Käyttöehdot

Käyttöehdot

Ulkomaiset.fi -sivuston käyttöehdot

Muokattu viimeksi 3.8.2015

1. Käyttämällä Ulkomaiset.fi -osoitteessa sijaitsevaa verkkosivustoa, hyväksyt nämä käyttöehdot. Ilmoitamme tällä sivulla mikäli käyttöehtoihin tulee muutoksia tai niitä muulla tavoin päivitetään.

2. Tietosuojakäytäntö. Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja sinulla on aina mahdollisuus kontrolloida luovuttamaasi henkilökohtaista informaatiota. Löydät tietosuojakäytäntömme klikkaamalla ”Tietosuojakäytäntö” -linkkiä sivun alaosassa. Tietosuojakäytäntö on liitetty käyttöehtoihin tällä viittauksella.

3. Laki. Näitä ehtoja tulkitaan Suomen lain mukaisesti. Käyttämällä sivustoa suostut siihen, että noudatat sivuston käytössä ja siihen liittyvissä asioissa Suomen lainsäädäntöä.

4. Käyttäjien luoma sisältö. Lähettämällä sivustolle materiaalia, annat sivuston ylläpidolle, yhteistyökumppaneille, työntekijöille, edustajille ja muille luvan käyttää, kopioida, levittää, esittää, näyttää, julkaista, uudelleenkäyttää, muokata, kääntää ja uudelleenmuotoilla lähettämääsi sisältöä. Hyväksyt myös, että ylläpito voi julkaista tai muulla tavoin paljastaa nimesi, nimimerkkisi ja sähköpostisi luomasi sisällön yhteydessä. Lähettämällä sivustolle sisältöä takaat, että sinulla on tarvittavat oikeudet ja valtuudet lähettämääsi sisältöön.

5. Immateriaalioikeuksien noudattaminen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt, että noudatat ja kunnioitat muiden omistamia immateriaalioikeuksia. Sivuston käyttöä voidaan säännellä tekijänoikeuslain ja immateriaalioikeuksien puitteissa. Hyväksyt, että et lähetä, lataa, suorita tai välitä sivuston kautta informaatiota tai sisältöä, joka loukkaa kolmannen osapuolen tekijänoikeuksia, tuote- tai tavaramerkkejä, patentteja tai muita immateriaalioikeuksia. Hyväksyt, että olet yksin vastuussa kaikista toiminnoistasi, jotka voivat loukata kolmansien osapuolien tekijänoikeuksia tai immateriaalioikeuksia. Lakien ja oikeuksien noudattamisen taakka on yksin sinulla.

6. Sopimaton sisältö. Et saa tuoda mitään seuraavista sisällöistä saataville sivustolle. Et saa lähettää, ladata, esittää, suorittaa, välittää tai muulla tavoin levittää materiaalia, joka on herjaavaa, halventavaa, säädytöntä, pornografista, loukkaavaa tai uhkaavaa, tai materiaalia, joka kannattaa tai kannustaa rikoksen tekemiseen, tai muulla tavoin rikkoo paikallisia, kansallisia tai kansainvälisiä lakeja tai säädöksiä.

7. Väitetyt loukkaukset. Ylläpito voi päästä käsiksi käyttäjätiliisi tapauskohtaisesti selvittääksemme valitukset ja väärinkäyttösyytökset. Ylläpidolla on oikeus estää sinulta sivuston käyttö tai pääsy sivustolle sekä poistaa käyttäjätilisi ja sivustolle luomasi sisältö.

8. Takuu. Sivuston ylläpito ei ole vastuussa sivuston toimivuudesta tai toimimattomuudesta millään tavoin.

9. Rajoitettu vastuu. Sivuston ylläpito ei ole vastuussa sivuston aiheuttamista vahingoista, kuten tietojen katoamisesta.

10. Yhteistyökumppaneiden verkkosivustot. Sivuston ylläpito ei kontrolloi tai ole vastuussa kolmansien osapuolien verkkosivustoista tai niiden sisältämästä materiaalista. Sivusto toimii yhteistyössä lukuisien affiliate-kumppaneiden kanssa. Emme vastaa näiden kumppanien verkkosivustojen sisällöstä, tietojen paikkansapitävyydestä, laadusta tai muusta.

11. Kielletty käyttö. Et saa loukata tai yrittää loukata sivuston tai palvelun turvallisuusominaisuuksia, (a) pyrkimällä pääsemään käsiksi sellaiseen informaatioon, joka ei ole sinulle tarkoitettu, esimerkiksi kirjautumalla palvelimelle tai järjestelmään; (b) yrittää kokeilla, skannata tai testata palvelun tai palvelimen turvallisuus- tai autentikointimenetelmiä; (c) häiritä tai yritä häiritä palvelua, muita käyttäjiä tai palvelinta kuormittamalla, roskapostittamalla tai lähettämällä sinne kuulumattomia tiedostoja, kuten viruksia.; (d) käyttää palvelua tai palvelinta lähettääksesi ei-toivottua sähköpostia; (e) pyrkiä muokkaamaan, takaisinmallintamaan, hajottamaan tai purkamaan järjestelmän lähdekoodeja. Kaikki järjestelmän tai verkkoturvallisuuden rikkeet voivat johtaa rikosoikeudelliseen vastuuseen.

12. Muutokset. Pidätämme oikeudet muuttaa näitä käyttöehtoja. Käyttöehtojen viimeinen muokkauspäivämäärä on nähtävissä dokumentin yläosassa. Mikäli sinulla on kysyttävää näistä käyttöehdoista, voit ottaa yhteyttä ylläpitoon klikkaamalla ”Yhteystiedot” -linkkiä sivun alaosassa.