Tempur – Muotoutuvat patjat ja tyynyt suoraan valmistajalta

Aidot, alkuperäiset ja huippumukavat Tempur-patjat ja -tyynyt valmistajan verkkokaupasta!

Tempur on kasinvälinen patja- ja tyynyvalmistaja, jonka tuotteet valmistetaan ainutlaatuisesta viskoelastisesta tempur-materiaalista. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Kentuckyssä, Yhdysvalloissa.

Tempur on NASA:n 1970-luvulla kehittämä painetta lieventävä materiaali, jolla helpotettiin alunperin astroneutteihin nousun aikana kohdistuvaa painetta ja parannettiin mahdollisuuksia selvitä mahdollisissa onnettomuustilanteissa. Nykyään Tempur on ainoa patja- ja tyynyvalmistaja, jolla on oikeus käyttää Yhdysvaltain avaruussäätiön sertifikaattia. Tempur rakentaa ja kehittää edelleen materiaaliaan ja tuotteitaan.

Ensimmäinen Tempur-patja esiteltiin Ruotsissa, jonka jälkeen Tempur-Pedic -yritys perustettiin Yhdysvalloissa vuonna 1992. Sittemmin Tempur on kasvanut kahdessakymmenessä vuodessa maailman toiseksi suurimmaksi alan valmistajaksi.

Kaikki Tempur-tuotteet valmistetaan omissa tuotantolaitoksissa puhtaimmista saatavilla olevista raaka-aineista. Ne ovat tutkitusti allergiavapaita, eivätkä ne sisällä allergisoivia tai muuten haitallisia aineita.

Tempurin viskoelastiset patjat ja tyynyt tukevat kehoa oikein ja palautuvat nopeasti alkuperäiseen muotoonsa. Näin keho pysyy jatkuvasti oikeassa asennossa. Tempur-tuotteet myös reagoivat lämpöön ja “räätälöityvät” yksilöllisesti sopivaan muotoon, jolloin painepisteiden aiheuttamat kivun ja epämukavuuden tunteet vähenevät. Ne tukevat ja joustavat juuri oikeista paikoista. Materiaalin kennorakenne hengittää paremmin. Riippumattomassa saksalaisessa tutkimuksessa Tempur-patja sai parhaan tuloksen juuri hengittävyydessä.

Tempur-patjojen materiaali on tiheää ja kilpailijoita parempaa materiaalia, joten tuotteet antavat rahoille vastinetta pitkällä käyttöiällä. Hyvällä patjalla ja tyynyllä on terveyttä edistäviä vaikutuksia uneen ja vireyteen!

Suomessa Tempur on käyttäjien suositelluin patja!

Valikoima:

 • Patjat
 • Vuoteet
 • Tyynyt
 • Pientuotteet

Maksutavat: Yleisimmät luottokortit.

Toimituskulut: Tyyny- ja pientuotetilauksille 9,90 € ja patja- ja vuodetilauksille 60 €.

Toimitusaika: Tyynyt ja pientuotteet pääsääntöisesti 5-14 arkipäivää, patja- ja vuodetilaukset 2-3 viikkoa maksun vastaanottamisesta. Tuotteet toimitetaan Postin tai DHL:n kautta.

Tempur.com -verkkokauppa on suomenkielinen!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Tempur
1000 Tempur Way Lexington
KY 40511
YHDYSVALLAT

09 5868 360 (suomeksi)
info@tempur.fi

fi.tempur.com

Origin – Hanki PC- ja Mac-pelit Originilta

Origin on Electronic Artsin virallinen ohjelmisto, josta voi ostaa pelejä PC:lle, konsoleille ja mobiililaitteille.

Origin on Electronic Artsin virallinen digitaalinen jakeluohjelmisto, jolla voi ostaa pelejä PC:lle, pelikonsoleille ja mobiililaitteille. Pelit ladataan Origin client -ohjelmistolla, jolla ne myös päivittyvät, kun saatavilla on internet-yhteys. Origin on saatavilla myös Mac-tietokoneille.

Originissa on paljon sosiaalisia ominaisuuksia, kuten oma profiili ja kaverilista, jossa on chat ja kaverin peleihin liittymismahdollisuus. Sen kautta voi myös lähettää pelivideoita ja omat pelit voi jakaa kavereilleen yhteisöpalveluissa, kuten Facebookissa, Xbox Livessä, PlayStation Networkissa ja Nintendo Networkissa.

Origin tarjoaa laajan valikoiman uusimpia pelejä ladattavaksesi. Niihin kuuluvat useimmat Electronic Artsin myyntimenestykset, kuten Battlefield, Mass Effect, Sims, FIFA sekä lukuisia muita pelejä. Valikoima laajene jatkuvasti, joten saat käyttöösi jatkuvasti uusia pelejä ja pelisisältöä!

Maksullisten pelien lisäksi palvelusta löytyy paljon ilmaispelejä ja pelidemoja.

Hyppää mukaan Originin pelimaailmaan ja aloita seikkailu!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Origin
209 Redwood Shores Pkwy
Redwood City
CA 94065
YHDYSVALLAT

+1 650-628-1500

www.origin.com

OnePlay – Osta ja vuokraa pelejä parhaaseen hintaan

Osta, lataa ja vuokraa tuhansia PC- ja Mac-pelejä edulliseen hintaan.

OnePlay on yksi suurimmista digitaalisia pelitilauksia Euroopassa ja Yhdysvalloissa tarjoavista yrityksistä. Sen visio on “tarjota jokaiselle mahdollisuus pelata niin montaa peliä kuin mahdollista”. Yritys on toiminut vuodesta 2010 lähtien.

OnePlay tarjoaa tilauspalvelua, jossa käyttäjät pääsevät pelaamaan yli 1 000 peliä, ja uusia pelejä lisätään palveluun jatkuvasti. Se haluaa tarjota asiakkailleen parhaan valikoiman pelejä kaikista peligenreistä ja hintaluokista.

OnePlay myös myy pelejä kilpailukykyiseen hintaan. Toimitukset ovat nopeat ja apua saa tarvittaessa helposti asiakaspalvelusta.

Pelin ostamisen jälkeen saat latauslinkin tai aktivointikoodin, jonka avulla voit ladata ja asentaa pelin omalle koneellesi. Aktivointikoodeja on saatavilla useimmille alustoille, kuten Steam, EA Origin ja Uplay.

Valikoima:

 • PlayStation 3 -pelit
 • PC-pelit
 • Mac-pelit
 • Android-pelit
 • PlayStation 4 -pelit
 • Xbox One -pelit

Maksutavat: PayPal ja luottokortit (Visa, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Debit, Maestro ja Dankort).

Toimituskulut: Sisältyvät hintaan.

Toimitusaika: OnePlay hyväksyy tilaukset manuaalisesti. Hyväksymisessä kestää normaalisti 5-60 minuuttia.

OnePlay.com -verkkokauppa on englanninkielinen.

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Oneplay LLC
6868 Sky Pointe Dr. #2151
89131 Las Vegas, NV
YHDYSVALLAT

+45 38 41 4000
Support@oneplay.com

www.oneplay.com

Amiclubwear – Naisten seksikkäät yökerho-asut

Yhden pysähdyksen lähteesi ensiluokkaisille muotituotteille odottamattomaan hintaan.

Amiclubwear on yhden pysähdyksen lähteesi ensiluokkaisiin muotituotteisiin odottamattoman edullisin hinnoin.

Amiclubwear.com on rekisteöity naisten vaatekauppa, jonka majapaikka sijaitsee yhdessä Yhdysvaltain kuumimmista muotipääkaupungeista Etelä-Kaliforniassa. Verkkokaupan ostajat pitävät sormensa jatkuvasti muodin pulssilla, joten he tietävät mikä on kuumaa ja mikä ei. Vaikein osuus tehdään puolestasi ja sinun tarvitsee vain vierailla ainoastaan tässä naisten vaatekaupassa.

Yrityksenä Amiclubwear on aina ollut suunnattoman kiinnostunut uusista vaatemallistoista, löytämään uusimmat trendit sekä tietysti myös tyylikkäät asut, jotka saavat sinut näyttämään hyvältä. Jokaisena sesonkina he matkustavat suunnittelijoiden näytöksiin ja valitsevat lupaavimmat tyylit pitääkseen valikoimansa muodin edelläkävijänä. Uusia tyylejä lisätään jatkuvasti suosituimpiin mallistoihin, mutta myös uusien designereiden vaatteita lisätään mallistoihin Amiclubwearille ominaisia klassisia tyylejä uhraamatta. Uusien suunnittelijoiden mallistoja lisätään joka sesonkina, joten jokainen pääsee käsiksi uusimpiin tyyleihin.

Uusia tuotteita lisätään verkkokauppaan joka viikko, joten sen tarjontaa kannattaa pitää silmällä. Valikoimassa riittää tuotteita julkkisten punaisten mattojen muotitrendeistä vaatekomeroosi asti. Amiclubwear on muodin asiantuntijasi etsitpä sitten seksikkäitä vaatteita, halpoja mekkoja tai upeimpia korkokenkiä.

Amiclubwear.com avasi online-myymälänsä vuonna 2004, jonka jälkeen se on kasvanut tasaisesti ja kehittynyt kaikilla mahdollilla tavoilla. Todistettuna trendien löytäjänä yrityksessä uskotaan, että online-putiikki tulee aina olemaan nykyisiä trendejä edellä ja sen asiakkaat olemaan trendsettereitä omissa piireissään.

Amiclubwearilla on laajat ja vankat suhteet valmistajien kanssa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin, mitkä heijastuvat tarjottavien tuotteiden hinnoissa ja laadussa. Uusia tuotteita lisätään päivittäin ja markkinointiosasto etsii jatkuvasti uusia kuumia tuotteita, jotka tyydyttävät vaativimpienkin asiakkaiden toiveet. Amiclubwear on omistautunut parantamaan elämänlaatuasi huippuluokan tuotteilla pohjahinnoilla!

Verkkokauppa arvostaa asiakkaitaan, joten asiakaspalvelu on valmiina palvelemaan sinua. Koska uusia tuotteita tulee jatkuvasti lisää, henkilökunta saa jatkuvasti koulutusta palvellakseen asiakkaita entistä paremmin. Sinun tyytyväisyytesi on heille tärkeintä.

Amiclubwearin asiakkaat ovat aina yllättyneitä, miten nopeasti tilaukset toimitetaaan – vaikka tekisit tilauksen viikonloppuna. Maailmanluokan toimitukset varmistetaan pitkäikäisillä yhteistyösopimuksilla UPS:n ja muiden kuriiripalveluiden kanssa. Hyvin koulutettu varastohenkilökunta pitää hyvää huolta tilauksestasi ja varmistaa, että tuotteet pakataan parhaita standardeja noudattaen.

Ellet ole tyytyväinen tuotteisiin, voit palauttaa ne 30 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Vaihto- ja palautuskustannukset vaihtelevat tuotteesta riippuen.

Valikoima:

 • Vaatteet
 • Kengät
 • Uima-asut
 • Plus-koot
 • Alusvaatteet
 • Puvut
 • Asusteet
 • Alle 20 $ tuotteet

Maksutavat: MasterCard, Visa, American Express, Discover ja PayPal.

Toimituskulut: Kansainvälisten tilausten toimituskulut lasketaan kassalla tilauksen painon ja määränpään perusteella.

Toimitusaika: Kansainväliset tilaukset toimitetaan Yhdysvaltain postin (USPS) kautta. Tarkempia toimitusaikoja ei ole kerrottu.

Huom! Amiclubwear on yhdysvaltalainen verkkokauppa, joten vastaanottaja on vastuussa mahdollisten alv- ja tullimaksujen suorittamisesta.

Amiclubwear.com -verkkokauppa on englanninkielinen.

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Amiclubwear
Dese Enterprise Inc.
13001 E. Temple Avenue, Industry
CA 91746
YHDYSVALLAT

(626)709-3384
support@amiclubwear.com

www.amiclubwear.com

AllPosters – Maailman suurin julistekauppa

Yhden pysähdyksen kauppasi kaikille julisteille, vedoksille, printeille, taiteelle ja muille uniikeille asioille, jotka tyydyttävät intohimosi.

AllPosters.com on yhdysvaltalainen yritys, joka haluaa tarjota maailman parhaan juliste- ja tauluvalikoiman. Sen valikoimaan kuuluu satojatuhansia julisteita ja tauluja. Lisäksi se tarjoaa asiakkailleen kehystyspalvelua ja 100 % tyytyväisyystakuun. Yritys on perustettu vuonna 1998 ja siitä asti se on auttanut ihmisiä sisustamaan koteja, toimistoja ja muita tiloja.

AllPosters.fi on verkkokaupan suomenkielinen versio, joka tarjoaa saman valikoiman kuin muun kieliset versiotkin. Sieltä löydät julisteet, vedokset, taidetta, valokuvia, valokuvakortteja, kalentereita, t-paitoja ja paljon muita tuotteita.

Verkkokauppa tarjoaa uskomattoman laajan valikoiman erilaisia julisteita, taidetta ja muita tuotteita. Siksi sopivien tuotteiden etsimiseen on käytössä erilaisia työkaluja, joita voit käyttää.

 • Kategoriat: Selaa verkkokauppaa tuoteryhmittäin päävalikon avulla. Päävalikon alta löydät julisteet, taiteen, valokuvat, t-paidat ja muut tuotteet. Voit tarkentaa hakua omien kiinnostuksen kohteidesi perusteella.
 • Alikategoriat: Kun olet valinnut esimerkiksi taulut tai julisteet, voit tarkentaa hakua vasemmalla olevan aihevalikon kautta. Tykkäätpä sitten eläimistä, huumorista, maisemista tai vaikkapa kukista, löydät aina paljon erilaisia vaihtoehtoja.
 • Käytä hakua: Jos tiedät mitä olet hakemassa, kirjoita hakusana ylhäällä vasemmalla näkyvään hakukenttään, ja saat listan kaikista hakuasi vastaavista tuotteista. Kokeile hakea esimerkiksi Albert Einstein, Pulp Fiction, The Beatles tai Eiffel-torni – ja saatat yllättyä.

Isojen ja pienien julisteiden lisäksi AllPosters myy taidevedoksia, valokuvia, kuvakortteja, kuvakalentereita, kehystettyjä ja pohjustettuja julisteita sekä kehystys- ja pohjustuspalveluja tilaustyönä.

Julisteet ovat ohuita ja käteviä. Taidevedokset puolestaan painetaan laadukkaammalle paperille ja ne ovat hieman julisteita paksumpia. Taidevedoksissa on myös voimakkaampi pintavaikutelma. Osa taidevedoksista voi sisältää esimerkiksi taiteilijan signeerauksen tai ne voivat olla rajoitettuja eriä. Myös paino-, piirto- ja kirjoitusmenetelmä voi olla hieman eri.

Verkkokaupan tuotetiedot ovat tarkat. Tuotteista on saatavilla nimi, tuotetyyppi, mitat, artisti ja hinta. Voit tarkastella tuotetta suurempana klikkaamalla kuvaa ja valitsemalla suurennuslasin. Lisää tuotteet ostoskoriisi ja siirry maksuun, kun olet valmis. Täytä lomakkeelle lähetystiedot, vahvista tiedot ja tilaus. Voit maksaa tilauksesi luottokortilla, verkkopankilla, PayPalilla tai laskulla. Toimitusajat vaihtelevat tilattavista tuotteista riippuen (ks. toimitusaika-kohta alla).

Tuotteet pakataan suojattuna ja turvallisesti, jotta ne eivät mene rikki kuljetuksessa. Mikäli tilaat useampia eri tavalla pakattavia tuotteita, sinua ei veloiteta ylimääräisestä.

Valikoima:

 • Julisteet
 • Taidevedokset
 • Valokuvat
 • T-paidat
 • Seinäsiirtokuvat ja -tarrat
 • Tapettijulisteet
 • Seinäkyltit
 • Matkapuhelimien suojakuoret
 • Pahvihahmot
 • Palapelit
 • Kalenterit
 • Kassit

Maksutavat: Visa-, MasterCard- ja Eurocard-luottokortit, Nordean verkkomaksu, PayPal sekä Klarna Lasku.

Toimitusaika riippuu tilattavista tuotteista. Toimituskulut alkaen 9,50 €/tilaus tai 1,50 €/tilattava tuote.

Käsittely- ja toimitusajat riippuvat tilattavista tuotteista:

 • Julisteet, vedokset, valokuvat, kalenterit, postikortit, magneetit ja t-paidat 3-6 arkipäivää.
 • Kehystetyt ja pohjustetut tuotteet 6-17 arkipäivää.

AllPosters.fi -verkkokauppa on suomenkielinen!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

AllPosters
P.O. Box
742124 Los Angeles
CA 90074-2124
YHDYSVALLAT

+44 (0) 20 8435 6555
tilaukset@allposters.com

www.allposters.fi