Abien – Tuoksuja ja kauneudenhoitotuotteita Virosta

Abien.net on virolaisen Tigoo Solution OÜ:n kauneudenhoitoon erikoistunut verkkokauppa, joka palvelee asiakkaitaan suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Abienin valikoima kattaa yli 35 000 kauneustuotetta noin 800 tuotemerkiltä, ja sen tuoteryhmiä ovat tuoksut, meikit, hiustenhoitotuotteet, ihonhoitotuotteet, vartalonhoitotuotteet, lahjapakkaukset ja aurinkolasit. Toiminnassaan se noudattaa Ruotsin lainsäädäntöä, jossa myös sen keskusvarasto sijaitsee.

Valikoima:

 • Tuoksut, hajuvedet ja tuoksusuihkeet
 • Meikit ja meikkitarvikkeet
 • Hiustenhoitotuotteet ja -tarvikkeet
 • Ihonhoitotuotteet ja aurinkotuotteet
 • Parranajo-ja parranhoitotuotteet
 • Vartalonhoitotuotteet
 • Lahjapakkaukset
 • Aurinkolasit

Abienin tuoksuja

Tuotemerkkejä: Acqua Di Parma, Adidas, Adolfo Dominguez, Agatha Ruiz De La Prada, Alyssa Ashley, Armani, Artdeco, Bourjois, Burberry, Bvlgari, Cartier, Chanel, Clinique, David & Victoria Beckham, Dolce & Gabbana, Donna Karan, Elizabeth Arden, Estee Lauder, Givenchy, Gucci, Guerlain, Hermes Paris, Hugo Boss, Issey Miyake, Jane Iredale, Jean Paul Gaultier, Kenzo, Lacoste, L’Oreal, Maybelline, Michael Kors, Moschino, Narciso Rodriguez, Paco Rabanne, Ralph Lauren, Rimmel, Rochas, Salvatore Ferragamo, Schwarzkopf, Sisley, SKIMP, Thierry Mugler, Tom Ford, Versace, Yves Saint Laurent.

Maksutavat:

 • Visa- ja MasterCard-luottokortit
 • Verkkopankkimaksut (Aktia, Danske Bank, Nordea, OP, S-Pankki, Säästöpankki)
 • Klarna-lasku ja Klarna-tili

Toimituskulut: Alle 100 € tilauksille 6,99 €/tilaus, yli 100 € tilauksille ilmainen toimitus.

Toimitusajat: Arkisin tehdyt tilaukset pyritään lähettämään vuorokauden kuluessa. Normaali toimitusaika on 3-8 arkipäivää.

Palautukset: Tilauksilla on 14 päivän peruutusoikeus tilausvahvistuksen vastaanottamisesta lukien. Abien vastaa vain virheellisten toimitusten ja viallisten tuotteiden palautuskuluista. Muussa tapauksessa palautuskulut tulevat asiakkaalle. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja alkuperäispakkauksissaan olevia, myyntikuntoisia tuotteita. Yksilöityjä, kuten kaiverrettuja tuotteita, ei ole mahdollista palauttaa.

Verkkokauppa on suomenkielinen, mutta asiakaspalvelu palvelee vain ruotsiksi tai englanniksi.

Siirry kauppaan

Onko Abien luotettava verkkokauppa?

Koska olet täällä, olet luultavasti kiinnostunut tietämään onko Abien.net luotettava verkkokauppa vai huijaus, ja kannattaako sieltä ylipäätään tilata mitään?

Abien on saanut puolueettomia asiakasarvosteluja julkaisevassa TrustPilotissa varsin korkean arvosanan 8,6/10 perustuen tätä kirjoitettaessa 340 arvosteluun.

Se on saanut positiivista palautetta muun muassa erinomaisen edullisista hinnoistaan, laadukkaista tuotteistaan ja hyvästä ostokokemuksesta. Negatiiviset arvostelut liittyvät useimmiten luvattua (3-8 arkipäivää) pidempiin toimitusaikoihin ja pienemmissä määrin huonoon asiakaspalveluun.

Yhteystiedot

Abien.net / Tigoo Solution OÜ
Kadaka pst 169A-24
12615 Tallinna
VIRO

Virolainen yritystunnus: EE101911030

Huom! Ei palautusosoite.

Email. info@abien.net

Asiakaspalvelu palvelee englanniksi ja ruotsiksi ja se lupaa vastata kysymyksiin 24 tunnin kuluessa viestin vastaanottamisesta. Verkkokaupan sivuilta löytyy myös palautelomake.

abien.net/fi

Kuva: Abienin verkkosivut.

Värillisetpiilolinssit.fi – Värilliset piilarit ulkomailta

Virolaisen Metriton OÜ:n värillisiin piilolinsseihin ja erilaisiin efektilinsseihin erikoistunut verkkokauppa.

Värillisetpiilolinssit.fi on nimensä mukaisesti värillisiin piilolinsseihin erikoistunut verkkokauppa. Sen taustalla toimii virolainen Metriton OÜ, joka on ColourVue-piilolinssien virallinen maahantuoja ja jälleenmyyjä Suomessa ja Baltiassa.

Verkkokaupan lippulaiva on ColourVue-tuoteperhe, joka on yksi maailman johtavista värillisten piilolinssien tuotemerkeistä. ColourVuen piilolinsseillä voit korostaa tai vaihtaa kokonaan silmiesi luonnollisen värin ja ilmaista omaa tyyliäsi entistä näyttävämmin.

ColourVue-tuoteperheeseen kuuluu useita eri värejä: siniset, vihreät, punaiset, keltaiset, violetit, harmaat, ruskeat, mustat ja valkoiset piilolinssit. Lisäksi se valmistaa niin sanottuja glow-piilolinssejä, jotka saavat silmäsi hehkumaan pimeässä, esimerkiksi hämyisessä yökerhossa.

Valikoimiin kuuluvat myös niin sanotut crazy-linssit, joiden pinnalla on jokin efekti tai kuviointi.

Kaikki Värillisetpiilolinssit.fi -verkkokaupassa myytävät piilolinssit on valmistettu turvallisesta hydrogel-materiaalista, mikä takaa käyttömukavuuden ja turvallisuuden. Kaikilla piilolinsseillä on ISO 9001 -laadunvarmistussertifikaatti ja eurooppalainen CE-hyväksyntä. Kuten aina, myös värilliset piilolinssit on hyvä sovittaa optikolla ennen käyttöön ottoa.

Valikoima:

 • Värilliset piilolinssit; siniset, vihreät, punaiset, keltaiset, violetit, harmaat, ruskeat, mustat ja valkoiset.
 • Suurentavat BigEyes-piilolinssit
 • Glamour-piilolinssit
 • 3 Tone -piilolinssit
 • Fusion-piilolinssit
 • Crazy-piilolinssit
 • Pimeässä hehkuvat Glow-piilolinssit
 • Stars & Jewel -piilolinssit

Tuotemerkkejä: ColourVUE

Maksutavat: PayPal.

Toimituskulut: 4 €/tilaus, yli 75 € tilauksille ilmainen.

Toimitusaika: Varastossa oleville tuotteille 3-5 arkipäivää.

Verkkokauppa on suomenkielinen!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Värillisetpiilolinssit.fi / Metriton OÜ
Hamariku tee 11
Tallinna
VIRO

info@metriton.eu

www.värillisetpiilolinssit.fi

Unicorn Light -sähköshishat – tervellisempi vaihtoehto tupakoinnille?

Voivatko sähköshishat tarjota puhtaan, terveellisen ja trendikkään vaihtoehdon tupakoinnille?

Unicorn Light on virolainen yritys, joka haluaa tarjota puhtaan, terveellisen ja trendikkään vaihtoehdon tupakoinnille. Yrityksen tuotteet sopivat niin tupakoitsijoille kuin savuttomillekin, koska ne eivät sisällä nikotiinia, karsinogeeniä tai muita tupakan haitallisia ainesosia.

Tupakointiin liittyy sosiaalisia ulottuvuuksia, jotka ajavat tähän haitalliseen tapaan. Tästä syystä yritys on kehittänyt Unicorn Light -sähköshishat, jotka yhdistävät perinteisen tupakoinnin sosiaalisuuden ja raikkaat shisha-maut ilman terveydelle haitallisia aineita. Unicorn Light -tuotteet eivät sisällä nikotiinia, tervaa tai tupakkaa, eivätkä ne aiheuta pahanhajuista hengitystä tai käsiin jäävää epämiellyttävää tupakan hajua. Siksi ne sopivat hyvin myös tupakoimattomille.

Unicorn Light -sähköshishojen sisältämä kuumennuskäämi höyrystyttää litiumioniakun voimassa puuvillatyynyyn uutetun makunesteen. Imusensori aitsii sisäänhengityksen, jolloin käämi höyrystyttää henkäyksen määrän makunestettä. Höyrystynyt makuneste sekoittuu ilman kanssa ja tarjoaa käyttäjälleen miellyttävän tupakanoloisen aistimuksen ilman myrkkyjä ja hajuja.

Sähköshishojen pääraaka-aineet ovat kasvisglyseroli ja propyleeni glykooli. Kasvisglyseroli valmistetaan kasviöljyistä ja sitä käytetään laajasti elintarvikkeiden säilöntäaineena ja sokerin vaihtoehtona. Propyleeni glykooli on makeutusaina, jota käytetään muun muassa monissa leipomotuotteissa. Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto FDA on luokitellut sen yleisesti turvalliseksi lisäaineeksi. Näiden lisäksi sähköshishat sisältävät pieniä määriä hedelmämakunesteitä.

Sähshishat eivät ole tupakkatuotteita eivätkä sähkösavukkeita. Ne ovat nikotiinittomia tuotteita ja kaikki niiden sisältämät ainesosat ovat yleisesti käytössä elintarviketeollisuudessa.

Yksi Unicorn kestää noin 250 henkäyksen ajan ja niitä on saatavilla kolmena eri makuina.

Valikoima:

 • Sähköshishat
 • Fruit Mix
 • Sweet Mix
 • Fresh Mix

Maksutavat: Luottokortit (Payson), verkkopankkimaksut ja PayPal.

Toimituskulut: 5 €/tilaus.

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää.

Verkkokauppa on suomenkielinen!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Unicorn LIGHT OÜ
Ahtri 12-200
Tallinna 10151
VIRO

www.unicornlight.com

Terveinjaloin.fi – Jalkojenhoitotuotteet netistä

Virolaisen JET-Logistics OÜ:n jalkojen hoitotuotteiden verkkokauppa: kengät, pohjalliset, jalkineet, hoitotuotteet ja muut terveempiin jalkoihin.

Terveinjaloin.fi on jalkojen hoitoon ja jalkavaivoihin erikoistunut verkkokauppa. Se on virolaisen JET-Logistics OÜ:n omistama, mutta sen ylläpitäjiin kuuluu useita suomalaisia terveydenhuollon ammattilaisia.

Terveinjaloin.fi:n tarkoitus on parantaa yleistä hyvinvointia jalkojenhoidon avulla. Se tarjoaa erittäin korkealaatuisia ja tarkkaan valittuja tuotteita, jotka ovat kestäviä ja toimivia.

Tuotteiden lisäksi verkkokaupan sivuilta löytyy jalkojenhoito-ohjeita, jotka ovat terveydenhuollon ammattilaisten kirjoittamia. Ohjeet ovat lyhyitä ja helposti ymmärrettävissä olevia.

Verkkokauppa myy pohjallisia ja tukia, joiden tehtävä on saada jalat tuntumaan mukavilta ja helpottaa useita jalkavaivoja. Valikoimiin kuuluvat esimerkiksi diabeetikoille suunnatut pohjalliset, hikoilua helpottavat pohjalliset, iskua vaimentavat pohjalliset, kantapäätuet ja -tyynyt, lämmittävät pohjalliset, polvi- ja päkiätuet, tukisiteet ja urheilupohjalliset.

Sukkaosastolta löytyy muun muassa hajuja ja bakteereja eliminoivia antibakteerisukkia, diabetes- ja nivelsukkia, pehmustettuja geelisukkia sekä esimerkiksi juoksijoiden käyttöön tarkoitettuja erityisiä urheilusukkia.

Hoito-osastolta löytyy monipuolisesti tuotteita jalkojen, varpaiden, kantapäiden, kynsien, känsien ja vaivasenluun hoitoon. Jalkineosastolta löytyy naisten ja miesten terveysjalkineita, liukuesteitä ja kenkien hoitoaineita.

Valikoima:

 • Pohjalliset ja tuet
 • Sukat
 • Jalkojen- ja varpaidenhoito
 • Jalkineet
 • Voiteet ja sumutteet

Tuotemerkkejä: Allpresan, Bama, Emendo, Saicara, Salamander, Silipos, Suva ja Tacco.

Maksutavat, toimituskulut ja toimitusaika eivät selviä rekisteröitymättä kauppaan.

Verkkokauppa on suomenkielinen!

Onko Terveinjaloin.fi luotettava verkkokauppa?

Verkkokaupalla ei ole yhtään arvostelua asiakkaiden kokemuksia julkaisevalla Trustpilot-sivustolla. Sen maine on selvästi negatiivisen puolella virolaisella E-ostukeskus -sivustolla. Monet käyttäjät ovat valittaneet, ettei asiakaspalveluun saa useista yrityksistä huolimatta mitään yhteyttä.

Jos sinulla on negatiivisia tai positiivisia kokemuksia tästä kaupasta, jaa ihmeessä ne muiden käyttäjien kanssa Trustpilotissa tai alla olevassa kommenttiosiossa.

Siirry kauppaan

Yhteytiedot

Terveinjaloin.fi / JET-Logistics OÜ
Kalmistu tee 26 (varasto 49 & 50)
11216 Tallinna
VIRO

info@terveinjaloin.fi

www.terveinjaloin.fi

Schoffa – Täydellisen paidan metsästystä

Täydellisen paidan metsästystä virolaisittain vuodesta 2006 lähtien.

Schoffa.comin täydellisen paidan metsästys alkoi vuonna 2006. Se alkoi kankaista, koska ihmiset haluavat mukavuutta ja toimivuutta yhdistettynä tyylikkyyteen. Näillä eväillä Schoffa löysi perheomisteisen tavarantoimittajansa Portugalista ja Italiasta.

Oikeiden tuottajien löytäminen oli hieman hankalampaa, koska vain harvoilla ompelijoilla oli tarvittavaa käsityötaitoa Schoffan paitojen luomiseen. Lopulta sellaiset kuitenkin löytyi Virosta, jonka paitatraditiot johtavat neuvostoajoille asti. Jo tuolloin suurin osa Neuvostoliiton tarvitsemista paidoista valmistettiin Virossa. Tänä päivänä yritys on erityisen ylpeä siitä, miten heidän paitansa ommellaan.

Oikean koon löytäminen oli niin ikään vaikeaa. Yritys halusi kuunnella asiakkaitaan ja heidän toiveitaan. Täydellisen paidan metsästys on johtanut lähes täydelliseen paitaan, jota silti kehitetään edelleen.

Schoffa valmistaa sekä muollisia että rentoja pukuja. Kaikissa sen mallistoissa yhdistyvät räätälöintiperinteet ja pohjoismainen leikkisyys. Paitoja myydään jälleenmyyjien kautta sekä kahdessa liikkeessä, jotka sijaitsevat Helsingissä ja Tallinnassa.

Yritys valmistaa korkealuokkaisia klassisia paitoja modernilla otteella. Yrityksen missio on alusta alkaen ollut valmistaa istuvia paitoja vaativille asiakkaille.

Schoffan perinteitä ja leikkimielisyyttä yhdistelevät valikoimat sopivat kaikkiin tilanteisiin – klassinen räätälöinti modernilla skandinavisella otteella. Yritys uskoo, että sen asiakkaat arvostavat korkealaatuisia kankaita ja eurooppalaista tuotantoa. Sen paidat ovat yhtä kunnianhimoisia kuin heidän asiakkaansakin!

Valikoima:

 • Paidat
 • Takit
 • Puvut ja smokit
 • Housut
 • Neuleet
 • Ulkovaatteet
 • Jalkineet ja päällyskengät
 • Asusteet
 • Lahjakortit

Maksutavat: Pankki- ja luottokortit sekä verkkopankkimaksut (Skrillin tai Maksuturvan kautta), PayPal sekä lahjakortit.

Toimituskulut: Standarditoimitus 5 €, Priority-toimitus 9 €, nouto 0 €. Ilmainen toimitus yli 95 € tilauksiin.

Toimitusaika: Standarditoimitus Suomeen 3-5 arkipäivää, Priority-toimitus Suomeen 1-3 arkipäivää.

Schoffa.com -verkkokauppa on englanninkielinen.

Schoffa.com

Yhteystiedot

Schoffa Estonia OU
Tuukri 54
10120 Tallinna
VIRO

+358 451139870
info@schoffa.com

www.schoffa.com

Hampaidenvalkaisu.eu – Shine White -tuotteet edullisesti

Virolaisen Xellim Oü:n Shine White -hampaiden valkaisuliuskoihin erikoistunut verkkokauppa. Tutustu 1 €:lla!

Hampaidenvalkaisu.eu on virolaisen Xellim Oü:m ShineWhite -hampaiden valkaisuliuskoihin erikoistunut verkkokauppa.

ShineWhite on nopea, edullinen ja mukava tapa saada kiiltävä hymy takaisin.

Hampaidenvalkaisu.eu -verkkokaupassa voit kokeilla ShineWhite-valkaisua ensimmäisen 3 kuukauden ajan vain 1 eurolla. Lisäksi saat tilaajalahjaksi Queenlash-ripsiseerumin (arvo 79,00 €). Tarjous koskee vain uusia asiakkaita. Vain yksi tarjous/talous, rajoitetun ajan.

Huomaa, että tilaus jatkuu normaalihintaisena (21,15 €/kk + postikulut), ellet peru sitä.

ShineWhite on kliinisesti tutkittu, toimiva ja turvallinen hampaiden valkaisu. Asetat vaan huomaamattoman liuskan hampaidesi päälle ja annat vaikuttavan aineen vaikuttaa. Valkaisuliuskat ovat helppokäyttöiset – ne päällä voit myös puhua, syödä ja juoda.

Valkaisuliuskojen vaikuttava aine hydrogenperoksidi on sama aine, jota myös hammaslääkärit käyttävät vastaanottovalkaisuilla.

ShineWhite-pakkaus sisältää kahden viikon valkaisuliuskat. Pakkaukseen sisältyy selkeät ja havainnolliset suomenkieliset käyttöohjeet.

Tuotetta ei suositella raskaana oleville tai imettäville, eikä suun sairauksista, hammasvaurioista tai herkistä hampaista kärsiville.

Hampaidenvalkaisu.eu -verkkokauppa on suomenkielinen!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Xellim LTD.
Türi 6 A
11313 Tallinna
VIRO

fi@shinewhite.com

www.hampaidenvalkaisu.eu

Direct123 – Edullista elektroniikkaa Baltiasta

Direct123 on Baltian suurin kodinkone- ja elektroniikkaketju. Edulliset hinnat ja toimitukset 2-5 päivässä!

Direct123 on Baltian suurin kodinkoneiden tukkuliike ja jälleenmyyjä. Yritys on perustettu vuonna 2006, joten sillä on jo yli 10 vuoden kokemus verkkokaupasta. Konserniin kuuluu suomalainen tytäryhtiö.

Direct123 tarjoaa vaivattoman tavan ostaa elektroniikkaa ja sen hinnat ovat erittäin kilpailukykyiset. Ostaminen on vaivatonta, koska tuotteita on helppo selata ja hinnat ovat selkeäsi esillä.

Verkkokaupan varastossa on jatkuvasti yli 10 000 tuotetta, joten saat tilaamasi tuotteen yleensä hyvinkin nopeasti. Mikäli et löydä verkkokaupasta hakemaasi tuotetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalvelun ja he etsivät sen sinulle.

Jos olet ostamassa isompaa määrää tuotteita, kannattaa myös kysyä henkilökohtaista tarjousta asiakspalvelusta.

Direct123 on saanut arvosanan 8,1/10 Vertaa.fi -sivustolla ja arvosanan 4/5 Hintaseuranta.fi -sivustolla.

Valikoima:

 • TV ja kotiteatteri
 • Tietokoneet
 • Kamerat
 • Äänentoisto
 • Kodinkoneet
 • Keittiö
 • Kauneus ja terveys
 • Pelit ja konsolit
 • Toimituslaitteisto
 • Navigointi ja autohifi
 • Tarvikkeet

Maksutavat: Verkkopankkimaksut, Visa- ja MasterCard-luottokortit, osamaksu sekä käteinen kotitoimituksella.

Toimituskulut: Rahtikulut riippuvat tilatuista tuotteista. Toimituskulut löytyvät tuotekorteilta kohdasta ostotiedot.

Toimitusaika: Keskimääräinen toimitusaika Suomeen 2-5 arkipäivää.

Direct123.fi -verkkokauppa on suomenkielinen!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Direct123
Tammsaare tee 134B
12918 Tallinna
VIRO

09 3157 7012
info@direct123.fi

www.direct123.fi