LensWay – Optikkotuotteet 100 % tyytyväisyystakuulla

Euroopan johtava piilolinssikauppa netissä. 95 % tilauksista lähetetään 24 tunnin kuluessa tilauksesta.

LensWay on vuonna 2000 perustettu ruotsalainen piilolinssien, silmälasien ja aurinkolasien verkkokauppa. Alusta alkaen yritys on pyrkinyt osoittamaan, miten laadun ei tarvitse olla kallis.

Nykyään LensWay on yksi Euroopan johtavista piilolinssien ja silmälasien verkkokaupoista. Edullisten hintojen ja nopeiden toimitusten avulla yritys on saanut piilolinssien ja silmälasien markkinakehityksen johtamaan oikeudenmukaiseen ja rehelliseen suuntaan.

Tilauksen tekeminen nettikaupasta on helppoa. Syötät vain omien piilolinssiesi tiedot piilolinssimääräyksestä tai edellisen pakkauksen kyljestä tilauslomakkeelle, syötät toimitustiedot, maksat ja lähetät tilauksen! Voit ottaa halutessasi myös yhteyttä asiakaspalveluun ja tilata tuotteet sitä kautta. Asiakaspalvelu on avoinna arkipäivisin kello 9.00-18.00.

Mikäli olet hankkimassa silmälaseja, valitse ensin haluamasi kehykset LensWayn valikoimasta, ilmoita silmälasimääräyksestä löytyvät vahvuudet ja arvot, lähetä tilaus ja maksa.

Ostosten maksaminen onnistuu useilla eri tavoilla. Voit maksaa tilauksesi luottokortilla, verkkopankissa tai Klarnan kautta laskulla tai osamaksulla.

Miten LensWayn piilolinssit ja silmälasit sitten ovat niin halpoja?

LensWay on vuosikymmenen ajan painanut piilolinssien hintoja alas ja nyt se haluaa tehdä saman silmälaseille. LensWayllä on käytössään oma tuotantolaitos, eikä sen tuotantoketjussa ole ylimääräisiä välikäsiä. Näiden ja toimivan logistiikan ansiosta edullisemmat hinnat voidaan välittää myös kuluttajille.

Kaikki LensWayn asiakaspalvelussa työskentelevät henkilöt ovat saanee optisen alan peruskoulutuksen. Asiakaspalvelulla on vuosien kokemus näkövirheiden korjaamisesta, piilolinsseistä ja silmälaseista, joten heillä on vastaus valmiina lähes kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin. Voit keskustella LensWayn asiakaspalvelun kanssa suomeksi, ruotsiksi, norjaksi, tanskaksi, hollanniksi ja englanniksi.

Toimitukset nopeasti suoraan kotiovellesi

LensWay toimittaa piilolinssi- ja silmälasitilauksesi aina mahdollisuuksien mukaan suoraan kotiovellesi. Jos lähetys ei mahdu postiluukusta, voit pyytää tilauksen paketoimista erityisohueen pakkaukseen maksutta.

Yli 95 % piilolinssi- ja aurinkolasitilauksista paketoidaan ja lähetetään 24 tunnin kuluessa tilauksesta. Normaali toimitusaika on vain 2 arkipäivää. Esimerkiksi tooristen ja moniteholinssien, joissa on poikkeavat vahvuudet, toimitusaika voi olla hieman pidempi. Näet tarkemmat ajan arvioidusta toimitusajasta tilaussivulta.

Yksitehosilmälasien toimitusaika on 1-3 viikkoa. Moniteholasien ja kampanjoiden aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi.

LensWay on saanut TrustPilotissa arvosanan 7,8 (hyvä).

Valikoima:

 • Kertakäyttölinssit
 • Kuukausilinssit
 • Moniteholinssit
 • Tooriset linssit
 • Viikkolinssit
 • Värilliset linssit
 • Yötäpäivää-linssit
 • Tarvikkeet
 • Silmälasit
 • Aurinkolasit

Tuotemerkkejä: Acuvue, Air Optix, Biofinity, Biomedics, Clear, Dailies, EyeQ, Focus, Frequency, iWear, ProClear, Purevision, Soflens, Björn Borg, Calvin Klein, Diesel, DKNY, Guess, Gucci, Hugo Boss, Oakley, Polaroid, Ray-Ban ja Tommy Hilfiger.

Maksutavat: Visa- ja MasterCard-luottokortit, verkkopankkimaksut sekä Klarna Lasku, Klarna Osamaksu ja Klarna Tili.

Toimituskulut: Piilolinssit 5 €/tilaus, silmälasi- ja aurinkolasit ilmaiseksi!

Toimitusaika: 95 % piilolinssi- ja aurinkolasitilauksista lähetetään 24 tunnin sisällä tilauksesta. Normaali toimitusaika on 2 arkipäivää, mutta harvinaisempien vahvuuksien kohdalla toimitusaika voi olla hieman pidempi. Silmälasien toimitusaika on normaalisti 1-3 viikkoa. Moniteholaseilla ja kampanjoiden aikana toimitusaika voi olla pidempi.

LensWay.fi -verkkokauppa on suomenkielinen!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

LensWay
Österögatan 4
164 40 Kista
RUOTSI

0800 – 11 33 55
asiakaspalvelu@lensway.fi

www.lensway.fi

Mister Spex – Nykyaikainen tapa ostaa piilolinssit ja silmälasit

Lensstore on nyt Mister Spex – uusi helppo tapa ostaa piilolinssejä, silmälaseja ja aurinkolaseja netistä.

Vuonna 2005 Tukholmassa perustettiin Lensstore-niminen liike, joka tarjosi piilolinssejä verkkokauppansa välityksellä pohjoismaisille asiakkaille. Edulliset hinnat, nopeat toimitukset ja erinomainen palvelu johtivat siihen, että asiakkaat ymmärsivät nopeasti, miten helppoa piilolinssien ostaminen netistä on. Pian Lensstoresta kasvoi pohjolan suurin pelkästään netissä toimiva piilolinssimyyjä.

Kaksi vuotta myöhemmin neljällä yrittäjällä Berliinissä oli samankaltainen idea. He perustivat Mister Spex -nimisen yrityksen ja alkoivat myydä piilolinssejä, silmälaseja ja aurinkolaseja verkossa. Vuonna 2013 Mister Spex ja Lensstore yhdistivät voimansa tarjotakseen kaikille eurooppalaisille mahdollisuuden hyötyä edullisista hinnoista ja nopeasta palvelusta.

Tänä päivänä Mister Spex on yksi tunnetuimmista optisen alan verkkobrändeistä Saksassa, Ranskassa, Espanjassa, Itävallassa, Sveitsissä, Alankomaissa, Isossa-Britanniassa, Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa, ja se on palvellut yli 2 miljoonaa tyytyväistä asiakasta.

Mister Spexin visio on tulla Euroopan suosituimmaksi tavaksi ja paikaksi ostaa piilolinssejä, silmälaseja ja aurinkolaseja online. Nykyteknologia mahdollistaa sähköisen kaupankäynnin, laajat palveluvalikoiman ja laillistettujen optikkojen tarjoaman asiakastuen, mutta myös suuremman valinnanvapauden asiakkaille.

Mister Spex haluaa panostaa laatuun ja siksi se kiinnittää kaikissa prosesseissa huomiota huolellisuuteen, tarkkuuteen ja korkeaan laatuun. Tuloksena syntyy valikoima laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan.

Yritys ostaa vain alkuperäisiä tuotteita suoraan alan johtavilta valmistajilta. Lisäksi sillä on oma laadukas ja edullinen tuotemerkki. MisterSpex.fi -verkkokaupasta löytyy yli 7 000 silmälasi- ja aurinkolasimallia yli 70 tuotemerkiltä, ja ne kaikki ovat valmiina lähetettäväksi heti.

Reseptisilmälaseissa on korkealaatuiset ja kevyet linssit, joissa on heijastuksenesti. Linssit räätälöidään tarpeidesi mukaan yhteistyössä johtavien linssivalmistajien kanssa. Optikot valmistavat silmälasien linssit omassa tehtaassa, ja ennen toimitusta silmälasien laatu tarkastetaan edistyksellisillä mittauslaitteilla.

Mister Spex haluaa olla varma, että sinä asiakkaana olet tyytyväinen. Sen asiakaspalvelu koostuu asiantuntevista optikoista ja neuvojista, jotka auttavat ostoksissa palvelupuhelimen ja sähköpostin kautta. Verkkokaupalla on 100 % tyytyväisyystakuu: jos et pidäkään uusista silmälaseistasi, voit palauttaa ne ja saat rahat takaisin oli niissä räätälöidyt linssit tai ei.

Valikoima:

 • Kertakäyttölinssit
 • Kuukausilinssit
 • Yötäpäivää-linssit
 • Tooriset linssit
 • Moniteholinssit
 • Värilliset linssit
 • Silmälasit
 • Aurinkolasit

Maksutavat: Visa- ja MasterCard-pankkikortit, pankkien suoramaksut (Danske Bank, Nordea, Aktia ja Pop Pankki), Klarna Lasku ja Klarna Osamaksu.

Toimituskulut: 5 €/tilaus, yli 69 € tilauksille ilmainen.

Toimitusaika: Ennen klo 16.30 tilatut piilolinssit lähetetään saman päivän aikana, mikäli niitä löytyy varastosta. Normaalisti tilaus on perillä jo seuraavana arkipäivänä. Tilaustuotteiden toimitus on 5-14 arkipäivää.

Verkkokauppa ja sen asiakaspalvelu palvelevat suomeksi!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Mister Spex GmbH
Greifswalder Straße 156
D-10409 Berliini
SAKSA

09 – 231 135 08
service@misterspex.fi

www.misterspex.fi

Lenson – Piilolinssit, aurinkolasit ja silmälasit vaivattomasti netistä

Piilolinssit, silmälasit, aurinkolasit ja tarvikkeet edullisesti ruotsalaiselta Lensonilta – jo vuodesta 2005!

Lenson on vuonna 2004 perustettu optisen alan verkkokauppa, joka myy piilolinssejä ja tarvikkeita, aurinkolaseja ja silmälaseja. Verkkokaupan missio on tarjota markkinoiden asiakasystävällisintä silmien, näönhuollon, muodin ja kauneuden palvelua. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Tukholmassa, Ruotsissa.

Lenson.comista saat piilolinssit erittäin edulliseen hintaan. Yrityksellä on yhteistyösopimukset kaikkien suurimpien kansainvälisten piilolinssivalmistajien kanssa, kuten Alcon, Bausch & Lomb, Ciba Vision, Cooper Vision ja Johnson & Johnson.

Yrityksen henkilökuntaan kuuluu optikkoja ja muita piilolinssiasiantuntijoita, jotka auttavat ja neuvovat tarvittaessa tuotteiden valinnassa.

Lenson on saanut useita tunnustuksia työstään online-myynnin alueella, kuten Vuoden verkkokauppa -palkinnon vuodesta 2007 lähtien sekä Dagens Industrin Gasell-palkinnon kolmena vuotena peräkkäin 2010, 2011 ja 2012. DI Gasell -palkinto myönnetään Ruotsin nopeimmin kasvaville verkkokaupoille. Suomessa yritykselle on myönnetty Soliditetin AAA-sertifikaatti korkeimmasta luottokelpoisuudesta.

Piilolinssien tilaaminen Lensonilta on helppoa. Valitse optikolta saamasi määräyksen mukaiset piilolinssit, anna piilolinssiesi arvot, ilmoita toimitusosoite ja valitse maksutapa. Saat piilolinssit suoraan postilaatikkoosi muutamassa päivässä!

Piilolinssien lisäksi Lenson myy silmälaseja ja aurinkolaseja naisille ja miehille.

Valikoima:

 • Kertakäyttölinssit
 • Viikkolinssit
 • Kuukausilinssit
 • Värilliset linssit
 • Yötäpäivää-linssit
 • Tooriset linssit
 • Piilolinssinesteet
 • Piilaritarvikkeet
 • Silmälasit
 • Aurinkolasit

Tuotemerkkejä: Acuvue, Air Optix, Biofinity, Dailies, Calvin Klein, Dolce & Gabbana, Emporio Armani, Oakley, Peak Performance, Polaroid, Ray-Ban, Tommy Hilfiger, Adidas, Carrera, DKNY, Serengeti, Versace, Miu Miu.

Maksutavat: Pankki- ja luottokortit, lasku tai verkkopankkimaksu Klarnan kautta.

Toimituskulut: 5 €/tilaus. Jos valitset kestotilauksen, saat ilmaisen toimituksen toisesta tilauksesta lähtien yli 35 € tilauksiin.

Toimitusaika: Piilolinsseillä 2-4 arkipäivää, silmälaseilla 7-12 arkipäivää ja aurinkolaseilla 3-5 arkipäivää.

Lenson.com on suomenkielinen!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Lenson AB
Box 30203
104 25 Tukholma
RUOTSI

Käyntiosoite:
Österögatan 4
164 29 Kista
RUOTSI

00800-455 455 00
support-fi@lenson.com

www.lenson.com