Cellbes – Muotia ja vaatteita edullisesti netistä

Muotia ja vaatteita edullisesti ruotsalaiselta Cellbesiltä.

cellbes

Cellbes on ruotsalainen muodin verkkokauppa. Se sai alkunsa vuonna 1954 Boråsissa, missä sen pääkonttori edelleen sijaitsee. Cellbes on osa Consortio Fashion Group AB:tä, joka on yksi Pohjois-Euroopan johtavia verkkokauppakeskittymiä. Siihen kuuluvat myös muun muassa Bubbleroom ja Halens.

Cellbes tarjoaa laajan valikoiman edullisia vaatteita arkeen ja juhlaan. Muotia on tarjolla kaikille perheenjäsenille – unohtamatta myöskään kodintekstiilejä ja sisustustuotteita.

Verkkokaupan tavoitteena on, että verkko-ostosten tekeminen on helppoa, mukavaa ja turvallista.

Voit ottaa yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun puhelimitse 0206 90680 arkisin kello 8-21 sekä viikonloppuisin kello 10-15, tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@cellbes.fi.

Cellbes toivottaa sinut tervetulleeksi tutustumaan tuotevalikoimaansa ja tarjouksiinsa!

Cellbesin historiaa

Cellbesin historia on tarina työstä, työstä ja työstä. Yrityksen perustivat vuonna 1954 nuoripari Bengt ja Gunvor Hultgren.

Tuolloin Ruotsissa oli purettu useita säännöksiä ja erityisesti Boråsin alueella sadat optimistit aloittivat omia postimyyntiyrityksiä. Useimpia niistä ei ole enää olemassa, mutta yksi silloin päivänvalon nähneistä yrityksistä tunnetaan tänä päivänä nimellä Cellbes.

Bengt ja Gunvor Hultgren olivat saaneet häälahjaksi muutaman sata dollaria, jolla he halusivat perustaa jotain pysyvää. Yritys, joka käytti silloin nimeä Bengts lager, myi vain yhtä tuotetta: japanilaisia lakanoita. Tuote oli kapea ja kutistui pesussa, mutta se oli voittamaton. Se myi hyvin ja menestyvä postimyyntiyritys oli saanut alkunsa.

Bengt kävi vielä tavallisissa töissä, kun Gunvor oli kotona vastasyntyneen tytön kanssa. Tilauksia tuli yhä enemmän ja niitä käsiteltiin iltaisin ja öisin. Valikoima oli laajentunut ja tuotteita mainostettiin päivä- ja viikkolehdissä. Mutta vasta 1964 he uskalsivat luoda ensimmäisen oman kuvaston, joka oli mustavalkoinen. Nykyään kuvasto on tietysti värillinen ja paljon laajempi.

Yrityksen alkuperäiset kellaritilat eivät olleet enää riittävät, vaan liiketoiminnan kasvun myötä he tarvitsivat isommat tilat. Uudet tilat löytyivät Vindelgatanilta. Tässä kadussa täytyi olla jotain erikoista, koska neljä Ruotsin suurinta postimyyntiyritystä oli silloin sen tiloissa: Rowells, Ellos, Josefssons ja Cellbes.

Muutaman vuoden päästä oli edessä taas muutto, kun nämäkin tilat kävivät pieniksi. Uudet tilat löytyivät Sturegatanilta Boråsin keskustassa. Sen uskottiin kestävän ikuisesti, mutta vuonna 1974 oli jälleen edessä muutto. Katrinedalsgatanin teollisuushotellissa yritys kehittyi vuodeen 1979 asti.

Veljekset Wennerlund, tunnettu ruotsalainen postimyyntiyritys, oli rakentanut ison kompleksin Bryggaregatanille. Sen viereisellä tontilla sijaitsi vaatetusalan yritys Algots. Kun molemmat yritykset olivat lopettaneet, käytti Cellbes tilaisuuden hyväkseen, osti ne ja aloitti postimyyntiyrityksen. Nyt sillä oli viisi kerrosta ja 5 200 varastotilaa. Lisäksi Gånghesterissä Boråsin ulkopuolella toimi iso tavaratalo aina vuoteen 2005 asti. Cellbesillä oli tavaratalo myös lähellä Norjan rajaa, Tanumsheden ulkopuolella, jossa ostoksilla kävi paljon norjalaisia.

Hultgrenit näkivät Cellbesin kasvavan ja sen 15 000 tuotetta vaativat vielä enemmän tilaa, jota piti vuokrata ympäri kaupunkia. Sitten yritykselle tuli tilaisuus hankkia vanha leivinuunitehtaan kiinteistö Viaredsin alueelta ja vuonna 1992 oli jälleen edessä muutto.

2000-luvun alussa Cellbes käsitteli noin 5 000 tilausta joka päivä. Tilauksia lähetettiin Ruotsiin ja muihin Pohjoismaihin, sekä Färsaarille ja Grönlantiin. Myöhemmin yritys on laajentunut myös itään, kuten Viroon.

Puolen vuosisadan jälkeen Hultgrenit päättivät myydä elämäntyönsä. Haléns Postorder AB osti Cellbesin keväällä 2004. Bengt ei valitettavasti ehtinyt nauttimaan eläkeajoistaan, vaan kuoli samana vuonna, kun Cellbes myytiin.

Valikoima:

  • Naisten vaatteet
  • Miesten vaatteet
  • Lasten vaatteet
  • Kengät ja asusteet
  • Alusvaatteet
  • Koti

Tuotemerkkejä: Cellbes, Buttermilk, Mama-licious, Name it, CFL.

Maksutavat: Visa, MasterCard, PayPal, Cellbes-Lasku, Cellbes-Tili, käteinen (noudettaessa).

Toimituskulut: Suomeen 6 €/tilaus,

Toimitusaika: Ei ilmoitettu verkkokaupan sivuilla.

Cellbes.fi -verkkokauppa on suomenkielinen!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Cellbes
Risängsgatan 4-6
501 81 Borås
RUOTSI

0206 90680
asiakaspalvelu@cellbes.fi

www.cellbes.fi

Onko sinulla kokemuksia tästä verkkokaupasta? Jaa kokemuksesi ja auta muita shoppailijoita!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.