Pink or blue? Lastentarvikkeet edullisesti Saksasta

Pink or blue on Saksan suurimman lastentarvikkeiden verkkokaupan, babymarkt.de GmbH:n tytäryhtiö. Yrityksellä on yli 300 työntekijää ja lokalisoitu verkkokauppa Suomen lisäksi 12 eri maassa.

Pinkorblue.fi:ssä myydään samoja tuotteita kuin sen saksalaisen emoyhtiönkin kaupassa. Yli 15 000 tuotteen valikoima tekee siitä yhden Suomen suurimmista lastentarvikkeiden verkkokaupoista, ellei peräti suurimman. Valikoima kattaa kaikki lasten ja vanhempien tarvitsemat tuotteet raskausajan tarvikkeista aina lapsen kouluikään saakka.

Valikoima kattaa tuotteita tutuilta ja turvallisilta tuotemerkeiltä, kuten Britax-Römer, LEGO ja Brio, mutta runsaasti myös Suomessa vielä tuntemattomampien merkkien tuotteita. Yritys toimii yhteistyössä vain tunnettujen tavarantoimittajien kanssa ja sen sisään ostajat noudattavat tiukkoja sekä Suomen että Saksan säädöksiä, jotka takaavat tuotteiden turvallisuuden ja laadun.

Pink or blue on verkkokauppa vanhemmille, isovanhemmille, kummeille ja kaikilla heille, joiden elämään kuuluu lapsi. Se tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman klassikoita ja trendituotteita edulliseen hintaan. Koska lapsesi on ainutlaatuinen.

Valikoima:

 • Lastenvaunut ja -rattaat, hoitolaukut, kantoliinat ja -reput
 • Turvaistuimet ja -kaukalot, jalustat, telakat, pyörän peräkärryt
 • Hoitotuotteet vauvoille ja äideille
 • Ravitsemustuotteet, astiat, mukit, ruokalaput, tuttipullot, syöttötuolit ja säilytys
 • Lastenhuoneen huonekalut ja sisustus
 • Kirjat, lelut ja lahjat
 • Lastenvaatteet, -kengät ja -asusteet sekä äitiysvaatteet
 • Tarjoustuotteet

Tuotemerkkejä: Avent, Baby Dan, Baby Jogger, Babybay, Babybjörn, Barbie, Brio, Britax Römer, Cybex, Hasbro, Hauck, Kids Concept, Lascal, LEGO, lifefactory, Lässig, Mama Licious, Manduca, Name It, Napapijri, Osann, Pampers, Playmobil, Qeridoo, Reima, Schleich, Teddykompaniet.

Maksutavat: Visa-, MasterCard- ja American Express -luottokortit, Klarnan maksutavat (lasku, osamaksu, luottokortit ja verkkopankkimaksut), PayPal sekä ennakkomaksu.

Toimituskulut: Alle 100 € tilauksiin lisätään toimituskulut (9,90 €). Yli 100 € tilauksille toimitus on ilmainen.

Toimitusaika: Suomeen on yleensä noin 3-7 arkipäivää tilausvahvistuksen saapumisesta. Tilaus vahvistetaan yleensä 1-2 päivän kuluessa.

Peruutus- ja palautusoikeus: Kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden peruutusoikeus tuotteiden vastaaottamisesta lähtien. Peruutusoikeus ei koske elintarvikkeita ja muita päivittäistavaroita, eikä yritysasiakkaita. Mikäli haluat perua tilauksesi tai palauttaa tuotteita, ota ensin yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun.

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Wulfshofstraße 22
44149 Dortmund
SAKSA

Asiakaspalvelu

0800-552140
info@pinkorblue.fi

www.pinkorblue.fi

Lekmer – Lastentarvikkeet ja lelut edullisesti netistä

Pohjoismaiden johtava lapsiperheiden verkkokauppa, joka myy lelut, pelit, lastenvaatteet, vauvatarvikkeet, sisustustuotteet ja muuta.

Lekmer on Pohjoismaiden johtava lapsiperheiden verkkokauppa. Se tarjoaa kaikki lapsiperheiden lasten ja vanhempien tarvitsemat tuotteet, kuten lelut, pelit, lastenvaatteet, vauvatarvikkeet, lastenvaunut, turvaistuimet sekä lastenhuoneen sisustustuotteet. Yrityksen nimi tulee ruotsinkielisistä sanoista lek ja mer, eli leiki enemmän.

Lekmerin tavoite on olla paras lapsiperheiden nettikauppa, joka tarjoaa korkealaatuisia tuotteita ja jolla on tyytyväisimmät asiakkaat. Yrityksen arvoja ovat saavutettavuus, nopeat toimitukset, erinomainen asiakaspalvelu sekä turvalliset tuotteet.

Miten Lekmer on niin edullinen?

Lekmer on yksi netin suurimmista tavarantoimittajista. Sillä ei ole lainkaan fyysisiä myymälöitä, vaan kaikki logistiikka on kohdennettu verkkokauppaan. Tästä syystä se voi tarjota tuotteita huomattavasti halvemmalla kuin fyysiset kivijalkakaupat.

Lisäksi säästyt lelukaupoissa juoksemiselta, kun voit vertailla tuotteita ja hintoja omassa kodissasi. Saat ostaa laadukkaat ja edulliset lastentuotteet kiireettömästi!

Lekmerin valikoimasta

Lekmerin verkkokaupasta löydät kaikki mahdolliset lelut kaikenikäisille lapsille. Tarjolla on monenlaisia leluja naamiaisasuista peleihin, autoista nukkeihin, polkupyöristä legoihin jne. Valikoimiin kuuluu myös musiikillisia tuotteita, kirjoja, opettavaisia leluja, ulkoleluja, talvileluja ja paljon muuta.

Vauvatarvikeosastolta löydät kaiken tarvittavan, kun uusi perheenjäsen on tulossa. Täältä löydät esimerkiksi lastenvaunut, auton turvaistuimet, tutit, tuttipullot, kantolaitteet, lämpöpussit, tekstiilit ja lastenhoitotuotteet.

Lastenvaateosastolta löydät vaatteet kaikkiin vuodenaikoihin: syksyksi, talveksi, kevääksi ja kesäksi. Lekmer myy muun muassa bodyt, potkupuvut, uniasut, alusasut, sadevaatteet, äitiysvaatteet sekä tietysti myös jalkineet tossuista kumisaappaisiin ja juhlakenkiin.

Sisustuspuolelta saat kaikki tuotteet lapsen omaan huoneeseen tai vaikkapa leikkinurkkaukseen. Tarjolla on lasten huonekaluja, säilytysratkaisuja, sänkyjä, tapetteja, tekstiilejä, valaisimia ja kaikkea muuta mitä ikinä tarvitsetkin.

Lekmerin Outletista voit tehdä todellisia löytöjä. Siellä on myynnissä jäännös- ja poistoeriä leluista, vauvatarvikkeista, lastenvaatteista ja lastenhuoneen sisustustuotteista.

Lekmerille on myönnetty muun muassa Paras lastentarvikekauppa 2014 -palkinto Ruotsissa. Se on saanut myös luotettavan verkkokaupan Trygg E-Handel -sertifikaatin.

Valikoima:

 • Lelut
 • Lapset ja vauvat
 • Lastenvaatteet
 • Lasten jalkineet
 • Lastenhuone

Tuotemerkkejä: Angry Birds, Baby Björn, Brio, Britax, Converse, Didriksons, Disney, LEGO, Nikko, Playmobil, Reima, Skip hop, Stiga, Teddykompaniet, Viking.

Maksutavat: Visa- ja MasterCard-luottokortit, verkkomaksut, Qliro-lasku, Qliro-osamaksu.

Toimituskulut: 4,90 €/tilaus. Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille.

Toimitusaika: Normaali toimitusaika Suomeen on 3-5 arkipäivää. Isojen kampajoiden ja juhlapyhien aikana toimitusaika voi venyä 7 arkipäivään.

Lekmer.fi -verkkokauppa on suomenkielinen!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

c/o CDON Group AB
Box 195 25
SE-104 32 Tukholma
RUOTSI

Yhdeydenottolomake sivuilla

www.lekmer.fi

Kidsroom – Vauvatuotteet edullisesti Saksasta

Yksi Saksan suurimmista lastentarvikekaupoista netissä yli 20 000 tuotteen valikoimallaan. Kaikki 0-6 -vuotiaille.

Kidsroom.de on yli 20 000 tuotteellaan yksi Saksan suurimmista lasten- ja vauvatarvikkeiden verkkokaupoista. Yrityksellä on yli 13 vuoden kokemus lastentarvikkeiden myynnistä ja se tarjoaa kaiken tarvittavan 0-6 -vuotiaille naperoille. Välttämättömät vauvatarvikkeet, kuten turvaistuimet, turvakaukalot ja lastenrattaat ovat aivan yhtä tärkeitä kuin lapsilukot ja porrasportitkin.

Vauvan fyysinen hyvinvointi ei riipu vain vauvanruoasta, vaan myös ruoanlaiton hygieniasta. Kidsroom.de:stä löydät paljon innovatiivisia kotitaloustuotteita tunnetuilta brändeiltä, kuten desinfiointitarvikkeita ja pullonlämmittimiä. Valikoimiin kuuluvat tietysti myös rintaruokintaan ja ruokintaan liittyvät tuotteet sekä vauvojen hoitotuotteet kylpyvarusteista hammashoitoon. Monitoimiset keinukytkimet ja keinut auttavat vauvaa voimaan hyvin, sekä tietysti myös opettavaiset lelut, jotka auttavat lapsen kehityksessä.

Henkilökohtaista ostoneuvontaa

Turvallisuus ja hyvinvointi on Kidsroom.de:lle tärkeintä. Siksi he haluavat tarjota laadukasta ja henkilökohtaista palvelua myös verkkoasiakkailleen. Etsitpä sitten lastenrattaita, turvaistuinta tai lelua, saat kattavaa neuvontaa tuotteista olipa lapsesi sitten minkäikäinen tahansa. Tätä varten verkkokaupan pätevä ja kokenut asiakaspalvelu on valmiina auttamaan valinnoissasi sähköpostitse tai puhelimitse. Kidsroom.de toimittaa tilauksia kaikkialle maailmaan ja siksi asiakaspalvelu ei toimi vain saksaksi, vaan voit esittää kysymyksiä myös englanniksi, venäjäksi tai kiinaksi. Kun olet löytänyt oikean tuotteen lapsella, verkkokaupan kanssa pitkään yhteistyössä toimineet logistiikkakumppanit ovat valmiina toimittamaan sinulle haluamasi tuotteet lähes mihin tahansa maailmankolkkaan.

Kidsroom.de:n motto on ”Vain parasta lapsille.” Siksi turvallisuus ja korkea laatu ovat tärkeässä osassa tuotteissa, kuten turvaistuimissa, lastenvaunuissa ja turvakaukaloissa. Vain näin voidaan varmistaa, että saat huipputurvalliset ja mukavat tuotteet lapsellesi. Valikoimaan kuuluu paljon tunnettuja brändejä, kuten Chicco, Concord, Cybex, Fisher-Price, Gesslein, Hartan, Kiddy, Maxi-Cosi, Nuk, Peg-Perego, Puky, Recaro, Römer ja Teutonia. Isot lastentuotebrändit kehittävät jatkuvasti tuotteitaan, joten ne ovat usein turvallisempia ja lapsiystävällisempiä. Siksi Kidsroom luottaa vain parhaaseen laatuun.

Vain parasta lapsellesi!

Kidsroom.de -verkkokaupasta löydät laajimmat valikoiman tunnettujen tuotemerkkien korkealaatuisia lasten ja vauvojen tuotteita. Se tarjoaa oikeat tuotteet heti syntymästä lähtien aina kuusivuotiaaseen asti. Jo paljon ennen lapsen syntymää saat apua parhaiden vauvatuotteiden, kuten turvaistuimen, lastenvaunujen ja kehdon, valintaan. Kidsroomin vauvakauppa on kumppanisi aina kun tarvitset jotain vauvallesi, olipa se sitten korkealaatuisia hoitotuotteita tai lapsiystävällisiä huonekaluja, kuten hoitopöydät, korkeat tuolit, vauvansängyt tai leikkikehät. Myös silloin, kun etsit vauvojen laluja, jotka auttavat motoriikan ja henkisten kykyjen kehittymisessä, saat ystävällistä palvelua tästä vauvakaupasta.

Valikoima:

 • Turvaistuimet
 • Lastenrattaat
 • Vauvojen kotituotteet
 • Ruokinta
 • Vauvojen hoito
 • Pelit ja oppiminen
 • Rentoutuminen ja nukkuminen
 • Muut tuotteet

Tuotemerkkejä: ABC-Design, aden + anais, Alvi, BabyBjörn, BeSafe, Braun, Britax Römer, Chicco, Concord, Fisher-Price, Gesslein, Geuther, Graco, Haba, Hape, Hartan, Inglesina, kiddy, Kiwy, Lego, Maxi-Cosi, Nattou, Peg-Perego, PUKY, Quinny, Recaro, Sebamed, Sterntaler, Teutonia, TFK, Wellemöbel ja Zöllner.

Maksutavat: Visa, MasterCard, Eurocard, American Express, PayPal sekä etukäteismaksu tilisiirtona.

Toimituskulut: Suomeen alkaen 20,66 €/tilaus. Hinta ei sisällä tilauksen painosta mahdollisesti tulevia lisäkustannuksia.

Toimitusaika: Tuotteiden arvioitu toimitusaika on ilmoitettu tuotetiedoissa. Huonekaluilla ja lastenrattailla on hieman muita tuotteita pidempi toimitusaika.

Kidsroom.de -verkkokauppa on saatavilla seuraavilla kielillä: saksa, englanti, venäjä ja kiina.

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Kidsroom.de
Rücksendung
Am Langen Streif 11
D – 36433 Bad Salzungen
SAKSA

+49 3695/85380 29
info@kidsroom.de

www.kidsroom.de

Coolshop – Iloa levittävä tavaratalo

Tanskalainen Coolshop on yksi Pohjolan johtavista verkkokaupoista: viihde, pelit, lelut, elektroniikka, kauneus.

Coolshop levittää iloa! Se tarjoaa viihdettä, pelejä, lifestyle-tuotteita ja kokemuksia, jotka tekevät asiakkaat onnelliseksi. Coolshop on nopea, edullinen ja ystävällinen. Se on nopea, koska kaikki tuotteet löytyvät suoraan varastosta Se on halpa, koska se ostaa tuotteet irtotavarana. Se on ystävällinen, koska se elää asiakkailleen.

Coolshop on tanskalainen yritys, joka on perustettu vuonna 2002 ja se on menestynyt myös ulkomailla. Yritys toimii kotimaansa lisäksi Suomessa, Ruotsissa ja Isossa-Britanniassa. Yksi yrityksen tavoitteista on laajentaa lisää tulevina vuosina. Coolshop on jo nyt yksi Pohjoismaiden suurimmista verkkokaupoista ja se toimittaa satoja tuhansia tilauksia vuosittain.

Verkkokauppa tarjoaa suuren valikoiman konsoli -ja PC-pelejä. Voit ladata pelin ja aloittaa pelin välittömästi tai tilata pelin fyysisenä tuotteena. Jos tilaat ennakkotuotteen, saat sen aina haltuusi jo julkaisupäivänä. Coolshopista saat myös parhaat lelut lapsille, cooleimmat kuulokkeet, tyylikkäimmät talvitakit, hienoimmat hajuvedet sekä sisustustuotteet. Nettikaupasta on helppo löytää esimerkiksi joululahjat koko perheelle ja ystävillesi. Lisäksi toimitus on aina ilmainen!

Coolshop on voittanut myös useita palkintoja. Vuonna 2006 se valittiin Vuoden pelikaupaksi Tanskassa ja vuonna 2010 se pokkasi Vuoden verkkokauppa -tittelin.

Valikoima:

 • Pelit ja konsolit
 • Vauvat ja lapset
 • Lelut
 • Kauneus
 • Asusteet
 • Koti ja puutarha
 • Elektroniikka ja vempaimet
 • Urheilu ja vapaa-aika

Tuotemerkkejä: Adidas, Apple, Asus, GoPro, LEGO, Nike, Panasonic, Philips, PlayStation, Polar, Samsung, Wii, Xbox.

Maksutavat: Luottokortit, pankkien verkkomaksut sekä Klarna Lasku ja Klarna Tili.

Toimituskulut: Aina ilmainen toimitus!

Toimitusaika: Varastotuotteiden osalta 1-3 arkipäivää. Sesonkiaikoina, kuten jouluna, toimitusajat voivat olla pidemmät.

Coolshop.fi -verkkokauppa on suomenkielinen!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Coolshop
Bøgildsmindevej 3
9400 Nørresundby
TANSKA

info@coolshop.fi

www.coolshop.fi

Babyshop – Lastenvaatteet ja -tarvikkeet Ruotsista

Yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista lastentuotteiden verkkokaupoista. Vaatteet, kengät, äitiys, lelut, sisustus jne.

Babyshop on vuonna 2006 perustettu ruotsalainen lastenvaatteita ja -tarvikkeita myyvä verkkokauppa. Se haluaa tarjota asiakkailleen laadukkaimmat tuotemerkit, parhaan asiakaspalvelun sekä miellyttävän ja helpon ostokokemuksen. Yrityksen tavoitteena on olla monipuolinen ja luotettava lastentarvikekauppa, jonka puoleen käännyt, kun haluat korkealaatuisia tuotteita ja hyvää asiakaspalvelua. Babyshopilla on tänä päivänä jo yli 80 000 asiakasta yli 50 maassa.

Babyshopista löydät lasten ja vauvojen vaatteet, kengät, lelut, turvaistuimet, lastenvaunut, äitiysvaatteet ja paljon muuta 0-10 -vuotiaille lapsille.

Verkkokaupan vaatevalikoima on laaja ja monipuolinen. Siihen kuuluu laadukkaat ja tyylikkäät lasten- ja vauvanvaatteet kaikilta suosituimmilta merkeiltä, mutta myös vähän tuntemattomampien merkkien ja suunnittelijoiden ihanimmat vaatteet.

Kenkäosastolta löydät lasten kumisaappaat, lenkkarit, tossut ja muut kenkämallit. Kenkien valintaan kannattaa kiinnittää huomiota, koska lasten kenkien on täytettävä monta vaatimusta laadun, materiaalin, istuvuuden ja käytännöllisyyden suhteen. Kivannäköisillä kengillä saa piristettyä asua kuin asua tai muokattua tyylin sopivaksi tilaisuudesta riippuen.

Kaupan äitiysosasto tarjoaa monenlaisia äitiystuotteita, kuten äitiysvaatteet, vaipat ja hoitolaukut. Kaikki äitiystuotteet ovat tarkoin valittuja ja takuulla käytännöllisiä. Äitiysvaatteissa ei ole unohdettu uusimpia trendejä, vaan saat aina uusinta uutta. Korkealaatuisilla äitiystuotteilla teet lapsiarjestasi helpompaa ja voit nauttia äitiydestä täysin rinnoin.

Babyshopista saat myös lastenvaunut ja niiden lisävarusteet, kuten turvakaukalot, aurinkosuojat, lämpöpussit ja hoitolaukut. Liikkumiseen liittyy tietysti myös matkustaminen, joten oikeanlaisen turvaistuimen valitseminen on tärkeää. Verkkokaupan valikoimista löydät myös turvaistuimen lisätarvikkeet, kuten lelut, sadesuojat ja hyttysverkot.

Lastentarvike-kategoriasta löydät esimerkiksi babysitterit, kantoreput, potat, itkuhälyttimet, tutit ja muut lastentuotteet. Eikä Babyshopilla ole unohdettu myöskään lastenhuoneen sisustustuotteita. Leluosastolla on vain korkealaatuisia ja kehittäviä leluja lapsellesi.

Babyshop on saanut useita tunnustuksia työstään, kuten Vuoden verkkokauppa 2011, Paras lasten muodin verkkokauppa 2012 ja Vuoden verkkokauppa 2014.

Vuonna 2013 Babyshop avasi ensimmäisen liikkeensä Sturegallerian ostoskeskukseen Tukholmaan.

Babyshopin asiakaspalvelu palvelee myös suomeksi!

Valikoima:

 • Lastenvaatteet
 • Lasten kengät
 • Lastenvaunut
 • Turvaistuimet
 • Lastentuotteet
 • Lasten sisustus
 • Lelut
 • Äitiysvaatteet

Maksutavat: Visa-, MasterCard- ja Eurocard-luottokortit, Danske Bank- ja Nordea-verkkopankkimaksut sekä Klarna Lasku.

Toimituskulut: Suomeen 4 €/tilaus. Ilmainen toimitus yli 99 € tilauksille.

Toimitusaika: Normaalisti 2-5 arkipäivää.

Babyshop.com -verkkokauppa on suomenkielinen!

Yhteystiedot

Babyshop
Valhallavägen 117 F
115 31 Tukholma
RUOTSI

09 424 154 54 (suomeksi)
asiakaspalvelu@babyshop.com

www.babyshop.com

Babyland – Lastenvaunut ja turvaistuimet netistä

Lastentarvikkeisiin ja turvallisuuteen erikoistunut nettikauppa. Lastenvaunut, turvaistuimet, lelut, lasten sisustus jne.

Babyland on lastentarvikkeisiin erikoistunut ruotsalainen verkkokauppa. Yritys on välittänyt iloa ja turvallisuutta jo vuodesta 1959 lähtien, jolloin yritys aloitti toimintansa Hornsgatanilla Tukholmassa. Tuolloin se myi vain lastenvaunuja ja valikoima oli rajallinen. Nyt sen valikoimiin kuuluu yli 9 000 tuotetta ja verkkokauppa palvelee Babyland.fi -osoitteessa myös suomeksi!

Ensimmäinen Babyland-myymälä avasi ovensa vuonna 1986 Kungens Kurvaan, Tukholmaan. Ensimmäinen lastentarvikeliike oli iso ja se oli alusta alkaen suuri menestys.

Nykyään Babyland keskittyy etupäässä verkkokauppaan. Se tarjoaa laajan valikoiman vauvojen ja lastentuotteita sekä tunnettujen valmistajien leluja. Kauppa myy parhaiden merkkien lastenvaunuja, turvaistuimia, lastenhuoneen sisustustuotteita ja turvatuotteita. Babylandista löytyy myös hyvä valikoima äitiystuotteita, matkustustuotteita ja ekologisia tuotteita.

Mikäli sinulla on kysyttävää Babylandin valikoimasta tai tuotteista, voit ottaa yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun, joka auttaa mielellään.

Babylandin päävarasto sijaitsee Ruotsin Morgongåvassa, josta tuotteet toimitetaan nopeasti perille.

Valikoima:

 • Lastenvaunut
 • Turvaistuimet
 • Vauvatuotteet
 • Lelut
 • Sisustus
 • Turvallisuus
 • Äitiystuotteet
 • Matkatuotteet
 • Ekologiset tuotteet

Tuotemerkkejä: BabyBjörn, BabyTravel, BRIO, Britax, Disney, ErgoBaby, LEGO, MacLaren, Skip Hop, Stiga, Teddykompaniet, Weleda.

Maksutavat: Suomalaisten pankkien verkkomaksut (Aktia, Danske Bank, Nordea, Osuuspankki ja Pop Pankki), Visa, MasterCard, Klarna Lasku, Klarna Osamaksu ja Klarna Tili.

Toimituskulut: 4,90 €/tilaus, yli 80 € tilauksiin ilmainen toimitus. Kotiinkuljetus 9,90 €/tilaus.

Toimitusaika: Suomeen keskimäärin 2-3 arkipäivää.

Babyland.fi -verkkokauppa on suomenkielinen!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Babyland
Karlbergsvägen 40
113 27 Tukholma
RUOTSI

09-427 050 70 (suomeksi)
asiakaspalvelu@babyland.fi

www.babyland.fi

Baby-Garage – Lastentarvikkeet edullisesti Saksasta

Saksalainen lastentarvikkeiden verkkokauppa: lastenrattaat, vaunut, turvaistuimet, lastenvaatteet ja lelut edullisesti.

Baby-Garage on saksalainen vauva- ja lastentarvikkeiden verkkokauppa, josta saat muun muassa lastenrattaat ja -vaunut, turvaistuimet, lastenvaatteet ja lelut edulliseen hintaan.

Verkkokauppa lupaa asiakkailleen korkealaatuisen asiakaspalvelun sähköpostilla tai puhelimitse, edulliset toimitukset kaikkialle maailmaan, nopeat toimitukset (95 % tuotteista löytyy suoraan varastosta) sekä jopa 10 % alennuksen tilauksen loppusummasta maksutavasta riippuen.

Baby-Garage toimittaa tilauksia myös Suomeen. Toimituskulut ovat kohtuulliset, ja ne riippuvat tilauksen kokonaispainosta ja käytettävästä kuriiripalvelusta (DHL tai GLS). Tilaukset luvataan toimittaa perille 5-7 arkipäivässä maksun varmistumisesta. Tilauksia käsitellään maanantaista lauantaihin pois lukien juhlapyhät.

Baby-Garage on luotettava verkkokauppa ja se on saanut Trustpilotissa erinomaisen arvosanan 9,7/10.

Valikoima:

 • Lastenrattaat
 • Lastenvaunut
 • Yhdistelmävaunut
 • Turvaistuimet
 • Kantoreput
 • Lastenvaatteet
 • Lelut

Tuotemerkkejä: BeSafe, Britax, Brio, Bugaboo, Concord, Ergobaby, Joolz, Kiddy, MaxiCosi, Nuna ja TFK.

Maksutavat: Kansainvälisiin tilauksiin tarjolla on vain ennakkomaksu pankkisiirrolla ja PayPal.

Toimituskulut DHL:n kautta: alle 15 kg tilaukset 16 €, 16-30 kg tilaukset 25 € ja yli 31 kg tilaukset 45 €. Toimituskulut GLS:n kautta: alle 25 kg tilaukset 31 € ja yli 26 kg tilaukset 62 €.

Toimitusaika: Suomeen 5-7 arkipäivää siitä, kun tilaus on vahvistettu (ennakkomaksujen osalta maksun kirjautumisesta).

Baby-Garage.de -verkkokauppa on saatavilla saksaksi ja englanniksi.

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Baby-Garage
Küterstraße 7-9
24103 Kiel
SAKSA

+49 (0)431 / 640 831 84
info@baby-garage.de

www.baby-garage.de