T.M.Lewin – Miesten paidat ja puvut netistä

Englantilainen businessvaatteiden jälleenmyyjä luo raikkaita ja monipuolisia vaatteita miehille ja naisille – vuodesta 1898.

tmlewin

Ensimmäinen T.M.Lewin avasi ovensa vuonna 1989 Jermyn Streetillä, Lontoossa, johon maailman hienoimmat räätälit olivat tuolloin keskittyneet. Thomas Mayes Lewin oli yksi alan ensimmäisistä innovaattoreista. Vielä reilut sata vuotta sitten miesten paidoissa ei ollut laisinkaan nappeja edessä.

Lewinin ”takki-paidat” eivät pelkästään toimineet alan pioneerina, vaan ne olivat tänä päivänä käytettävien modernien paitojen ensimmäinen prototyyppi. Muoti on muuttunut vuodesta 1898, mutta erinomainen käsityötaito on edelleen T.M.Lewin -brändin kantava voima. Kaikki sen käsin viimeistellyt 100 % puuvillapaidat – joita on saatavina super fitted, slim fit ja regular fit -malleissa – suunnitellaan itse ja niissä hyödynnetään yhä samoja valmistustekniikoita, joita käytettiin jo yli vuosisata sitten.

T.M.Lewin tarjoaa myös laajan valikoiman pukuja, solmioita ja muita asusteita, kuten miesten vöitä, kalvosinnappeja ja nenäliinoja. Niitä myydään T.M.Lewinin liikeissä ympäri maailmaa sekä verkkokaupassa. T.M.Lewin tarjoaa korkealaatuista käsityötaitoa hintaan, joka on johdonmukaisesti kilpailukykyinen. Yhdessä palkitun asiakaspalvelunsa kanssa, he ovat saavuttaneet vakiintuneen aseman johtavana korkealaatuisen businessmuodin myyjänä.

T.M.Lewinillä on tänä päivänä lähes 100 myymälää Iso-Britanniassa sekä lukuisia liikkeitä ympäri maailmaa, mukaan lukien Eurooppa, Singapore ja Australia.

Laatu

T.M.Lewinillä on aina uskottu, että yksityiskohtien huomioiminen on ehdottoman välttämätöntä. Tämän vuoksi kaikkiin tuotteisiin lisätään koko joukko design-yksityiskohtia, millä yritys erottuu kilpailijoistaan.

Tuotteissa käytetään vain parasta laatua olevaa kaksinkertaista 100 % puuvillaa ja jokainen napinreikä vahvistetaan, jotta se kestää paremmin käyttöä. Asiakkaat voivat valita mieleisensä eri kaulusmuodoista, kahdesta kalvonsinvaihtoehdosta sekä kuudesta hihanpituudesta.

Yrityksen oma suunnittelutiimi seuraa tarkasti uusimpia trendejä luoden jopa 100 uutta paitakangasmallia joka kuukausi, joten sinulla on varaa valita.

Jokainen T.M.Lewinin puku kehrätään korkealaatuisimmista kankaista. Valikoima palvelee kaikkia pukeutumistyylejä perinteisestä englantilaisesta nykyaikaisempiin malleihin – unohtamatta myöskään niihin sopivia neuleita, ulkovaatteita ja asusteita.

Yritys suunnittelee ja valmistaa myös naistenvaatteita. Kaikki käsin viimeistellyt paidat ja puvut suunnitellaan luomaan ammattimainen tyyli nykypäivän naisille, jotka haluavat näyttää raikkailta, imartelevilta ja vaivattoman naisellisilta.

T.M.Lewin on varma, että olet tyytyväinen ostoksiisi, ja tarjoaa siksi 90-päivän palautusoikeuden ”ilman kysymyksiä”. Epätodennäköisessä tapauksessa, ettet ole 100 % tyytyväinen ostoksiisi, voit vaihtaa tuotteen maksutta toiseen tai saada rahasi takaisin.

Valikoima:

  • Paidat
  • Puvut
  • Rennot vaatteet
  • Solmiot
  • Asusteet
  • Naistenvaatteet

Maksutavat: Pankki- ja luottokortit: Visa, MasterCard ja American Express (ei Solo tai Electron).

Toimituskulut: EU:n alueella normaalitoimitus alkaen 12 € ja enimmillään 35 €.

Toimitusaika: Suomeen 7-10 arkipäivää.

TMLewinShirts.eu -verkkokauppa on englanninkielinen.

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

T.M.Lewin & Sons Limited
Armstrong House, Third Floor
38 Market Square
Uxbridge, Middlesex
UB8 1LH
ISO-BRITANNIA

customer.services@tmlewin.co.uk

www.tmlewinshirts.co.uk

Onko sinulla kokemuksia tästä verkkokaupasta? Jaa kokemuksesi ja auta muita shoppailijoita!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.