inkClub – Edulliset tulostinmusteet netistä

Yksi Euroopan suurimmista tulostinmusteiden verkkokaupoista. Myös toimistotarvikkeet, akut, paristot, pölypussit ja paljon muuta.

inkclub
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei arvosteluja)
Ladataan...

inkClub on tarkoitettu sinulle, joka haluat tehdä fiksuja valintoja. Sen verkkokaupasta saat kaikki tärkeät pikkutarpeet muutamalla klikkauksella. Kuten tiedät, on todella turhauttavaa, kun tulostimesta loppuu muste tai se on kuivunut juuri silloin kun olet tulostamassa jotain tärkeää. inkClub haluaa toimia nettivarastonasi, josta saat kaiken tarvitsemasi juuri silloin kun sitä tarvitset ja juuri silloin kun sinulle sopii. inkClub on aina avoinna!

inkClubin toiminta alko vuonna 2000 Ruotsissa, kun kaksi yrittäjää päätti alkaa myymään tulostinmusteita netissä. Valikoima kasvoi nopeasti ja pian verkkokaupassa myytiin käsittämätön määrä eri tulostinmerkkien ja -mallien musteita ja laservärejä sekä tulostimia, paristoja, akkuja, pölypusseja, siivoustarvikkeita, tietokone- ja puhelintarvikkeita sekä paljon muuta.

Nykyään inkClub toimii 10 eri maassa ja sillä on yli neljä miljoonaa asiakasta. Se haluaa palvella asiakkaitaan helposti, nopesti ja edullisesti.

inkClubin perusarvoja ovat läsnäolo, kehittyminen, vaivattomuus ja aika. Yritys on olemassa asiakkaitaan varten ja se haluaa tehdä asiat täydestä sydämestä. Se haluaa myös kehittyä jatkuvasti ja tulla entistä paremmaksi. Jos asiat voidaan tehdä helpommin, niin inkClub tekee sen. Yritys myös tietää, että aika on tärkeää paitsi heille, myös asiakkailleen!

inkClub lupaa, että heidän myymänsä tuotteet edustavat korkeinta laatua ja toimitukset ovat niin nopeat kuin suinkin vain mahdollista. Ennen kello 12.00 tilatut tuotteet pyritään lähettämään jo saman päivän aikana.

Yritys työskentelee kestävän kehityksen puolesta. Kestävyys-, ympäristö- ja eettiset kysymykset ohjaavat inkClubin toimintaa koko ketjun ajan tehtaalta toimitukseen.

Vuodesta 2011 lähtien inkClub on ollut osa ruotsalaista ICA Gruppen -konsernia.

Valikoima:

  • Musteet ja värikasetit
  • Toimistotarvikkeet
  • Akut ja paristot
  • Elektroniikka
  • Valaistus
  • Siivous
  • Vaatteiden ja kenkien hoito
  • Hygienia
  • Kahvi

Tuotemerkkejä: Apple, Brother, Canon, Dell, Dolce Gusto, Electrolux, Epson, HP, IBM, Lexmark, Miele, Samsung, Siemens.

Maksutavat: Visa-, MasterCard- ja American Express -luottokortit, PayPal, verkkopankkien suoramaksut (Aktia, Nordea ja OP-Pohjola) sekä lasku.

Toimituskulut: 4,95 €/tilaus. Joillakin raskailla tuotteilla voi olla kalliimpi rahti.

Toimitusaika: Arkipäivänä ennen klo 12.00 tehdyt tilaukset pakataan ja lähetetään samana päivänä. Normaali toimitusaika 2-3 arkipäivää. Postipaketeilla toimitusaika voi olla hieman pidempi.

inkClub.com -verkkokauppa on suomenkielinen!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

inkClub
Box 23027
750 23 Uppsala
RUOTSI

order.fi@inkclub.com

www.inkclub.com

Katso myös Mustevertailu.fi – tulostinmusteiden hintavertailu!

Onko sinulla kokemuksia tästä verkkokaupasta? Jaa kokemuksesi ja auta muita shoppailijoita!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.