Parhaat kiinalaiset verkkokaupat

Kiinasta löytyy runsaasti erilaisia verkkokauppoja, jotka tarjoavat miljoonia tuotteita eurooppalaiseen hintatasoon nähden hyvinkin edullisesti. Lisäksi niiden toimituskulut tänne pohjolan perukoille ovat erittäin alhaiset. Monet nettikaupat tarjoavat kaikkiin tilauksiin jopa ilmaisen toimitukset, tilasitpa sitten euron varaosan tai useamman satasen 3D-tulostimen.

Luotettavien kauppojen löytäminen kiinakauppojen viidakosta voi kuitenkin olla hieman haastavaa. Joten tehdään elämästä hieman helpompaa ja listataan luotettavat kiinalaiset verkkokaupat sekä vedetään yhteen hieman tietoja niiden tarjoamista tuotteista, maksutavoista, toimitusajoista ja asiakaspalvelun laadusta. Tämä lista sisältää vain luotettavia kiinalaisia verkkokauppoja, joten voit helposti tarkistaa listalta oletko antamassa luottokorttitietojasi huijareille, ja säästät samalla aikaa, kun sinun ei tarvitse googletella ”onko verkkokauppa X luotettava?”

Lista on järjestetty TrustScoren mukaiseen paremmuusjärjestykseen. TrustScore on asiakastyytyväisyyttä mittaava pisteluku (1-10), joka perustuu Trustpilotissa julkaistuihin aitoihin asiakasarvosteluhin. TrustScore ei ole keskimääräinen arvostelu, vaan huomioi useita tekijöitä, kuten arvostelujen lukumäärän, iän ja jokaisen arvostelun tähtimäärän. TrustScore ei takaa, että pisteissä paremmin pärjännyt kauppa tarjoaisi välttämättä millään tavoin parempaa asiakaspalvelua kuin pisteissä huonommin pärjänneet kaupat. Suuntaa-antavana mittarina sitä kuitenkin voi käyttää. Verkkokauppojen arvioidut kävijämäärät perustuvat SimilarWebin tilastoihin.

Tsekkaa ainakin nämä kaupat

Banggood on ehdottomasti yksi parhaista kiinalaisista verkkokaupoista, mitä tulee toimitusaikoihin ja hintoihin. Lisäksi sen asiakaspalvelu on erinomainen. Myy pitkälti samoja tuotteita (elektroniikkaa, kodintuotteita, gadgetteja ja vastaavia) kuin useimmat kiinakaupat, joskin valikoima on hieman suppeampi.

Kävijämäärä: 12 000 000/kk, TrustScore: 9,0/10.

ChinaVasion on kiinalainen elektroniikan tukkukauppa, joka myy gadgetteja, Android-tabletteja, älykelloja, IP-kameroita ja lifestyle-tuotteita. Hinnat ovat melko alhaiset, mutta verkkosivut vanhahtavat ja hankalat. Käyttää dropshippingiä eli ei varastoi tuotteita itse, vaan tilaa ne kolmannelta osapuolelta. Saanut kuitenkin hyvät arvostelut monissa paikoissa.

Kävijämäärä: 300 000/kk, TrustScore: 8,4/10.

AliExpress on Alibaba.comin pikkusisko, joka keskittyy yritysten sijaan pienempiin ostajiin. Massiivinen valikoima vaatteita, elektroniikkaa, koruja, kelloja, leluja jne. Koska täällä voi myydä kuka tahansa, kannattaa pysytellä vain hyviä arvosteluja saaneissa myyjissä. AliExpress käyttää Escrow-järjestelmää, jossa rahoja ei anneta myyjälle ennen kuin olet vastaanottanut tilauksesi, joten yleisesti ottaen tämä on turvallinen paikka.

Kävijämäärä: 127 160 000/kk, TrustScore: 7,7/10.

Suntekstore on erikoistunut aurinkovoimalla toimiviin tuotteisiin, kuten latureihin, valoihin ja leluihin, mutta sieltä löytyy myös muita vempaimia, muotia, valvonta- ja turvakameroita ja vastaavia. Lupaa ilmaiset toimitukset 7-15 päivässä.

Kävijämäärä: 29 300/kk, TrustScore: 7,3/10.

Priceangels on toistaiseksi vähän tuntemattomampi kauppa. Se myy yli 10 000 ”coolia gadgettia” eli tabletteja, leluja, pelejä, puhelintarvikkeita, vaatteita jne. Se on vähän kuin DealeXtreme, mutta nopeammilla toimitusajoilla ja keskivertoa paremmalla asiakaspalvelulla.

Kävijämäärä: 9 000/kk, TrustScore: 7,2/10.

Lightintheboxin valikoima kattaa yli miljoona(!) tuotetta ja se on Google-käännetty jopa suomeksi. Tämä tarkoittaa, että sieltä löydät paljon tuotteita, joita muut kiinalaiset nettikaupat eivät tarjoa, kuten mittatilaustyönä tehtyjä mekkoja ja hääpukuja. Yritys on myös Yhdysvaltain Nasdaq-pörssissä noteerattu.

Kävijämäärä: 6 330 000/kk, TrustScore: 7,0/10.

DealeXtreme eli dx.com tunnetaan kiinalaisten nettikauppojen äitinä. Se on yksi vanhimmista toimijoista ja edelleen toiminnassa. Sitä joko rakastaa tai vihaa. Valikoima on massiivinen, mutta nykyään yhä suurempaa osaa tuotteista ei löydy suoraan varastosta, vaan niitä joutuu odottelemaan valmistajilta. Toimitusajat ovat arpapeliä – voit saada tilauksesi viikossa tai kahdessa kuukaudessa. Osa tuotteista mahdollista tilata EU-varastosta.

Kävijämäärä: 2 266 000/kk, TrustScore: 5,9/10.

FocalPrice tarjoaa yhden laajimmista tuotevalikoimista ja sen toimitusajat ovat noin 25-30 päivää (vilkkaina aikoina 35-40 päivää). Valikoima on keskittynyt kulutuselektroniikkaan, mutta se myy myös muun muassa kauneus- ja terveystuotteita, leluja, pelejä ja urheilutuotteita. Maksuvälineinä käyvät luottokortit ja PayPal. Asiakaspalvelu on hieman keskivertoa parempi.

Kävijämäärä: 158 000/kk, TrustScore: 5,5/10.

Tmart on vuodesta 2009 toiminut ”vilpitön, luotettava ja tehokas” kiinalainen nettikauppa, joka myy tietokoneen osia, Apple-tarvikkeita, kauneus- ja terveystuotteita, videopelejä ja paljon muuta ilmaisella toimituksella. Aspa vastaa vuorokauden sisällä ja sivustolla on live-chatti.

Kävijämäärä: 500 000/kk, TrustScore: 5,1/10.

NewFrog on suhteellisen uusi toimija, joka myy autotarvikkeita, LED-lamppuja, VR-tuotteita, nörttileluja ja kaikkea mahdollista muuta sälää. Kaupasta löytyy myös tuotteita, joita muut myyjät eivät tarjoa, joten katsastamisen arvoinen paikka, joskin huonohko asiakaspalvelu. Toimitus Suomeen 7-25 päivässä.

Kävijämäärä: 188 000/kk, TrustScore: 4,2/10.

Lightake on yksi pienemmistä nettikaupoista, mutta tarjoaa silti kohtuullisen laajan valikoiman leluja, gadgetteja ja elektroniikkaa. Lupaa toimitukset lentorahtina 7-14 arkipäivässä ja pikana 3-5 päivässä. Asiakaspalvelu vastaa 48 tunnin sisällä kaikkiin kysymyksiin.

Kävijämäärä: 173 000/kk, TrustScore: 4,1/10.

Pandawill on elektroniikkakauppa, joka on erikoistunut kiinalaisiin puhelimiin ja tabletteihin (mm. Xiaomi ja Meizu) sekä niiden tarvikkeisiin, mutta sieltä löytyy myös muunlaista elektroniikkaa, kuten varavirtalähteitä ja puettavia laitteita.

Kävijämäärä: 37 000/kk, TrustScore: 3,2/10.

Buyincoins myy laidasta laitaan mm. USB-gadgetteja, Bluetooth-laitteita, kuulokkeita, puhelintarvikkeita ja kauneustuotteita. Noin puolet tilauksista on Suomessa perillä 12-19 päivässä. Tuotteet toimitetaan ilmaiseksi erottuvassa mustassa ”roskapussissa”. Saanut monilla arvostelusivustoilla huonot pisteet, joten suhtaudu varauksella!

Kävijämäärä: 155 500/kk, TrustScore: 2,1/10.

Kiinasta tilattaessa huomioitavaa

Tilattaessa tuotteita Kiinasta kannattaa huomioida ainakin seuraavat seikat:

 1. Iso osa tuotteista on huonolaatuisia. Erityisesti elektroniikan kanssa kannattaa noudattaa varovaisuutta, koska huonolaatuiset tuotteet voivat aiheuttaa paloturvallisuusriskin tai olla muulla tavoin vaarallisia. Tuotteiden CE-merkintöihin ei kannata luottaa sokeasti. Tutustu muiden asiakkaiden kirjoittamiin tuotearvosteluihin ennen tilaamista.
 2. Edulliset merkkituotteet ovat hyvin usein feikkejä. Applet, Samsungit ja Louis Vuittonit kannattaa jättää suosiolla tilaamatta. Toisaalta esimerkiksi kiinalaiset älypuhelimet ja kuvauskopterit voivat olla erittäin laadukkaita.
 3. Alle 22 € tilauksista ei mene arvonlisäveroa tai tullia. 22-150 € tilauksista joudut maksamaan 24 % suuruisen ALV:n, mikäli paketti jää tulliin. Yli 150 €:lla EU:n ulkopuolelta tilattaessa tuotteista voi mennä lisäksi tuontivero.
 4. Käytä turvallista maksuvälinettä. Esimerkiksi PayPal tarjoaa lisäturvaa, mikäli et saakaan tilaamaasi tuotetta. Älä koskaan anna luottokorttitietojasi epäluotettaviin paikkoihin.

TL:DR

Netissä on paljon kiinalaisia verkkokauppoja, jotka myyvät edullisia tuotteita ja toimittavat tilauksia ilmaiseksi Suomeen. Jos olet tilaamassa ensimmäistä kertaa Kiinasta, suositeltavia kauppoja ovat ainakin DX.com, Banggood ja AliExpress!

DealeXtreme – Edullisia vempaimia Kiinasta

DealeXtreme eli DX.com on yksi Kiinan monipuolisimmista verkkokaupoista yli 4000 kategoriallaan ja yli 200 000 tuotteellaan.

DealeXtreme eli DX.com on yksi ensimmäisistä Kiinan B2C-verkkokaupoista ja edelleen yksi suurimmista online-myyjistä. Sillä on yli 400 tavarantoimittajaa ja yli miljoona asiakasta ympäri maailmaa. DealeXtreme on perustettu vuonna 2005.

DealeXtremellä on yksi monipuolisimmista tuotevalikoimista; yli 4000 tuotekategoriaa, yli 200 000 tuotetta ja 150 uutta tuotetta päivittäin.

DX.com tarjoaa useimmille tuotteilleen 90 päivän vaihto-oikeuden ja jopa 150 päivän korjausoikeuden.

Verkkokaupan asiakaspalveluchat on käytössäsi enzglanniksi 24 tuntia vuorokaudessa 7 päivänä viikossa.

Kaupan tuotekuvaukset ovat laajat ja täsmälliset. Useimmissa tuotteissa on aitojen loppukäyttäjien arviot tuotteesta, joiden perusteella tuotteen laatua, kestävyyttä, hinta-laatusuhdetta ja muita ominaisuuksia on helppo arvioida.

DealeXtreme sijaitsee Kiinassa, joten joudut tekemään tulliselvityksen jos tilattujen tuotteiden yhteisarvo toimituskuluineen ylittää 21 euroa. Toimituskulut ovat tosin yleensä ilmaiset Suomeen.

Valikoima:

 • Kuluttajaelektroniikka
 • Tietokoneet ja tabletit
 • Sähkötyökalut ja työkalut
 • Matkapuhelimet ja tarvikkeet
 • Autotarvikkeet
 • Harrastukset ja lelut
 • Valot ja valaisimet
 • Koti ja toimisto
 • Vaatteet ja asusteet
 • Urheilu ja ulkoilu
 • Kauneus ja terveys

Maksutavat: Visa, MasterCard, American Express, Diners, Discover, PayPal, Webmoney, Ebanx ja iDeal.

Toimituskulut: Kaikilla tuotteilla on ilmainen toimitus Suomeen!

Toimitusaika: Toimitusajat Suomeen vaihtelevat noin viikosta useaan kuukauteen. Yleensä tilaukset saapuvat perille ”muutamassa viikossa”.

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

DealeXtreme
Room 225-226, Block B
Focal lndustrial Centre 21 Man Lok street Hung Hom
Hong Kong
Kowloon
KIINA

+358 942 599687
Asiakaspalvelu vastaa Twitterissä

www.dx.com

CoolStuff – Hauskoja tavaroita ja lahjoja

Hauskat, hienot ja kekseliäät tuotteet ”Ruotsin tavarataivaasta” – jo vuodesta 1999 lähtien.

CoolStuff on ruotsalainen yritys, joka on ollut aktiivisena internetissä vuodesta 1999 lähtien. Sen tavoitteena on tarjota asiakkailleen markkinoiden hausimmat, hienoimmat ja kekseliäimmät tuotteet – siksi sitä kutsutaankin usein Ruotsin tavarataivaaksi. Yrityksen pääkonttori ja 1600 neliömetrin varasto sijaitsee Malmön teollisuussatamassa.

CoolStuffin verkkokaupasta löydät esimerkiksi kotiin ja puutarhaan sopivia sisustustavaroita, valaisimia, kasveja ja design-tuotteita. Peli-ja leluosastolla myydään myös esimerekiksi askartelutavaroita ja pilailutuotteita. Tekniikka-kategoriasta löydät fiksut, kätevät ja hauskat tekniset vempaimet, kuten matkapuhelintarvikkeet, kaiuttimet ja kellot. Ruoka ja juoma -osastolla on käteviä keittiötuotteita ja muita keittiöön sopivia tavaroita, kuten viinitarvikkeita. Harrastus- ja vapaa-ajan osastolla on tarjolla muun muassa vaatteita ja asusteita, ulkoilutuotteita sekä naamiaisasuja.

Valikoima laajenee jatkuvasti ja uusia tuotteita lisätään päivittäin. Kaikilla tuotteilla on 90 päivän palautusoikeus niiden vastaanottamisesta.

CoolStuff toimittaa tilauksia Suomeen, Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan ja Saksaan.

CoolStuffin Suomen toimisto sijaitsee Helsingissä, osoitteessa Eteläesplanadi 24.

Valikoima:

 • Koti ja puutarha
 • Pelit ja lelut
 • Tekniikka
 • Ruoka
 • Harrastukset

Maksutavat: Visa, MasterCard, verkkopankkimaksut (Danske Bank, Osuuspankki, Nordea, Säästöpankki, S-Pankki, Aktia), Klarna Lasku, Klarna Tili.

Toimituskulut: 4,90 €/tilaus.

Toimitusaika: Suomeen 3-4 arkipäivää. Tilausta voi seurata lähetystunnuksella.

CoolStuff.fi -verkkokauppa on suomenkielinen!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

CoolStuff
Donaugatan 2
211 20 Malmö
RUOTSI

09 412 7233
asiakaspalvelu@coolstuff.fi

www.coolstuff.fi