Desigual – Rentoja vaatteita Espanjasta

Värikkäisiin ja rentoihin vaatteisiin erikoistunut espanjalainen muotibrändi. Perustettu 1984.

Desigual on rentoihin vaatteisiin erikoistunut espanjalainen muotibrändi, joka tunnetaan tilkkutyömäisistä designeistaan, intensiivisistä printeistään, innovatiivisesta graffititaiteestaan, asymmetrisistä designeistaan ja mahtipontisesta värienkäytöstään. Yrityksen peusti vuonna 1984 sveitsiläinen Thomas Meyer ja sen pääkonttori on Barcelonassa, Espanjassa.

Desigual myy vaatteita, jotka levittävät iloisuutta, printti t-paitoja ja mekkoja, jotka pursuavat Desigual-energiaa ja -optimismia. Desigualin farkut ja hameet lupaavat lämpöä ja hyvinvointia. Rohkeat naiset eivät halua myöskään missata Desigualin värikästä kenkämallistoa, joka sisältää kukkia ja erilaisia kankaita.

Desigualilla luodaan vaatteita, jotka mullistavat aistit – kaikki vaatteet kootaan pala palalta, jotta siitä tulee yksilöllinen ja uniikki.

Merkin laukut ja asusteet ovat paras tapa täydentää mikä tahansa tyyli. Heillä on myös loistava ja värikäs valikoima tytöille ja pojille t-paidoista farkkuihin sekä takeista mekkoihin. Lisäksi Desigual valmistaa kodintuotteita: lakanoita, pyyhkeitä, pöytäliinoja ja muita tuotteita, joilla saat kotiisi väriä.

Haluatko sinä olla osa Desigualin moniväristä maailmaa?

Valikoima:

  • Vaatteet
  • Asusteet
  • Kengät
  • Lastenvaatteet
  • Makuuhuone ja kylpyhuone
  • Oloasut
  • Sisustus

Maksutavat: Visa, MasterCard, American Express ja PayPal.

Toimituskulut: 9,95 €/tilaus.

Toimitusaika: Tilauksen statusta voi seurata My Account -sivulla.

Desigual.com on englanninkielinen!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Deisugla
Passeig del Mare Nostrum
08039 Barcelona
ESPANJA

0800 021 1993 (englanniksi)
info@desigual.com

www.desigual.com