-mallisto.

Yoek-tuotemerkin lisäksi saatavilla on myös kahden muun merkin vaatteita. Häikäisevistä cocktail-mekoistaan ja huntutopeistaan tunnettu Black Label -mallisto on saatavilla läpi vuoden ja Yoekin ”pikkusisko” Miss Y loves Yoek keskittyy plus koon muotiin nuorille naisille: urheilullista kimallusta murusella sokeria.

Viimeisen kolmen vuosikymmenen aikana Yoekista on kehittynyt korkealaatuinen plus koon brändi muotia rakastaville naisille, joka luo muodikkaita vaatteita naisellisella tyylillä. Yoekin tiimillä on selkeä kuva, miltä 38-58 kokojen tulee näyttää: vaatteita, jotka eivät piilota muotoja, mutta jotka saavat joka naisen näyttämään hyvältä ja tuntemaan itsensä itsevarmaksi. Muotibrändi on tänä päivänä sitä, mitä Johanna halusi sen olevan. Vain muutamalla ainesosalla, hän voi saada ihmisen tyytyväisemmiksi ja kauniimmiksi.

Nykyään Yoekilla on myymälöitä ympäri maailmaa, ja merkin kansainvälinen verkkokauppa Yoek.com avattiin vuonna 2011.

Isokokoiset naiset rakastavat Yoekia, koska se on täyttänyt heidän vaatekaappinsa sekä opettanut miten vartaloa ei tarvitse peittää kankaalla näyttääkseen viehättävältä.

Valikoima:

 • Mekot
 • Topit
 • Paidat
 • Tunikat
 • Puserot
 • Neuleet
 • Villapaidat
 • Takit
 • Hameet
 • Housut
 • Legginsit
 • Asusteet

Maksutavat: Klarna, PayPal, MultiSafePay (Visa, MasterCard ja Maestro), Ideal ja pankkisiirto.

Toimituskulut: Suomeen 14,95 €/tilaus.

Toimitusaika: Suomeen 3-5 arkipäivää.

Yoek.com -verkkokauppa on englanninkielinen.

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Yoek
Venenweg 19
1161 AK Zwanenburg
ALANKOMAAT

+31(0) 20 388 25 80

www.yoek.com

Vistaprint – Käyntikortit ja markkinointimateriaalit yritykselle

Alankomaalainen Vistaprint valmistaa markkinointimateriaaleja yrityksille, mukaan lukien käyntikortit, suurtulosteet, paperitarvikkeet, ilmoitukset ja julisteet.

Vistaprint on alankomaalainen yritys, joka tarjoaa miljoonille yrityksille ympäri maailmaa mahdollisuuden markkinoida liiketoimintaansa. Se tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita ja edullisia tuotteita sekä ammattimaiset suunnittelutyökalut, joilla luot personoituja tuotteita käden käänteessä. Vistaprint on Cimpressin tytäryhtiö. Se on alansa johtava kansainvälinen yritys, joka on perustettu Pariisissa, mutta jonka pääkonttori sijaitsee Alankomaissa.

Vistaprintillä on käytössään patentoitu nettipohjainen suunnitteluohjelmisto, tilausten vastaanotto- ja käsittelyteknologia sekä automatisoituneita painolaitoksia, minkä ansiosta se voi pitää hinnat kilpailijoita alhaisempina. Lisäksi kaikki Eurooppaan myytävät tuotteet painetaan huipputason tuotantolaitoksessa Venlossa. Nämä asiat takaavat, että saat verkkokaupasta aina uniikit, laadukkaat ja edulliset tuotteet. Kaikilla tuotteilla on myös tyytyväisyystakuu.

Verkkokaupan tuotevalikoima on laaja. Saat sieltä kaikki tarvitsemasi markkinointituotteet yrityksellesi, kuten käyntikortit, esitteet, mainoslehtiset, kansiot, magneetit, kanta-asiakaskortit, suurtulosteet, julisteet, kyltit, tarrat, paperitarvikkeet, vaatteet ja paljon muuta.

Valikoima:

 • Käyntikortit
 • Markkinointimateriaalit
 • Suurtulosteet ja julisteet
 • Kutsukortit ja ilmoitukset
 • Paperitarvikkeet
 • Vaatteet
 • Joulutuotteet
 • Valokuvakalenterit
 • Valokuvalahjat
 • Leimasimet ja mustetyynyt
 • Tarrat ja etiketit
 • Mainostuotteet

Maksutavat: Visa, Visa Electron, MasterCard, Amex, PayPal, tilisiirto, Klarna Tili ja Klarna Lasku.

Toimituskulut ja toimitusaika: Riippuu tilaamistasi tuotteista, toimitusosoitteesta ja toimitustavasta. Näet tarkat hinnat ja arvioidun toimitusajankohdan tilauksen yhteydessä.

Vistaprint.fi -verkkokauppa on suomenkielinen!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Vistaprint B.V.m
Hudsonweg 8m
5928 LW Venlo
ALANKOMAAT

0800 773 859
asiakaspalvelu@vistaprint.com

www.vistaprint.fi

DocHorse – Korkealuokkaisia hevostuotteita

Hollantilainen hevosten lisäravinteiden, hoitotuotteiden ja varusteiden verkkokauppa numero 1 Euroopassa!

DocHorse.com on Euroopan nopeimmin kasvava ammattilaisten hevosurheilukauppa. Verkkokaupan taustalla on hollantilainen yritys DocHorse BV.

DocHorse.comin tiimiin kuuluu hevosurheiluun erikoistuneita eläinlääkäreitä ja ammattiratsastajia, jotka osallistuvat vain parhaiden lisäravinteiden ja muiden tuotteiden valintaan. Koko yrityksen ammattiratsastajista, eläinlääkäreistä ja hevostenhoitajista koostuva tiimi on mukana valitsemassa uusia ja innovatiivisia tuotteita sekä jakamassa parhaita ohjeita ja vinkkejään.

DocHorsen tavoitteena on tarjota korkealaatuinen hevosten lisäravinnevalikoima sekä muita hevosurheilutuotteita, jotka täyttävät ammattiratsastajien ja hevosten omistajien toiveet täydellisesti. Se on omistautunut viemään hevosurheilun seuraavalle tasolle urheilullisessa ja terveellisessä mielessä!

Kaikilla verkkokaupan tuotteilla on palautusoikeus poislukien lisäravinteet, lääkkeet ja nestemäiset hoitotuotteet.

Tuotteiden lisäksi verkkokauppa tarjoaa ilmaista informaatiota muun muassa hevosten ruokinnasta, vitamiineista hikoilusta, sitomisesta sekä sairauksista ja taudeista, kuten koliikista ja borrelioosista.

Valikoima:

 • Lääkkeet ja vitamiinit
 • Ryijyt
 • Ratsastajalle
 • Talli ja piha
 • Ravintolisät
 • Hoitotuotteet
 • Tack Room

Maksutavat: Luottokortit, kuten Visa, MasterCard ja Amex, PayPal sekä iDeal-maksut.

Toimituskulut: Suomeen 16,95 €/tilaus. Ilmainen toimitus yli 250 € tilauksille.

Toimitusaika: Toimitukset kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi osoitteeseen. Ennen klo 16 tehdyt tilaukset lähetetään 1-2 arkipäivässä. Todellinen toimitusaika riippuu DHL-kuriiripalvelun nopeudesta.

Verkkokauppa palvelee englanniksi, hollanniksi, saksaksi ja ranskaksi.

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

DocHorse BV
Otto Hahnweg 24
3542 AX Utrecht
ALANKOMAAT

0031/30-241 28 30
info@dochorse.com

www.dochorse.com