LensWay – Optikkotuotteet 100 % tyytyväisyystakuulla

Euroopan johtava piilolinssikauppa netissä. 95 % tilauksista lähetetään 24 tunnin kuluessa tilauksesta.

lensway

LensWay on vuonna 2000 perustettu ruotsalainen piilolinssien, silmälasien ja aurinkolasien verkkokauppa. Alusta alkaen yritys on pyrkinyt osoittamaan, miten laadun ei tarvitse olla kallis.

Nykyään LensWay on yksi Euroopan johtavista piilolinssien ja silmälasien verkkokaupoista. Edullisten hintojen ja nopeiden toimitusten avulla yritys on saanut piilolinssien ja silmälasien markkinakehityksen johtamaan oikeudenmukaiseen ja rehelliseen suuntaan.

Tilauksen tekeminen nettikaupasta on helppoa. Syötät vain omien piilolinssiesi tiedot piilolinssimääräyksestä tai edellisen pakkauksen kyljestä tilauslomakkeelle, syötät toimitustiedot, maksat ja lähetät tilauksen! Voit ottaa halutessasi myös yhteyttä asiakaspalveluun ja tilata tuotteet sitä kautta. Asiakaspalvelu on avoinna arkipäivisin kello 9.00-18.00.

Mikäli olet hankkimassa silmälaseja, valitse ensin haluamasi kehykset LensWayn valikoimasta, ilmoita silmälasimääräyksestä löytyvät vahvuudet ja arvot, lähetä tilaus ja maksa.

Ostosten maksaminen onnistuu useilla eri tavoilla. Voit maksaa tilauksesi luottokortilla, verkkopankissa tai Klarnan kautta laskulla tai osamaksulla.

Miten LensWayn piilolinssit ja silmälasit sitten ovat niin halpoja?

LensWay on vuosikymmenen ajan painanut piilolinssien hintoja alas ja nyt se haluaa tehdä saman silmälaseille. LensWayllä on käytössään oma tuotantolaitos, eikä sen tuotantoketjussa ole ylimääräisiä välikäsiä. Näiden ja toimivan logistiikan ansiosta edullisemmat hinnat voidaan välittää myös kuluttajille.

Kaikki LensWayn asiakaspalvelussa työskentelevät henkilöt ovat saanee optisen alan peruskoulutuksen. Asiakaspalvelulla on vuosien kokemus näkövirheiden korjaamisesta, piilolinsseistä ja silmälaseista, joten heillä on vastaus valmiina lähes kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin. Voit keskustella LensWayn asiakaspalvelun kanssa suomeksi, ruotsiksi, norjaksi, tanskaksi, hollanniksi ja englanniksi.

Toimitukset nopeasti suoraan kotiovellesi

LensWay toimittaa piilolinssi- ja silmälasitilauksesi aina mahdollisuuksien mukaan suoraan kotiovellesi. Jos lähetys ei mahdu postiluukusta, voit pyytää tilauksen paketoimista erityisohueen pakkaukseen maksutta.

Yli 95 % piilolinssi- ja aurinkolasitilauksista paketoidaan ja lähetetään 24 tunnin kuluessa tilauksesta. Normaali toimitusaika on vain 2 arkipäivää. Esimerkiksi tooristen ja moniteholinssien, joissa on poikkeavat vahvuudet, toimitusaika voi olla hieman pidempi. Näet tarkemmat ajan arvioidusta toimitusajasta tilaussivulta.

Yksitehosilmälasien toimitusaika on 1-3 viikkoa. Moniteholasien ja kampanjoiden aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi.

LensWay on saanut TrustPilotissa arvosanan 7,8 (hyvä).

Valikoima:

  • Kertakäyttölinssit
  • Kuukausilinssit
  • Moniteholinssit
  • Tooriset linssit
  • Viikkolinssit
  • Värilliset linssit
  • Yötäpäivää-linssit
  • Tarvikkeet
  • Silmälasit
  • Aurinkolasit

Tuotemerkkejä: Acuvue, Air Optix, Biofinity, Biomedics, Clear, Dailies, EyeQ, Focus, Frequency, iWear, ProClear, Purevision, Soflens, Björn Borg, Calvin Klein, Diesel, DKNY, Guess, Gucci, Hugo Boss, Oakley, Polaroid, Ray-Ban ja Tommy Hilfiger.

Maksutavat: Visa- ja MasterCard-luottokortit, verkkopankkimaksut sekä Klarna Lasku, Klarna Osamaksu ja Klarna Tili.

Toimituskulut: Piilolinssit 5 €/tilaus, silmälasi- ja aurinkolasit ilmaiseksi!

Toimitusaika: 95 % piilolinssi- ja aurinkolasitilauksista lähetetään 24 tunnin sisällä tilauksesta. Normaali toimitusaika on 2 arkipäivää, mutta harvinaisempien vahvuuksien kohdalla toimitusaika voi olla hieman pidempi. Silmälasien toimitusaika on normaalisti 1-3 viikkoa. Moniteholaseilla ja kampanjoiden aikana toimitusaika voi olla pidempi.

LensWay.fi -verkkokauppa on suomenkielinen!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

LensWay
Österögatan 4
164 40 Kista
RUOTSI

0800 – 11 33 55
asiakaspalvelu@lensway.fi

www.lensway.fi

Onko sinulla kokemuksia tästä verkkokaupasta? Jaa kokemuksesi ja auta muita shoppailijoita!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.