Discshop – Elokuvia, pelejä ja oheistuotteita

Ruotsalainen viihdekauppa netissä, josta saat elokuvat, pelit ja musiikkia edulliseen hintaan.

discshop

Discshop on ruotsalainen viihdekauppa netissä, joka on perustettu vuonna 1999. Se myy elokuvia, musiikkia, pelejä ja ladattavia Video on Demand -tuotteita. Discshopin omistaa Homeenter AB:n kautta Bonnier Entertainment.

Discshopilla rakastetaan elokuvia ja pelejä. Niin monet haluaisivat työskennellä elokuvien ja pelien parissa, mutta Discshopilla tämä unelma on totta. Se, että harrastuksesta on tullut työ tarkoittaa, että verkkokauppa tarjoaa myös sinulle huippulaatua ja auttaa sinua pysymään ajan hermolla.

Verkkokaupan työntekijät ovat oppineet vuosien varrella paljon ja tästä on varmasti hyötyä jokapäiväisessä työssä. Henkilökunta on kokenutta ja heillä on hyvä tieto-taito niin elokuvien kuin pelienkin parissa. Tästä on hyötyä myös sinulle asiakkaana: saat aina laadukasta ja kohteliasta palvelua.

Discshop tarjoaa laajan valikoiman DVD- ja Blu-Ray -elokuvia, pelit kaikille alustoille (PC, PlayStation, Xbox, Wii ja Nintendo), pelitarvikkeita pelihiiristä kuulokkeisiin, musiikkia sekä ladattavia digitaalisia elokuvia Video on Demand -muodossa.

Discshopin laaja valikoima, nopea asiakaspalvelu ja kehittynyt verkkokauppa ovat tuoneet sille useita tunnustuksia. Se on valittu muun muassa parhaaksi elokuva- ja musiikkikaupaksi, vuoden tulokkaaksi sekä vuoden verkkokaupaksi Ruotsissa.

Valikoima:

  • DVD-elokuvat ja -tv-sarjat
  • Blu-Ray -elokuvat ja -tv-sarjat
  • Pelit
  • Pelitarvikkeet
  • Musiikki
  • Video on Demand

Maksutavat: Visa- ja MasterCard-luottokortit, pankkien verkkomaksut (Aktia, Danske Bank, Nordea ja Osuuspankki), postiennakko, Klarna Lasku, Klarna Osamaksu ja Klarna Tili.

Toimituskulut: Rahtikulut määräytyvät bonustasosi mukaisesti 0-2,95 €. Postiennakolla tilatessa lisäksi 3,50 € postiennakkomaksu.

Toimitusaika: Arkipäivisin ennen kello 19.00 tehdyt tilaukset lähetetään saman päivän aikana. Kirjetoimitusten normaali toimitusaika 2-4 arkipäivää, pakettien, postiennakkotilausten ja keltaisen kuljetuksen paketit 3-5 arkipäivää.

Discshop.fi -verkkokauppa on suomenkielinen!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Discshop
Box 7739
103 95 Tukholma
RUOTSI

06-315 79 20
asiakaspalvelu@discshop.fi

www.discshop.fi

Onko sinulla kokemuksia tästä verkkokaupasta? Jaa kokemuksesi ja auta muita shoppailijoita!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.