ProBikeKit – Pyöräily-, juoksu- ja triathlonvarusteet

Iso-britannialainen maantiepyöräilyn verkkokauppa, josta saat pyörät, tarvikkeet, komponentit, vaatteet jne.

ProBikeKit on muutaman intohimoisen ja sitoutuneen maantiepyöräilijän 1990-luvun lopussa perustama verkkokauppa. Perustamisesta lähtien yrityksen liiketoimintaa on rakennettu vakaalle pohjalle, jossa tärkeimmissä osissa ovat maantiepyöräily sekä siihen liittyvien tuotteiden myynti asiakkaille edullisimpaan hintaan.

Yritys on vuosien varrella kasvanut kooltaan yli kymmenkertaiseksi ja se on nyt yksi maailman johtavista pyöräilyvälineiden ja -vaatteiden jälleenmyyjistä. ProBikeKit, tai lyhyemmin PBK, on yksi pyöräilyalan arvostetuimmista nimistä. Maantiepyöräilyn verkkokaupassa työskentelee omistautuneita pyöräilijöit ja alan asiantuntijoita, ja on yksi johtavista maantiepyöräilyn jälleenmyyjistä netissä.

ProBikeKitin valikoimiin kuuluvat maailman parhaat pyöräilyvaatteet, -välineet ja -komponentit. Yrityksen maailmanlaajuinen ulottuvuus ja myynti tarkoittaa, että se työskentelee maailman parhaiden brändien parissa, kuten Shimano, Campagnolo, Craft, Castelli, Michelin ja Sidi.

Sinun kyytisi, sinun matkasi, sinun partnerisi

Oletpa vasta aloittanut pyöräilyn tai harrastanut sitä jo pidempään, on ProBikeKit aina apunasi. Verkkokauppa tarjoaa niin himotuimmat italialaiset tuotteet kuin parhaat aloittelijan tuotteetkin, jotta pääset harrastuksessasi alkuun. Oli niin tai näin, he haluavat kuunnella asiakkaitaan ja tarjota juuri heille parhaiten sopivat tuotteet.

ProBikeKitin valikoimista löytyy tuotteita niin terveellisiä elämäntapoja noudattaville kuntoilijoille, kuin pitkiä pyörävaelluksia suunnittelevillekin harrastajille. PBK:n pyöräilyasiantuntijoista koostuva tiimi kertoo uudesta teknologiasta ymmärrettävästi ja auttaa sinua tekemään täydellisiä valintoja verkossa, sähköpostilla tai puhelimitse.

Markkinoilla on tarjolla paljon tuotteita lukuisilta tuotemerkeiltä. Osa niistä on teeskentelijöitä, mutta vain harvat mestareita. ProBikeKit on seurannut alaa jo yli 15 vuotta, kolmella eri vuosikymmenellä. Monet innovaatiot ovat belgialaisten ja italialaisten kehittäjien hengentuotteita. ProBikeKit on auttanut näitä brändejä tulemaan tunnetuksi maailmanlaajuisesti antaakseen tukensa niiden korkealle laadulle ja teknologialle.

ProBikeKitin verkkokaupassa on käytössä maailman johtavien maksunvälittäjien turvalliset palvelut, joten voit tehdä ostoksia luottavaisin mielin. Tilauksesi käsitellään tehokkaan varasto- ja logistiikkapalvelun kautta, kunnes se annetaan luotettavalle toimituskumppanille, mitä kautta tilaukset toimitetaan nopeasti perille asutpa sitten Syndeyssä, San Franciscossa tai Helsingissä.

Tänä päivänä ProBikeKit on aidosti kansainvälinen ja maailmanlaajuisesti vaikuttavat yritys. Sen maantiepyöräilyn asiantuntemus, laatu ja suorituskyky on todettu asiakkaiden puolesta jo yli 100 eri maassa.

Valikoima:

 • Polkupyörät ja rungot
 • Tarvikkeet ja työkalut
 • Pyöräilyvaatteet
 • Komponentit
 • Energia ja ravinteet
 • Harjoittelu ja suorituskyky
 • Renkaat ja vanteet
 • Triathlon ja juoksu

Maksutavat: Visa, Visa Electron, Visa Debit, MasterCard, Maestro ja PayPal.

Toimituskulut: Standardi-toimitus Suomeen 4,99 £ (n. 7 €), ilmainen toimitus yli 40 £ (n. 51 €) tilauksiin.

Toimitusaika: Suomeen 3-5 arkipäivää.

ProBikeKit.co.uk -verkkokauppa on englanninkielinen.

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

ProBikeKit
Meridian House
Gadbrook Park
Gadbrook Way
Northwich
CW9 7RA
ISO-BRITANNIA

01618131710
sales@probikekit.co.uk

www.probikekit.co.uk

Chain Reaction Cycles – Pyörät ja tarvikkeet Britanniasta

Brittiläinen CRC on maailman suurin online-pyöräkauppa.

Chain Reaction Cycles on maailman suurin polkupyörien verkkokauppa. Se toimittaa kuukausittain tuotteita yli 100 maahan.

Viimeisen 27 vuoden aikana Chain Reaction Cycles on kasvanut pienestä perheyrityksestä maailman suurimmaksi polkupyörien jälleenmyyjäksi netissä. Yrityksen 100 000 neliömetrin varasto ja sen yli 500 hengen henkilöstö on omistautunut tarjoamaan Sinulle salamannopeat toimitukset, yhden suurimmista pyöräosien valikoimista ja parhaat mahdolliset hinnat.

Jokaisessa kasvun vaiheessa 26 vuoden aikana, on Chain Reaction Cycles halunnut pitää yllä mainettaan ja jatkaa parhaiden tuotteiden, parhaiden hintojen ja nopeiden toimitusten tarjoamista asiakkailleen. CRC toimittaa tilauksia kaikkialle maailmaan asutpa sitten seuraavassa kadunkulmassa tai toisella puolen maailmaa.

Chain Reaction Cycles rakastaa pyöriä ja heidän tavoitteensa on välittää intohimo jokaiseen asiakkaaseen arvojensa kautta:

 • Myydä mahdollisimman edullisella hinnalla
 • Myydä vain korkealaatuisia tuotteita
 • Olla rehellinen tuotteiden saatavuudessa ja varastomäärissä
 • Olla tukenasi kun sitä tarvitset
 • Pyrkiä lähettämään tuotteet jo tilauspäivänä

Valikoima:

 • Polkupyörät
 • Rungot ja haarukat
 • Pyörän osat ja varaosat
 • Pyörät ja renkaat
 • Pyöräilyvaatteet
 • Pyöräilykengät
 • Pyöräilysuojat
 • Ravinto ja harjoittelu
 • Varusteet

Maksutavat: Visa Electron, Visa Debit, MasterCard, Maestro, American Express, PayPal ja pankkisiirto.

Toimituskulut: 5,99-29,99 € tilauksen koosta riippuen. Standardipaketti ilmainen toimitus yli 49 € tilauksiin.

Toimitusaika: Normaalitoimitus 4-7 arkipäivää, priority-toimitus 3-5 arkipäivää, DHL Express -toimitus 1-3 arkipäivää, isot toimitukset (kuten pyörät) 7-10 arkipäivää.

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Chain Reaction Cycles
1 Balmoral Plaza
Boucher Road
Belfast
County Antrim. BT12 6HR
ISO-BRITANNIA

+44 28 9335 2976
sales@chainreactioncycles.com

www.chainreactioncycles.com