Tirendo – Renkaat ja vanteet Saksasta

Tirendo GmbH on saksalainen yritys, joka myy renkaita, vanteita ja rengaspaketteja internetin välityksellä. Se on osa hannoverilaista Delticom AG:tä, joka operoi yli 140 verkkokauppaa 42 eri maassa myyden autojen ja moottoripyörien renkaita sekä erilaisia lisävarusteita yksityisille ja yritysasiakkailleen. Delticom on Euroopan suurin renkaiden online-myyjä.

Tirendo
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Tirendo lupaa asiakkailleen parhaan asiakaspalvelun alan asiantuntijoilta, edulliset hinnat, korkealaatuiset tuotteet sekä miellyttävän ostokokemuksen.

Renkaat ja vanteet monenlaisiin ajoneuvoihin

Tirendon päätuoteryhmiä ovat kesä- ja talvirenkaat sekä vanteet.

Tuoteryhmät:

 • Kesärenkaat
 • Talvirenkaat
 • Ympärivuotiset renkaat
 • Kitkarenkaat
 • Nastarenkaat
 • Alumiinivanteet
 • Teräsvanteet
 • Moottoripyörän renkaat
 • Kuorma-auton renkaat
 • Traktorinrenkaat
 • Erikoisrenkaat

Lisäksi verkkokaupasta löytyy erikoisempia renkaita esimerkiksi peräkärryyn, rakennus- ja metsäkoneisiin, teollisuuskoneisiin, kaivinkoneisiin ja jopa golfkärryihin.

Tuotemerkkejä ovat mm. Continental, Michelin, Hankook ja Pirelli.

Tirendon rengashaku on tuttu monista Delticomin verkkokaupoista. Sen avulla on helppo etsiä auton, moottoripyörän tai pakettiauton renkaita rengaskoon (joka löytyy esimerkiksi nykyisten renkaiden kyljestä) tai auton merkin, mallin ja muiden tietojen perusteella.

Tirendo.fi

Toimitukset kotiin tai asennuskumppanille

Verkkokaupasta on mahdollista tilata renkaat kotiin, työpaikalle tai asennuskumppanille toimitettuna.

Asennuskumppanuus tarkoittaa, että asiakas voi tilata renkaat Tirendo.fi-verkkokaupasta ja valita toimitusosoitteeksi valitsemansa asennuskumppanin. Kun renkaat ovat saapuneet asiakaskumppanille, asiakas saa siitä tiedon ja hän voi varata ajan asennuskumppanilta ajan renkaiden vaihtoon. Asennuskumppani veloittaa asennuksesta omien taksojensa mukaisesti.

Verkkosivuillaan Tirendo kertoo, että sillä oli yli 5 000 asennuskumppania. Testasimme Tirendon asennuskumppanihakua auton renkaille Suomen suurimpien kaupunkien läheltä. Löysimme äärimmäisen hitaasti toimivalla haulla asennuskumppaneita vain Helsingistä, Espoosta, Vantaalta, Mäntsälästä ja Tuusulasta. Kumppanihaku sisältää asennuskumppanien yhteystiedot, aukioloajat ja alkaen-hinnat.

Lyhyesti ostoehdoista

Maksutavat: Luottokortit, PayPal, tilisiirto ja verkkopankkimaksut Trustlyn kautta.

Toimituskulut: Toimitus on pääasiassa maksuton, pl. rengas-vanneyhdistelmät, joiden toimitusmaksu on 9,90 €. Saarelle toimitettaessa toimituksesta veloitetaan lisäksi 8,50 €/rengas.

Palautusoikeus: 14 vuorokautta alkaen tilauksen vastaanottamisesta. Asiakkaan on maksettava palautuskulut. Ota yhteyttä asiakaspalveluun ennen palautusta.

Onko Tirendo.fi luotettava verkkokauppa?

Tirendo.fi:n omistaa saksalainen Delticom AG, joka on Euroopan suurin renkaiden online-myyjä. Se hallinnoi yli 140 verkkokauppaa yli 40 maassa. Tästä voimme päätellä, että kyseessä ei ole ”ota rahat ja juokse” -huijaus, joka olisi katoamassa netistä viikko tilauksesi jälkeen.

Mutta kaivetaan hieman, mitä mieltä todelliset asiakkaat ovat siitä olleet…

Käyttäjien kokemuksia keräävässä TrustPilot-palvelussa Tirendo.fi on tätä kirjoittaessa saanut vain kaksi arvostelua, joista toinen on 5/5. Toisessa 3/5-arvostelussa on moitittu sitä, että tilaus on toimitettu kahdessa osassa ja väärään aikaan.

Yritys on saksalainen, joten katsotaan, minkälaisia arvosteluja sen saksankielinen lokalisaatio on saanut…

Tirendo.de on saanut TrustPilotissa hyvän arvosanan 3,9/5 perustuen tällä hetkellä yli 2 800 arvosteluun. Noin 66 % arvosteluista on positiivisia ja vajaa kolmannes negatiivisia.

Google-kääntäjän perusteella saksalaiset ovat kehuneet sitä muun muassa nopeista toimituksistaan ja hyvästä hinta-laatusuhteestaan. Useimmat haukut koskevat vääriä toimituksia, pitkiä toimitusaikoja ja huonoa asiakaspalvelua.

Brittiläinen versio Tirendo.co.uk on saanut palvelussa vain välttävän arvostelun 2,6/5 perustuen tosin vain reiluun sataan kokemukseen. Huonoissa arvosteluissa verkkokauppaa on moitittu pitkistä toimitusajoista, vaikka tuotteiden on väitetty olevan varastossa.

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Tirendo GmbH
Pappelallee 78/79
10437 Berliini
SAKSA

Huom. Ei palautusosoite!

VAT-numero: FI25811985

Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 7-22.

Puh. +35 89 424 51 605
Sähköposti: support@tirendo.fi

www.tirendo.fi

Kuvat: Tirendon Facebook-sivut

Onko sinulla kokemuksia tästä verkkokaupasta? Jaa kokemuksesi ja auta muita shoppailijoita!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.