Skruvat – Auton varaosat edullisesti Ruotsista

Ruotsalainen Skruvat tarjoaa laadukkaat auton varaosat, renkaat ja vanteet edullisempaan hintaan kuin muualla – vuodesta 2008 lähtien!

Skruvat on vuonna 2008 perustettu ruotsalainen yritys, joka on nopeasti kasvanut Pohjoismaiden suurimmaksi autonosien verkkokaupaksi. Se käsittelee tuhansia tilauksia joka viikko tarjoten asiakkailleen helpon tavan ostaa auton osia erittäin edulliseen hintaan. Skruvat haluaa tarjota asiakkailleen hyvän ostokokemuksen, joka sisältää tuotteet, palvelun ja osaamisen, jotka vastaavat heidän vaatimuksiaan.

Verkkokaupan jatkuvasti laajeneva auton osien valikoima on kasvanut jo yli 500 000 tuotteen kokoiseksi ja se käsittää useimmat automerkit ja -mallit. Skruvat tekee yhteistyötä johtavien eurooppalaisten tavarantoimittajien kanssa tarjotakseen sinulle asiakkaana parasta laatua parhaaseen mahdolliseen hintaan. Kaupasta löydät uudet varaosat, tarvikkeet, renkaat ja vanteet kaikkiin automerkkeihin, kuten Audi, BMW, Chrysler, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Land Rover, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Toyota, Volkswagen ja Volvo.

Skruvat työskentelee yhteistyössä myös suurimpien pankkien ja johtavien maksunvälittäjien kanssa taatakseen asiakkailleen mahdollisimman turvallisen ja mukavan ostokokemuksen. Käytössä olevat nykyaikaiset järjestelmät tarjoavat lisäsuojaa – maksut suoritetaan aina turvallisesti ja suojattuna. Yhteistyö Euroopan johtavien logistiikkayritysten kanssa takaavat nopeat toimitukset suoraan varastolta.

Yritykselle tärkeintä on positiivinen ostokokemus. Siksi se haluaa tarjota parasta mahdollista palvelua, koska tyytyväiset asiakkaat ovat parhaita lähettiläitä. Yhdeksän kymmenestä asiakkaasta on antanut Skruvatille parhaan mahdollisen luokituksen!

Valikoima:

 • Varaosat
 • Renkaat ja vanteet
 • Öljyt
 • Autotarvikkeet
 • Työkalut
 • Veneen varaosat
 • Suorituskyky

Maksutavat: Yleisimpien pankkien suoramaksut, pankki- ja luottokortit, PayPal ja lasku. Yli 100 € tilauksiin saatavilla myös osamaksu.

Toimituskulut: 6 €/tilaus painosta, koosta ja kollikoosta riippumatta. Renkaiden kuljetus 10,95 €/rengas ja vanteiden 14,95 €/vanne.

Toimitusaika: Varastotuotteille 2-4 arkipäivää, tilaustuotteille keskimäärin 3-10 arkipäivää.

Verkkokauppa on suomenkielinen!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

AB Skruvat Reservdelar
Gävlegatan 18C, 11 tr
S-113 30 Tukholma
RUOTSI

09-31584 584
Yhteydenottolomake sivuilla

www.skruvat.fi

ProBikeKit – Pyöräily-, juoksu- ja triathlonvarusteet

Iso-britannialainen maantiepyöräilyn verkkokauppa, josta saat pyörät, tarvikkeet, komponentit, vaatteet jne.

ProBikeKit on muutaman intohimoisen ja sitoutuneen maantiepyöräilijän 1990-luvun lopussa perustama verkkokauppa. Perustamisesta lähtien yrityksen liiketoimintaa on rakennettu vakaalle pohjalle, jossa tärkeimmissä osissa ovat maantiepyöräily sekä siihen liittyvien tuotteiden myynti asiakkaille edullisimpaan hintaan.

Yritys on vuosien varrella kasvanut kooltaan yli kymmenkertaiseksi ja se on nyt yksi maailman johtavista pyöräilyvälineiden ja -vaatteiden jälleenmyyjistä. ProBikeKit, tai lyhyemmin PBK, on yksi pyöräilyalan arvostetuimmista nimistä. Maantiepyöräilyn verkkokaupassa työskentelee omistautuneita pyöräilijöit ja alan asiantuntijoita, ja on yksi johtavista maantiepyöräilyn jälleenmyyjistä netissä.

ProBikeKitin valikoimiin kuuluvat maailman parhaat pyöräilyvaatteet, -välineet ja -komponentit. Yrityksen maailmanlaajuinen ulottuvuus ja myynti tarkoittaa, että se työskentelee maailman parhaiden brändien parissa, kuten Shimano, Campagnolo, Craft, Castelli, Michelin ja Sidi.

Sinun kyytisi, sinun matkasi, sinun partnerisi

Oletpa vasta aloittanut pyöräilyn tai harrastanut sitä jo pidempään, on ProBikeKit aina apunasi. Verkkokauppa tarjoaa niin himotuimmat italialaiset tuotteet kuin parhaat aloittelijan tuotteetkin, jotta pääset harrastuksessasi alkuun. Oli niin tai näin, he haluavat kuunnella asiakkaitaan ja tarjota juuri heille parhaiten sopivat tuotteet.

ProBikeKitin valikoimista löytyy tuotteita niin terveellisiä elämäntapoja noudattaville kuntoilijoille, kuin pitkiä pyörävaelluksia suunnittelevillekin harrastajille. PBK:n pyöräilyasiantuntijoista koostuva tiimi kertoo uudesta teknologiasta ymmärrettävästi ja auttaa sinua tekemään täydellisiä valintoja verkossa, sähköpostilla tai puhelimitse.

Markkinoilla on tarjolla paljon tuotteita lukuisilta tuotemerkeiltä. Osa niistä on teeskentelijöitä, mutta vain harvat mestareita. ProBikeKit on seurannut alaa jo yli 15 vuotta, kolmella eri vuosikymmenellä. Monet innovaatiot ovat belgialaisten ja italialaisten kehittäjien hengentuotteita. ProBikeKit on auttanut näitä brändejä tulemaan tunnetuksi maailmanlaajuisesti antaakseen tukensa niiden korkealle laadulle ja teknologialle.

ProBikeKitin verkkokaupassa on käytössä maailman johtavien maksunvälittäjien turvalliset palvelut, joten voit tehdä ostoksia luottavaisin mielin. Tilauksesi käsitellään tehokkaan varasto- ja logistiikkapalvelun kautta, kunnes se annetaan luotettavalle toimituskumppanille, mitä kautta tilaukset toimitetaan nopeasti perille asutpa sitten Syndeyssä, San Franciscossa tai Helsingissä.

Tänä päivänä ProBikeKit on aidosti kansainvälinen ja maailmanlaajuisesti vaikuttavat yritys. Sen maantiepyöräilyn asiantuntemus, laatu ja suorituskyky on todettu asiakkaiden puolesta jo yli 100 eri maassa.

Valikoima:

 • Polkupyörät ja rungot
 • Tarvikkeet ja työkalut
 • Pyöräilyvaatteet
 • Komponentit
 • Energia ja ravinteet
 • Harjoittelu ja suorituskyky
 • Renkaat ja vanteet
 • Triathlon ja juoksu

Maksutavat: Visa, Visa Electron, Visa Debit, MasterCard, Maestro ja PayPal.

Toimituskulut: Standardi-toimitus Suomeen 4,99 £ (n. 7 €), ilmainen toimitus yli 40 £ (n. 51 €) tilauksiin.

Toimitusaika: Suomeen 3-5 arkipäivää.

ProBikeKit.co.uk -verkkokauppa on englanninkielinen.

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

ProBikeKit
Meridian House
Gadbrook Park
Gadbrook Way
Northwich
CW9 7RA
ISO-BRITANNIA

01618131710
sales@probikekit.co.uk

www.probikekit.co.uk

Autonvaraosat24.fi – Varaosat edullisesti Saksasta

Saksalaisen Autodoc GmbH:n auton varaosien suomenkielinen verkkokauppa.

Autonvaraosat24.fi on saksalaisen, vuonna 2008 perustetun Autodoc GmbH:n suomenkielinen verkkokauppa ja yksi johtavista auton varaosien jälleenmyyjistä. Se toimii 27 maassa Euroopassa tarjoten yli 1,5 miljoonan tuotteen valikoiman yli 300 eri merkiltä. Se on palvellut yli 5 miljoonaa tyytyväistä asiakasta.

Autonvaraosat24.fi:stä saat varaosat yli 75 000 automalliin. Maksu- ja toimitusvaihtoehtoja on tarjolla hyvin ja toimitusajaksi luvataan vain 1-3 päivää. Verkkokauppa on helppokäyttöinen ja tilauksen voi suorittaa muutamassa minuutissa.

Valikoima:

 • Jarrut
 • Suodattimet
 • Sytytysjärjestelmät
 • Ohjausjärjestelmät
 • Polttoainejärjestelmät
 • Lämmityslaitteet ja jäähdytys

Maksutavat:

 • Luottokortti
 • Pankkien suoramaksut Trustly-verkkomaksuvälittäjän kautta
 • PayPal
 • Pankkisiirto
 • Klarna-lasku

Toimituskulut:

 • 9,95 €/tilaus, kun tilaat alle 150 €:lla.
 • Ilmainen, kun tilaat yli 150 €:lla.
 • Ilmainen, kun käytät maksutapana pankkisiirtoa, PayPalia, luottokorttia, Trustly-verkkopankkimaksua tai Klarna-laskua.

Ylimitoitettuja rahteja, kuten akkuja, racing-pakoputkia, lokasuojia, polttoainetankkeja, konepeltejä ja vastaavia ei toimiteta tällä hetkellä Suomeen.

Toimitusajat ja palautusoikeus:

Tuotteiden toimitusajat näkyvät tuotteen sivulla. Tuotteilla, joiden tuotetiedoissa on maininta “lähetetään 24 tunnin sisällä” normaali toimitusaika on 1-2 työpäivää. Tuotteilla, joiden tuotetiedoissa on maininta “valmiina lähetettäväksi 3-5 päivän kuluttua” normaali toimitusaika on 4-6 työpäivää. Tuotteet toimitetaan DHL-, UPS- tai GLS-kuriiripalvelun kautta.

Lisätietoa vaihto-oikeudesta löydät täältä.

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Autonvaraosat24.fi / Autodoc GmbH
Marzahner Str. 21
13053 Berliini
SAKSA

03 410 911 29
info@autonvaraosat24.fi

www.autonvaraosat24.fi