Nelly – Pohjoismaiden johtava muotikauppa

Pohjoismaiden suurin vaatteisiin ja kenkiin erikoistunut verkkokauppa 18-35 -vuotiaille naisille ja miehille!

nellycom

Nelly.com on Pohjoismaiden johtava muotikauppa netissä. Se on erikoistunut 18-35 -vuotiaiden naisten ja miesten muotiin ja kauneuteen. Nelly tarjoaa vaatteita yli 850 muotimerkiltä, mukaan lukien sen omat tuotemerkit NLY Trend, NLY Shoes, Notion 1.3, Eastradeur ja Wonderland. Vuonna 2004 perustetussa Nelly.comissa vierailee joka kuukausi yli 10 miljoonaa kävijää Euroopasta ja muualta maailmasta. Yrityksen tavoite on olla Pohjoismaiden johtava muotikauppa.

Nelly.com myy nuorille, ulospäin suuntautuneille ja muodista kiinnostuneille ihmisille sopivia trendikkäitä vaatteita. Sen tuotteet puhuttelevat parhaiten nuoria, hauskanpitoa rakastavia ihmisiä, jotka ovat seikkailunhaluisia ja täynnä energiaa. He ovat avoimia ja uteliaisia kaikelle uudelle.

Verkkokaupan valikoima sisältää ajankohtaisia tuotemerkkejä, kuten Malene Birger ja Ida Sjöstedt sekä uniikkeja, itsenäisiä ja jännittäviä tuotteita muilta merkeiltä, kuten Jeffrey Campbell, Converse, Odd Molly, Primeboots ja Cheap Monday.

Valikoimiin kuuluvat muun muassa vaatteet, kengät, mekot, uima-asut, alusvaatteet, urheiluvaatteet, asusteet ja kauneustuotteet.

Nelly toimii 11 markkina-alueella: Ruotsi, Norja, Tanska, Suomi, Saksa, Itävalta, Alankomaat, Englanti, Ranska, Belgia ja Puola. Lisäksi sillä on EU-sivusto, joka tarjoaa mahdollisuuden ostaa tuotteita muille EU-maille sekä kansainvälinen sivusto, joka tarjoaa mahdollisuuden ostaa tuotteita myös EU:n ulkopuolisista maista.

Valikoima:

  • Vaatteet
  • Asusteet
  • Kengät
  • Kauneus
  • Urheilu
  • NLY Man

Tuotemerkkejä: Club L, Glamorous, Miss Selfridge, New Look, Vila, River Island, Polo Ralph Lauren, By Marlene Birger, FWSS, T by Alexander Wang.

Maksutavat: Visa-, MasterCard- ja American Express-maksukortit, postiennakko (6 € lisämaksu), Qliro-lasku (3 € lisämaksu), Qliro-tili, Qliro-osamaksu sekä PayPal.

Toimituskulut: Alle 19 € tilauksille 6,95 €/tilaus, yli 19 € tilauksille ilmainen toimitus.

Toimitusaika: Toimitukset Postin kautta, normaali toimitusaika 3-6 arkipäivää. Tilaus toimitetaan suoraan kotiin jos se mahtuu postiluukusta. Muussa tapauksessa se toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen.

Nelly.com -verkkokauppa on suomenkielinen!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Nelly.com
Box 690
501 13 Borås
RUOTSI

www.nelly.com

Onko sinulla kokemuksia tästä verkkokaupasta? Jaa kokemuksesi ja auta muita shoppailijoita!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.