Unicorn Light -sähköshishat – tervellisempi vaihtoehto tupakoinnille?

Voivatko sähköshishat tarjota puhtaan, terveellisen ja trendikkään vaihtoehdon tupakoinnille?

unicornlight
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Unicorn Light on virolainen yritys, joka haluaa tarjota puhtaan, terveellisen ja trendikkään vaihtoehdon tupakoinnille. Yrityksen tuotteet sopivat niin tupakoitsijoille kuin savuttomillekin, koska ne eivät sisällä nikotiinia, karsinogeeniä tai muita tupakan haitallisia ainesosia.

Tupakointiin liittyy sosiaalisia ulottuvuuksia, jotka ajavat tähän haitalliseen tapaan. Tästä syystä yritys on kehittänyt Unicorn Light -sähköshishat, jotka yhdistävät perinteisen tupakoinnin sosiaalisuuden ja raikkaat shisha-maut ilman terveydelle haitallisia aineita. Unicorn Light -tuotteet eivät sisällä nikotiinia, tervaa tai tupakkaa, eivätkä ne aiheuta pahanhajuista hengitystä tai käsiin jäävää epämiellyttävää tupakan hajua. Siksi ne sopivat hyvin myös tupakoimattomille.

Unicorn Light -sähköshishojen sisältämä kuumennuskäämi höyrystyttää litiumioniakun voimassa puuvillatyynyyn uutetun makunesteen. Imusensori aitsii sisäänhengityksen, jolloin käämi höyrystyttää henkäyksen määrän makunestettä. Höyrystynyt makuneste sekoittuu ilman kanssa ja tarjoaa käyttäjälleen miellyttävän tupakanoloisen aistimuksen ilman myrkkyjä ja hajuja.

Sähköshishojen pääraaka-aineet ovat kasvisglyseroli ja propyleeni glykooli. Kasvisglyseroli valmistetaan kasviöljyistä ja sitä käytetään laajasti elintarvikkeiden säilöntäaineena ja sokerin vaihtoehtona. Propyleeni glykooli on makeutusaina, jota käytetään muun muassa monissa leipomotuotteissa. Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto FDA on luokitellut sen yleisesti turvalliseksi lisäaineeksi. Näiden lisäksi sähköshishat sisältävät pieniä määriä hedelmämakunesteitä.

Sähshishat eivät ole tupakkatuotteita eivätkä sähkösavukkeita. Ne ovat nikotiinittomia tuotteita ja kaikki niiden sisältämät ainesosat ovat yleisesti käytössä elintarviketeollisuudessa.

Yksi Unicorn kestää noin 250 henkäyksen ajan ja niitä on saatavilla kolmena eri makuina.

Valikoima:

  • Sähköshishat
  • Fruit Mix
  • Sweet Mix
  • Fresh Mix

Maksutavat: Luottokortit (Payson), verkkopankkimaksut ja PayPal.

Toimituskulut: 5 €/tilaus.

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää.

Verkkokauppa on suomenkielinen!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Unicorn LIGHT OÜ
Ahtri 12-200
Tallinna 10151
VIRO

www.unicornlight.com

Onko sinulla kokemuksia tästä verkkokaupasta? Jaa kokemuksesi ja auta muita shoppailijoita!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.