Adlibris – Edullinen nettikirjakauppa

Pohjoismaiden suurin kirjakauppa netissä yli 10 miljoonan kirjan valikoimallaan. Aina ilmainen toimitus!

Adlibris
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Adlibris on Pohjoismaiden suurin kirjakauppa netissä. Se tarjoaa yli kymmenen miljoonan kirjan valikoiman, pysyvästi edulliset hinnat ja aina ilmaisen toimituksen. Yritys on perustettu vuonna 1997 ja sen pääkonttori kon Ruotsissa. Adlibris toimii Suomen ja Ruotsin lisäksi Norjassa. Yritys on ollut vuodesta 2005 lähtien osa Bonnier-konsernia.

Adlibriksen massiivisen laaja valikoima kattaa kaikki kirjat kurssi-, tieto- ja kaunokirjallisuudesta useilla kielillä. Verkkokaupassa asioiminen on kirjojen ystävälle varsinainen elämys. Sieltä löytää aina uutta mielenkiintoista luettavaa. Myös hinnat ovat edulliset.

Verkkokauppa tekee yhteistyötä suurimpien kirjakustantajien kanssa Suomessa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Kirjojen tiedot tuodaan automaattisen järjestelmän avulla kustantajien järjestelmistä. Tämän ansiosta Adlibris pystyy tarjoamaan joka kuukausi noin 75 000 uutta nimikettä.

Adlibriksellä uskotaan sananvapauteen sekä kirjallisuuden ja informaation saatavuuteen. Tämä tarkoittaa, että tarjontaa rajoitetaan vain jos siihen on erittäin vahvat syyt. Adlibris ei esitarkasta valikoimaansa, mutta voi poistaa kirjan myynnistä jos siihen on vahvoja syitä. Adlibris ei myöskään myy kirjallisuutta, joka rikkoo lakia.

Adlibris on Trygg-sertifioitu verkkokauppa. Sertifikaatin tarkoitus on auttaa kuluttajia valitsemaan vain luotettavia verkkokauppoja, jotta voit tuntea olosi turvalliseksi tehdessäsi ostoksia. Adlibris on sitoutunut noudattamaan useita luotettavan verkkokaupan vaatimuksia. Vain vakailla ja hyvämaineisilla verkkokaupoilla on oikeus käyttää Trygg-sertifikaattia.

Kirjojen, e-kirjojen ja äänikirjojen lisäksi Adlibris myy monenlaisia toimistotarvikkeita, askartelutarvikkeita ja tee-se-itse -tarvikkeita sekä leluja ja lastentarvikkeita.

Valikoima:

  • Kaunokirjallisuus
  • Tietokirjallisuus
  • Kurssikirjallisuus
  • E-kirjat
  • Äänikirjat
  • Toimistotarvikkeet
  • Askartelu ja DIY
  • Lelut ja lastentarvikkeet

Maksutavat: Pankki- ja luottokortit (Visa ja MasterCard), verkkomaksut (Aktia, Danske Bank, Nordea, Osuuspankki, S-Pankki ja Säästöpankki), Klarna Lasku (14 päivää) ja Klarna Osamaksu sekä lahjakortti.

Toimituskulut: Pienille lähetyksille ilmainen toimitus, postipaketeille 3,90 € ja ympäristöpaketti R-kioskille 1 €.

Toimitusaika: Toimitustavasta riippuen 3-5 arkipäivää.

Adlibris.fi -verkkokauppa on suomenkielinen!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Adlibris
Box 3667
103 59 Tukholma
RUOTSI

09 2311 3570 (suomeksi)
asiakaspalvelu@adlibris.com

www.adlibris.fi

Onko sinulla kokemuksia tästä verkkokaupasta? Jaa kokemuksesi ja auta muita shoppailijoita!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.