inkClub – Edulliset tulostinmusteet netistä

Yksi Euroopan suurimmista tulostinmusteiden verkkokaupoista. Myös toimistotarvikkeet, akut, paristot, pölypussit ja paljon muuta.

inkClub on tarkoitettu sinulle, joka haluat tehdä fiksuja valintoja. Sen verkkokaupasta saat kaikki tärkeät pikkutarpeet muutamalla klikkauksella. Kuten tiedät, on todella turhauttavaa, kun tulostimesta loppuu muste tai se on kuivunut juuri silloin kun olet tulostamassa jotain tärkeää. inkClub haluaa toimia nettivarastonasi, josta saat kaiken tarvitsemasi juuri silloin kun sitä tarvitset ja juuri silloin kun sinulle sopii. inkClub on aina avoinna!

inkClubin toiminta alko vuonna 2000 Ruotsissa, kun kaksi yrittäjää päätti alkaa myymään tulostinmusteita netissä. Valikoima kasvoi nopeasti ja pian verkkokaupassa myytiin käsittämätön määrä eri tulostinmerkkien ja -mallien musteita ja laservärejä sekä tulostimia, paristoja, akkuja, pölypusseja, siivoustarvikkeita, tietokone- ja puhelintarvikkeita sekä paljon muuta.

Nykyään inkClub toimii 10 eri maassa ja sillä on yli neljä miljoonaa asiakasta. Se haluaa palvella asiakkaitaan helposti, nopesti ja edullisesti.

inkClubin perusarvoja ovat läsnäolo, kehittyminen, vaivattomuus ja aika. Yritys on olemassa asiakkaitaan varten ja se haluaa tehdä asiat täydestä sydämestä. Se haluaa myös kehittyä jatkuvasti ja tulla entistä paremmaksi. Jos asiat voidaan tehdä helpommin, niin inkClub tekee sen. Yritys myös tietää, että aika on tärkeää paitsi heille, myös asiakkailleen!

inkClub lupaa, että heidän myymänsä tuotteet edustavat korkeinta laatua ja toimitukset ovat niin nopeat kuin suinkin vain mahdollista. Ennen kello 12.00 tilatut tuotteet pyritään lähettämään jo saman päivän aikana.

Yritys työskentelee kestävän kehityksen puolesta. Kestävyys-, ympäristö- ja eettiset kysymykset ohjaavat inkClubin toimintaa koko ketjun ajan tehtaalta toimitukseen.

Vuodesta 2011 lähtien inkClub on ollut osa ruotsalaista ICA Gruppen -konsernia.

Valikoima:

 • Musteet ja värikasetit
 • Toimistotarvikkeet
 • Akut ja paristot
 • Elektroniikka
 • Valaistus
 • Siivous
 • Vaatteiden ja kenkien hoito
 • Hygienia
 • Kahvi

Tuotemerkkejä: Apple, Brother, Canon, Dell, Dolce Gusto, Electrolux, Epson, HP, IBM, Lexmark, Miele, Samsung, Siemens.

Maksutavat: Visa-, MasterCard- ja American Express -luottokortit, PayPal, verkkopankkien suoramaksut (Aktia, Nordea ja OP-Pohjola) sekä lasku.

Toimituskulut: 4,95 €/tilaus. Joillakin raskailla tuotteilla voi olla kalliimpi rahti.

Toimitusaika: Arkipäivänä ennen klo 12.00 tehdyt tilaukset pakataan ja lähetetään samana päivänä. Normaali toimitusaika 2-3 arkipäivää. Postipaketeilla toimitusaika voi olla hieman pidempi.

inkClub.com -verkkokauppa on suomenkielinen!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

inkClub
Box 23027
750 23 Uppsala
RUOTSI

order.fi@inkclub.com

www.inkclub.com

Katso myös Mustevertailu.fi – tulostinmusteiden hintavertailu!

112ink – Tulostinmusteet edullisesti ulkomailta

112ink myy edulliset musteet ja laservärikasetit tulostimeesi. Verkkokauppaa jo vuodesta 2004.

112ink on ruotsalainen tulostinmusteiden ja laservärikasettien verkkokauppa. Se tarjoaa laadukkaat mustepatruunat ja laservärikasetit täydellä takuulla ja palautusoikeudella. Verkkokaupan toimittajina toimii kaksi Euroopan suurinta muste- ja laservärivalmistajaa. Toimittajat ovat ISO 9001 -sertifioituja. 112ink toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

112inkillä ei ole fyysistä myymälää, joten se ei joudu maksamaan korkeita myynti-, henkilöstö- ja varastokuluja. Nopean jakelun ja suurten ostomäärien takia sen toiminta on kustannustehokasta, ja se voi tarjota tuotteita muita edullisemmin myös asiakkailleen.

112ink.fi -verkkokauppa on auki 24/7 ja tilauksia käsitellään joka arkipäivä maanantaista perjantaihin.

Jos sinulla on kysymyksiä 112inkin toimintaan liittyen voit ottaa yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun sähköpostitse.

112ink tarjoaa kolmea mustepatruunatyyppiä: alkuperäispatruunoja, ekopatruunoja ja korvaavia patruunoja.

Alkuperäispatruunat ovat alkuperäisvalmistajien, kuten HP, Canon, Epson ja Lexmar, valmistamia patruunoja, joita tulee esimerkiksi tulostinlaitteen mukana.

Ekopatruunat ovat uudelleentäytettyjä patruunoja, jotka vähentävät ympäristön kuormitusta. Ekopatruunat valmistetaan käytetyistä tyhjistä patruunoista, jotka lähetetään tehtaalle, jossa ne puhdistetaan, täytetään uudelleen ja testataan. Uudelleentäytössä käytettävä muste täyttää kaikki samat vaatimukset kuin alkuperäismusteetkin. Kierrätyksen ja uudelleenkäytön ansiosta ekopatruunat ovat alkuperäispatruunoja edullisempia.

Korvaavat patruunat sopivat tulostimeesi yhtä hyvin kuin alkuperäipatruunatkin, mutta niiden valmistaja on eri. Myös muste täyttää samat laatuvaatimukset ja sitä on yhtä paljon kuin alkuperäisissä patruunoissa. Suurin ero korvaavan ja alkuperäispatruunan välillä on, että korvaava on huomattavasti halvempi.

Sekä eko- että korvaavat patruunoiden valmistajat ovat ISO 9001 -sertifioituja.

Kun teet ensimmäistä tilaustasi, voit liittyä 112Bonus-jäseneksi, jolloin saat monenlaisia etuja ostoksistasi. Jäsenenä saat 7 % bonuksen kaikista 112inkissä tekemistäsi ostoksista. Voit käyttää bonuksen seuraavassa tilauksessasi. Näet bonustilanteesi kirjautumalla verkkokauppaan asiakastunnuksillasi. Sinun tulee olla kirjautuneena verkkokauppaan ostoksia tehdessäsi saadaksesi bonusta. Bonuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin, kuten alennuskoodeihin.

112ink takaa, että tilaamasi tuotteet ovat täysin virheettömiä. Mikäli tilaamasi muste ei toimi odotetusti, voi vaihtaa sen veloituksetta uuteen tuotteeseen. Tulostimen takuu on voimassa käytitpä siinä sitten alkuperäisiä-, eko- tai korvaavia patruunoita. Sinulla on täysi 30 päivän palautusoikeus siitä päivästä lähtien, kun olet vastaanottanut tuotteen.

Valikoima:

 • Musteet
 • Laservärit
 • Konttoritarvikkeet
 • Tulostuspaperit
 • Tulostimet
 • Konferenssi
 • Keittiö ja siivous

Tuotemerkkejä: HP, Canon, Epson, Lexmark, Brother, Samsung, Dell, OKI, Ricoh, Xerox.

Maksutavat: Visa- ja MasterCard-luottokortit, verkkopankkien suoramaksut (Nordea, OP-Pohjola ja Aktia) sekä lasku.

Toimituskulut: Toimitus on aina ilmainen!

Toimitusaika: Varastossa olevien tuotteiden toimitusaika Suomeen on 2-5 arkipäivää. Jos tuotetta ei löydy varastosta, on toimitusaika noin 10 arkipäivää.

112ink.fi -verkkokauppa on suomenkielinen!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

112ink
Box 1644
SE-75853 Uppsala
RUOTSI

www.112.fi