Discshop – Elokuvia, pelejä ja oheistuotteita

Ruotsalainen viihdekauppa netissä, josta saat elokuvat, pelit ja musiikkia edulliseen hintaan.

Discshop on ruotsalainen viihdekauppa netissä, joka on perustettu vuonna 1999. Se myy elokuvia, musiikkia, pelejä ja ladattavia Video on Demand -tuotteita. Discshopin omistaa Homeenter AB:n kautta Bonnier Entertainment.

Discshopilla rakastetaan elokuvia ja pelejä. Niin monet haluaisivat työskennellä elokuvien ja pelien parissa, mutta Discshopilla tämä unelma on totta. Se, että harrastuksesta on tullut työ tarkoittaa, että verkkokauppa tarjoaa myös sinulle huippulaatua ja auttaa sinua pysymään ajan hermolla.

Verkkokaupan työntekijät ovat oppineet vuosien varrella paljon ja tästä on varmasti hyötyä jokapäiväisessä työssä. Henkilökunta on kokenutta ja heillä on hyvä tieto-taito niin elokuvien kuin pelienkin parissa. Tästä on hyötyä myös sinulle asiakkaana: saat aina laadukasta ja kohteliasta palvelua.

Discshop tarjoaa laajan valikoiman DVD- ja Blu-Ray -elokuvia, pelit kaikille alustoille (PC, PlayStation, Xbox, Wii ja Nintendo), pelitarvikkeita pelihiiristä kuulokkeisiin, musiikkia sekä ladattavia digitaalisia elokuvia Video on Demand -muodossa.

Discshopin laaja valikoima, nopea asiakaspalvelu ja kehittynyt verkkokauppa ovat tuoneet sille useita tunnustuksia. Se on valittu muun muassa parhaaksi elokuva- ja musiikkikaupaksi, vuoden tulokkaaksi sekä vuoden verkkokaupaksi Ruotsissa.

Valikoima:

 • DVD-elokuvat ja -tv-sarjat
 • Blu-Ray -elokuvat ja -tv-sarjat
 • Pelit
 • Pelitarvikkeet
 • Musiikki
 • Video on Demand

Maksutavat: Visa- ja MasterCard-luottokortit, pankkien verkkomaksut (Aktia, Danske Bank, Nordea ja Osuuspankki), postiennakko, Klarna Lasku, Klarna Osamaksu ja Klarna Tili.

Toimituskulut: Rahtikulut määräytyvät bonustasosi mukaisesti 0-2,95 €. Postiennakolla tilatessa lisäksi 3,50 € postiennakkomaksu.

Toimitusaika: Arkipäivisin ennen kello 19.00 tehdyt tilaukset lähetetään saman päivän aikana. Kirjetoimitusten normaali toimitusaika 2-4 arkipäivää, pakettien, postiennakkotilausten ja keltaisen kuljetuksen paketit 3-5 arkipäivää.

Discshop.fi -verkkokauppa on suomenkielinen!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Discshop
Box 7739
103 95 Tukholma
RUOTSI

06-315 79 20
asiakaspalvelu@discshop.fi

www.discshop.fi

CDON.com – Viihteen tavaratalo

Pohjoismaiden suurin viihteen tavaratalo: elokuvat, pelit, musiikki, kirjat, elektroniikka, lelut jne.

CDON.COM on Pohjoismaiden suurin netissä toimiva viihdemyymälä. Se tarjoaa parhaan valikoiman musiikkia, elokuvia, pelejä, kirjoja, leluja, puhelimia, kodinelektroniikkaa ja ladattavia tuotteita. Verkkokaupalla on yli kaksi miljoonaa aktiivista asiakasta. CDON.COM on perustettu vuonna 1999 ja se on osa Qliro Groupia. Suomen lisäksi CDON toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

CDON.COM on perustamisestaan lähtien kasvanut ja laajentanut tuotevalikoimaansa. Se on nykyään yksi johtavista verkkokaupoista kulutustavaroiden ja lifestyle-tuotteiden saralla, sisältäen muut Qliro Groupiin kuuluvat verkkokaupat: Lekmer, Nelly.com, NLYman.com, Members.com, Fitnesstukku.fi ja Tretti.fi.

Verkkokaupan jatkuvasti laajenevaan valikoimaan kuuluu satoja tuhansia cd-levyjä ja kirjoja, tuhansia pelejä, leluja, kodinelektroniikkatuotetta ja dvd-elokuvia, satoja tuhansia laajakaistaelokuvia sekä yli miljoona ladattavaa tiedostoa.

CDON.COM on Pohjoismaiden suurin ostaja, joten sen sisäänostohinnat ovat hyvin edulliset. Verkkokauppa hyödyntää suuria keskusvarastoja ja toimii ilman kalliita liiketiloja, joten se voi pitää hinnat edullisina myös asiakkailleen. CDON:lla on usein myös kampanjoita ja erikoistarjouksia, joita kannattaa seurata uutiskirjeen tai sosiaalisen median kautta.

Verkkokauppa lupaa tarjota hyvää palvelua kaikille asiakkaailleen. Se autaa tuotteiden valinnassa ja näet mitä muut samasta tuotteesta kiinnostuneet ovat ostaneet. Toimitusajat pyritään pitämään mahdollisimman nopeina ja myös asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin nopeasti. Maksutapahtumat ovat suojattuja, joten voit tehdä ostoksia turvallisesti.

Valikoima:

 • Kirjat
 • Elokuvat
 • Pelit
 • Musiikki
 • Elektroniikka
 • Koti, kodinkoneet ja puutarha
 • Urheilu ja vapaa-aika
 • Vaatteet ja kengät
 • Lelut, lapset ja vauvat
 • Kauneus ja terveys

Maksutavat: Visa- ja MasterCard-luottokortit, Nordea- ja Danske Bank -verkkomaksut, Qliro-lasku (maksuehto 14 päivää), Qliro-osamaksu, ”Osta nyt, maksa myöhemmin” -kampanjat sekä PayPal.

Toimituskulut: Toimituskulut alkaen 2,95 €/tilaus riippuen siitä, mihin rahtiluokkaan tuote kuuluu.

Toimitusaika: Suomeen yleensä 3-5 arkipäivää tai 5-7 arkipäivää tilauksesta. Varastotuotteilla lyhyempi toimitusaika, tilaustuotteilla pidempi. Katso arvioitu toimitusaika tuotteen tiedoista.

CDON.fi -verkkokauppa on suomenkielinen!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

CDON.com
Bergsgatan 20
Box 385
SE 201 23 Malmö
RUOTSI

+46 (73) 699 2805
Asiakaspalvelu@cdon.com

www.cdon.fi