Mprengas-online – Moottoripyörän renkaat Saksasta

Moottoripyörien ja muiden kaksipyöräisten renkaat Saksasta ilmaisella toimituksella ja asennuspalvelulla.

mprengas-online
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Mprengas-online on saksalaisen Delticomin moottoripyörän ja muiden kaksipyöräisten renkaisiin erikoistunut suomenkielinen verkkokauppa.

Delticom on Hannoverissa, Saksassa, vuonna 1999 perustettu, pörssissä noteerattu rengasmyyjä, joka toimii vain verkossa. Yrityksellä on toimintaa 42 maassa ja 140 verkkokauppaa, jotka on suunnattu yksityis- ja yritysasiakkaille. Yli 500 miljoonan euron liikevaihdollaan Delticom on Euroopan suurin rengasmyyjä.

Delticom myy renkaita henkilöautoihin, moottoripyöriin, kuorma-autoihin, busseihin ja polkupyöriin. Renkaiden lisäksi se myy valmiiksi asennettuja rengas- ja vannepaketteja sekä tarkoin valittuja autojen varaosia sekä muita tarvikkeita, kuten öljyjä ja akkuja.

Mprengas-onlinessa asiakkaat voivat saada apua päätöksentekoon valitessaan sopivat renkaat menopeliinsä yli 100 rengasmerkistä ja yli 25 000 rengasmallista. Asiakkaan toiveen mukaisesti tuotteet voidaan toimittaa suoraan kotiovelle, vaihtoehtoiseen toimitusosoitteeseen tai yhteen yli 34 000:sta Delticomin yhteistyöpalvelupisteestä, josta saa apua myös renkaiden asennukseen.

Delticom lupaa laajan valikoiman, korkealaatuiset tuotteet sekä edulliset hinnat. Sillä on jo yli 6 miljoonaa asiakasta ympäri maailmaa.

Mprengas-online on avoinna aina, joten voit tehdä rengasostoksia silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Laadukkaiden renkaiden valikoima on laaja ja tilaaminen on helppoa. Verkkokaupasta saat tarvittaessa myös apua ja tukea oikeiden renkaiden valitsemiseen. Renkaiden hintojen vertailu on helppoa ja kaikki hinnat sisältävät sekä arvonlisäveron että toimituskulut. Tuotteiden maksamiseen on tarjolla useita maksutapoja ja voit tilata tuotteet joustavasti haluamaasi osoitteeseen tai asennuspisteeseen.

Mprengas-onlinella on yli 34 000 asennuspiteen verkosto. Voit etsiä lähintä asennuspistettä palvelussa postinumeron perusteella sekä vertailla myös niiden hintoja. Kun viimeistelet tilaustasi, voit valita toimitusvaihtoehdoksi renkaiden toimituksen asennuspisteeseen. Asennuskumppani saa automaattisen ilmoituksen toimituksesta heti, kun tilauksesi lähtee varastolta. Ellet löydä sopivaa asennusliikettä palvelusta, verkkokaupan asiakaspalvelu voi auttaa löytämään myös palveluun kuulumattomia asennusliikkeitä.

Kun olet tehnyt tilauksen, saat vahvistuksen ja tilausnumeron sähköpostiisi, joilla voit seurata tilaustasi.

Valikoima:

 • Moottoripyörät
 • Kopterit ja kruiserit
 • Endurot
 • Krossit
 • Quadit ja ATV:t
 • Kilpapyörät
 • Skootterit ja mopot
 • Supersport katu
 • Tourensport
 • Talvirenkaat
 • Sisäkumit ja vannenauhat
 • Auton renkaat
 • Kuorma-auton renkaat
 • Maastoauton renkaat

Maksutavat: Luottokortit (Visa, MasterCard, Eurocard, American Express ja Diners Club), etukäteismaksu pankkisiirrolla ja PayPal.

Toimituskulut: Sisältyvät hintoihin eli lähetyskulut ovat ilmaiset!

Toimitusaika: Kun olet tehnyt tilauksen, saat tilausvahvituksen, jossa on arvio toimitusajasta. Mprengas-online käyttää toimituksiin luotettavia DPD- ja GLS-kuriiripalveluja.

Mprengas-online.com -verkkokauppa on suomenkielinen!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Mprengas-online
Brühlstraße 11
30169 Hannover
SAKSA

09-42 59 86 03
mprengas-online@delti.com

www.mprengas-online.com

Onko sinulla kokemuksia tästä verkkokaupasta? Jaa kokemuksesi ja auta muita shoppailijoita!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.