Daniel Wellington – Tyylikkäät ja ajattomat rannekellot

Tyylikkäät, ajattomat ja ainutlaatuiset miesten ja naisten rannekellot ja vaihdettavat rannekkeet brändin omasta verkkokaupasta.

danielwellington

Daniel Wellington on vuonna 2011 myydystä ensimmäisestä rannekellosta lähtien edustanut ajatonta ja klassista designia. Nopeasti kasvaneella rannekello-brändillä on nyt jälleenmyyjien verkosto, joka toimii jo yli 30 maassa ja laajenee edelleen kovaa vauhtia.

Daniel Wellington tarjoaa kellon joka tilanteeseen, koska sen rannekkeet ovat vaihdettavia. Rannekkeita on saatavana aidosta nahkasta ja suositun preppy-tyylin inspiroimalla NATO-rannekkeella.

DW:n rannekellot sopivat niin miehille kuin naisillekin – kaikkiin tilaisuuksiin ja pukukoodiin katsomatta. Kellojen suunnittelussa pyritään täydellisyyteen ja niissä heijastuu tyylikäs skandinaavinen muotoilu.

Kuka on Daniel Wellington?

Tarina Daniel Wellingtonin takaa vie matkalle toiselle puolen maailmaa, jossa Daniel Wellingtonin perustaja Filip Tysander tapasi kiehtovan herrasmiehen Britteinsaarilta. Miehellä oli inspiroiva kyky olla herrasmiesmäinen, mutta silti rento ja vaatimaton. Hänellä oli moitteeton tyyli ja hän piti rannekelloaan haalistuneessa NATO-hihnassa. Hänen nimensä? Se oli tietysti Daniel Wellington!

Nämä kaksi henkilöä ystävystyivät ja yrityksen perustaja inspiroitui miehen monista elämäntarinoista, mutta myös hänen tyylistään ja ajattomasta muodikkuudestaan. Kuten nyt tiedämme, hän oli niin inspiroitunut, että nimesi rannekelloketjunsa miehen mukaan. Hän uskoo onnistuneensa vangitsemaan osan Danielista ja hänen tyylistään rannekelloihinsa. Hän uskoo myös, että Daniel olisi tänä päivänä ylpeä hänen saavutuksistaan.

Daniel Wellingtonin rannekellot

Preppy-trendi on juuri nyt suurempi kuin koskaan aikaisemmin. Ja vaikka alalla on monia isoja preppy-muotia tarjoavia muotibrändejä, kuten Ralph Lauren, Gant ja Brooks Brothers, yrityksessä uskottiin, että rannekellomarkkinoilla on vielä tilaa. Jotain tuntui puuttuvan. Yrityksessä uskotaan vakaasti, että Daniel Wellington täyttää tämän raon.

Rannekellon design

Daniel Wellington rakasti pitää kelloaan vanhoissa NATO-rannekkeissa. Yrityksessä pidettiin tästä ideasta niin paljon, että se otettiin mukaan myös heidän kellomallistoonsa. Rannekellosta haluttiin kuitenkin ohut ja elegantti – selkeä design, eikä mitään turhia ominaisuuksia. Ja kellon piti myös näyttää hyvältä eri kuoseissa ja eri värisissä NATO-rannekkeissa.

Palattuaan matkaltaan Filip istui alas ja alkoi tarkastelemaan rannekellojaan, joista hän piti. Hänelle oli tärkeää, että hän oli kiintynyt kelloon henkilökohtaisesti, hän oli ylpeä siitä tai tiesi, ettei hän koskaan raaskisi myydä sitä. Hän käytti Daniel Wellingtonia usein laatuvakuutena ja kysyi itseltään: olisiko tämä kyllin hyvä Danielille? Voisiko hän käyttää tätä kelloa rannoilla tai jollakin kaukaisella saarella?

Kaunis rannekello kehittyi hitaasti, mutta varmasti. Se oli ohut, hienostunut ja täydellisen pyöreä. Se oli minimalistinen, eikä siinä ollut liikaa yksityiskohtia. Daniel Wellingtonilla uskotaan, että perinteinen, mutta selkeä design sekoittuu täydellisesti yhteen NATO-rannekkeen kanssa, ja vetoaa klassisella ja ajattomalla muotoilullaan lähes kaikkiin.

NATO-ranneke

Rannekkeet itsessään ovat tärkeä osa kelloa. NATO-rannekkeet ovat peräisin Britannian laivastosta, jossa sukeltajat käyttivät vahvoja nylon-hihnoja märkäpuvuissaan. Vaikka ne luotiin alunperin ruosteen välttämiseksi, Daniel Wellingtonilla rakastettiin niiden ulkonäköä ja monipuolisuutta. Siksi he halusivat muoda oman malliston erilaisia rannekkeita erilaisilla väreillä ja kuoseilla.

Sean Connery on myös iso NATO-rannekkeiden fani. Hän käytti sellaista muun muassa 007 ja Kultasormi -elokuvassaan. Tarvitseeko sanoa muuta?

Rannekello joka tilanteeseen

Daniel Wellington -rannekellot sopivat kaikkiin tilanteisiin. Oletpa osallistumassa sitten pukutilaisuuteen, ottamassa erän tennistä tai nauttimassa aurinkoisesta päivästä rannalla, Daniel Wellington on kaunis seuralainen.

Lisäksi vaihdettavalla rannekkeella saat erinnäköisen kellon vaikka joka päivälle!

Valikoima:

  • Miesten kellot
  • Naisten kellot
  • Nahkarannekkeet
  • NATO-rannekkeet

Maksutavat: Visa, MasterCard, Maestro, American Express, PayPal, Suomen Verkkomaksut, Klarna Lasku ja TrustPay.

Toimituskulut: Ilmainen toimitus kellon oston yhteydessä!

Toimitusaika: Standarditoimitus 3-5 arkipäivää.

DanielWellington.com -verkkokauppa on suomenkielinen!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Daniel Wellington
Västra Ågatan 16
753 09 Uppsala
RUOTSI

+46 (0) 18 130 502
Yhteydenottolomake sivuilla

www.danielwellington.com

Onko sinulla kokemuksia tästä verkkokaupasta? Jaa kokemuksesi ja auta muita shoppailijoita!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.