Svenska Gummihuset – Renkaat ja vanteet Ruotsista

Ruotsin suurin renkaiden ja vanteiden verkkokauppa – jo vuodesta 1991. Renkaat, vanteet ja rengassarjat kaikkiin merkkeihin.

gummihuset

Svenska GummiHuset on Ruotsin suurin renkaiden ja vanteiden verkkokauppa. Sillä on myös markkinoiden edistynein rengas- ja vannevalitsin, jonka avulla saat parhaat suositukset juuri omaan autoosi.

Syötä autosi merkki ja malli valitsimeen, jonka jälkeen saat useita vaihtoehtoja, joista voit valita mieleisesi. Tarjolla on kaikkien tunnetuimpien rengasvalmistajien uusimmat mallit, kuten Nokian Renkaat, Michelin, Bridgestone, Pirelli, Hankook, Continental, sekä vannevalmistajien mallit, kuten AEZ, Alutec, SVF, Dotz, Antera ja Zito.

Svenska GummiHuset on perustettu jo vuonna 1991. Sen liikeidea oli alusta alkaen myydä korkealaatuisia renkaita ja vanteita postimyynnin kautta yksityisille ja yrityksille. Vuonna 1996 avattiin GummiHusetin ensimmäinen verkkokauppa, jonka jälkeen yritys on kasvanut nopeasti. Yritys on ollut 90-luvun puolivälistä lähtien Ruotsin johtava renkaiden ja vanteiden online-myyjä.

Svenska GummiHuset AB:n pääkonttori ja varasto sijaitsevat Eskilstunassa, Ruotsissa. Joustavan linjaston ansiosta kaikki varastossa olevat jopa 80 000 tuotetta voidaan toimittaa erityisen nopeasti asiakkaille.

Svenska GummiHuset tunnetaan etenkin edullisista hinnoistaan, nopeista toimituksistaan sekä ammattitaitoisesta henkilökunnastaan.

Valikoima:

  • Alumiini- ja peltivanteet
  • Kesä-, nasta- ja talvirenkaat
  • Rengas- ja vannepaketit

Maksutavat: Visa- ja MasterCard-luottokortit, yleisimpien suomalaisten pankkien verkkomaksut, Klarna Lasku, Klarna Osamaksu sekä ennakkomaksu.

Toimituskulut: Riippuvat tilauksen koosta (19-39 €).

Toimitusaika: Toimitukset Ruotsin postin tai Posten Logistic AB:n kautta yleensä 3-5 arkipäivässä (varastotuotteet).

Verkkokauppa on suomenkielinen!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Svenska Gummihuset AB
Box 339
Fabriksgatan 6
631 05 Eskilstuna
RUOTSI

+46 771 977 977
kundtjanst@gummihuset.se

fi.gummihuset.com

Onko sinulla kokemuksia tästä verkkokaupasta? Jaa kokemuksesi ja auta muita shoppailijoita!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.