Tietoa meistä

Mikä on Ulkomaiset.fi?

Ulkomaiset.fi on vuonna 2015 perustettu sivusto, joka järjestää, listaa ja organisoi ulkomaisia nettikauppoja: vaatekaupat, kenkäkaupat, korukaupat, sisustuskaupat, huonekalukaupat, elektroniikkakaupat, kamerakaupat, tietokonekaupat, elokuvakaupat, pelikaupat, kosmetiikkakaupat, terveyskaupat, lastenvaatekaupat, lelukaupat, urheilukaupat ja paljon muuta.

Kuten varmaan, tiedät ulkomaisista verkkokaupoista löydät etsimäsi tuotteen todennäköisesti halvemmalla. Suomen järkyttävän korkean verotuksen ja kalliiden toimituskulujen vuoksi suomalaiset nettikaupat eivät valitettavasti kykene kilpailemaan ulkomaisten verkkokauppojen kanssa.

Ulkomaiset.fi -sivusto auttaa löytämään luotettavat ja kiinnostavimmat ulkomaiset verkkokaupat, jotta Sinun ei tarvitse maksaa verkko-ostoksistasi yhtään ylimääräistä! Tavoitteenamme on olla verkon kattavin ulkomaisten verkkokauppojen hakemisto ja auttaa Sinua löytämään yhä kiinnostavampia vaihtoehtoja kotimaisille nettikaupoille!

Mikä luetaan ulkomaiseksi nettikaupaksi?

Luemme ulkomaisiksi nettikaupoiksi sellaiset verkkokaupat, joiden taustalla olevan yrityksen pääkonttori on ulkomailla.

Osa esitellyistä nettikaupoista on silti suomenkielisiä ja niiden asiakaspalvelu saattaa palvella myös suomeksi.

Miksi kannattaa ostaa ulkomaisesta nettikaupasta?

Globalisaatio, yrittämisen kansainvälistyminen ja virtualisoituminen ovat meidän kuluttajien kannalta loistavia asioita. Ulkomaisista nettikaupoista ostaminen on tullut yhä helpommaksi ja kannattavammaksi, koska tilaamalla tarvitsemansa tuotteet ulkomailta voi säästää pitkän pennin.

Enemmän valinnanvaraa

Kun käytössäsi on suomalaisten verkkokauppojen valikoiman lisäksi kaikkien maailman verkkokauppojen valikoima, sinulle tarjoutuu enemmän valinnanvaraa mistä valita.

Edullisemmat hinnat

Monet suomalaiset nettikaupat kärsivät Suomen korkeasta verotuksesta, mistä syystä ne eivät voi myydä tuotteita yhtä edullisesti kuin ulkomaiset verkkokaupat. Suomessa myös tilausten toimittaminen on verkkokauppiaille kallista.

Laajempi valikoima

Ulkomaisilla nettikaupoilla on usein laajempi valikoima. Ne tarjoavat harvinaisempia tuotteita, joita kotimaisten kauppojen hyllystä ei välttämättä vielä löydy. Suomi on Euroopan mittakaavassakin syrjäinen maa ja monet uutuustuotteet ja -brändit tulevat tänne monia muita maita myöhemmin. Ulkomaisista nettikaupoista saat kuumimpien brändien tuotteet heti, kun ne tulevat myyntiin.

Miksi ei kannata ostaa ulkomaisesta nettikaupasta?

  • Tilauksen tekeminen vaatii joskus jonkin verran kielitaitoa. Jos verkkokauppa ei palvele suomeksi, voit käyttää kääntämiseen esimerkiksi Google Translatea.
  • Hintojen vertailu hankalampaa. Jos verkkokaupan hintoja ei ole ilmoitettu euroissa, hintatasoa voi olla hankala vertailla. Voit käyttää hintojen vertailuun esimerkiksi RatesFX:n valuuttamuunninta.
  • Vähemmän maksutapoja. Ulkomaisissa verkkokaupoissa maksutapana kannattaa käyttää aina luottokorttia tai PayPalia.
  • Pidemmät toimitusajat. EU:n alueella sijaitsevien verkkokauppojen toimitusaika voi olla alle viikko, mutta Yhdysvalloista ja Aasiasta tilatessa toimitukseen voi mennä viikkoja tai pahimmassa tapauksessa kuukausia.
  • Reklamaation tekeminen ja tuotteiden palautus hankalampaa. Kuljetuksessa rikkoontuneiden tuotteiden palautus on todella harmittavaa, eikä ulkomaisten nettikauppojen osalta aina edes maksutonta. Kannattaa tutustua verkkokaupan palautusehtoihin ennen tilaamista.
  • Huijatuksi tulemisen riski. Tilaa aina vain luotettavista verkkokaupoista. Etsi netistä tietoa ja muiden kokemuksia kyseisestä verkkokaupasta ja tarkista, että verkkokaupan sivuilta löytyy ainakin tilaus- ja toimitusehdot, tietosuojaseloste, yhteystiedot sekä asiakaspalvelun puhelinnumero ja/tai sähköpostiosoite. Luotettavan verkkokaupan sivuilta löytyy myös tieto, että se on kotimaassaan arvonlisäverovelvollinen ja huolehtii niiden maksamisesta.
  • Suosi kotimaista, luo työpaikkoja!

Sivuston suunnittelusta ja ylläpidosta vastaa Web-suunnittelu Pokis (Y-tunnus 2455531-8). Sivuston logossa ja faviconissa käytetty grafiikka by Freepik from www.flaticon.com is licensed under CC BY 3.0