Happy Socks – Hienoja ja värikkäitä sukkia

Värikkäät sukat ja alusvaatteet, joissa yhdistyvät korkea laatu, ammattitaito, luovuus sekä iloisuus!

happy socks

Happy Socksin tarina sai alkunsa Ruotsissa eräänä pilvisenä syysiltana vuonna 2008. Kahdella kaveruksella oli visio: levittää onnellisuutta luomalla jokapäiväisestä välttämättömyydestä värikäs design-asuste, jossa yhdistyvät korkea laatu, ammattitaito ja luovuus. Tänä päivänä Happy Sockseja myydään 70 maassa kaikilla mantereilla.

Sukkia on saatavilla lähes loputtomissa eri malleissa ja designeissa, laajoissa erilaisissa väriyhdistelmissä ja alkuperäisissä kuvioissa. Yksinkertaisesti Happy Socks tarjoaa korkealaatuisia sukkia ja alusvaatteita kaikkiin tilanteisiin, ajattelutapoihin ja tyyleihin.

Laadukkaita sukkia

Happy Socksin tavoitteena on tarjota sinulle parhaat ja onnellisimmat sukat mitä voit kuvitella.

Sukat valmistetaan erittäin korkealaatuisesta pehmeästä puuvillasta ja parhaista kankaista. Yrityksen hankkijat toimittavat vahvaa ja pehmeämpää puuvillaa, mikä saa sukat kestämään kauemmin ja pitämään sekä sukat että sinut onnellisina. Vahvistetut varpaat ja kantapäät estävät Happy Sockseja menemästä rikki. Turkkilaiset tehtaat käyttävät AQL-testausta sukkatuotannon vahvistamiseen. Kaksi tiukkaa testausta suoritetaan tuotannon aikana ja ennen toimitusta. Testien avulla varmistetaan korkean mahdollinen laatu. Happy Socks on keksinyt myös prosessin nimeltä silikonipesu (Silicon Washing), mikä saa sukat tuntumaan mukavammilta jaloissa ja estämään niiden kutistumisen pesun yhteydessä.

Tuotteet valmistetaan Italiassa – maassa, joka tunnetaan korkealaatuisesta muodistaan. Happy Socksin tavoitteena on tarjota sinulel parhaat ja iloisimmat sukat. Valikoimissa käytetään parhaita materiaaleja, loistavia designeja ja tarkkoja yksityiskohtia. Tuotantoprosessia arvioidaan, ylläpidetään ja kehitetään jatkuvasti. Vaikka Happy Socksit eivät kestä ikuisesti, ne suositellaan pestäväksi nurinpäin käyttöiän pidentämiseksi.

Happy Socks noudattaa laadun suhteen samoja standardeja myös verkkokaupassaan. Heidän tavoitteenaan on tarjota kävijöilleen moitteeton ja miellyttävä kokemus; oletpa etsimässä sitten sukkia, selaamassa sivustoa inspiraatiota etsien tai opiskellaksesi uutta heidän brändistään.

Happy Socks tarjoaa useita turvallisia maksuvaihtoehtoja, jotta ostaminen on mahdollisimman vaivaton kokemus. Maksutapoina käyvät kaikki tunnetuimmat luottokortit, kuten Visa, MasterCard, American Express ja Diners Club sekä useita paikallisia maksutapoja.

Sukkia on saatavilla hyvin erilaisissa väreissä ja designeissa klassisista kuvioinneista, kuten Paisley, Big Dots ja Stripes, trendikkäisiin Flash-tyyleihin. Erilaisia sukkadesigneja on jo yli 100!

Kaikilla tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus.

Kun ostat tuotteita vähintään 30 € arvosta, saat ilmaisen toimituksen tilauksellesi. Toimitusajat vaihtelevat, mutta tuotteet toimitetaan aina mahdollisimman nopeasti turvallisia toimitustapoja hyödyntäen.

Valikoima:

  • Sukat
  • Alusvaatteet

Maksutavat: Visa-, MasterCard- ja American Express -luottokortit, PayPal, sekä useita paikallisia debit-luottokortteja ja muita maksuvaihtoehtoja.

Toimituskulut: Yli 30 € tilauksille toimitus on ilmainen. Alle 30 € tilauksiin lisätään toimituskulut, jotka ovat 3 €. Arvonlisävero sisältyy hintoihin.

Toimitusaika: Mikäli teet tilauksen arkipäivänä ennen klo 14.30 Suomen aikaa, tilauksen käsittely aloitetaan jo saman päivän aikana. Tilaukset lähetetään Happy Socksin Hollannin varastolta ja toimitusaika Suomeen on yleensä 9-11 arkipäivää.

HappySocks.com -verkkokauppa on suomenkielinen!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Happy Socks
Kungsgatan 12-14
111 35 Tukholma
RUOTSI

support@happysocks.com

www.happysocks.com

Onko sinulla kokemuksia tästä verkkokaupasta? Jaa kokemuksesi ja auta muita shoppailijoita!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.