Chloes – Laadukkaat hiustenpidennykset Englannista

Tilaa aidoista hiuksista käsintehdyt hiustenpidennykset edullisesti Englannista ilmaiselle toimituksella.

chloes
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Chloes on englantilainen, korkealaatuisiin hiustenpidennyksiin erikoistunut verkkokauppa. Yritys toimii yhdeksällä eri markkina-alueella ja seitsemällä eri kielellä.

Chloes sai alkunsa, kun Chloe-niminen nainen törmäsi niin moniin ihaniin asioihin, jotka hän halusi ostaa, mutta valitettavasti ne osoittautuivat joko kalliiksi tai huonolaatuisiksi. Eräänä päivänä Chloe päätti tehdä asialle jotain ja tilasi näytekappaleet kaikilta hiustenpidennysten valmistajilta.

Vain muutamaa kuukautta myöhemmin Chloe oli valmis esittelemään verkkokauppansa, joka myy laadukkaita hiustenpidennyksiä huomattavan paljon muita myyjiä edullisempaan hintaan.

Oletko unelmoinut pidemmistä, paksummista ja hohdokkaammista hiuksista? Chloesin klipsipidenyksillä toteutat unelmasti helposti ja nopeasti.

Chloesin klipsipidennykset on tehty oikeista hiuksista ja ne ovat erittäin helppokäyttöiset – saat pidennykset paikoilleen vain muutamassa minuutissa!

Valitse sinua miellyttävä väri useista vaihtoehdoista ja tilaa unelmiesi hiukset nyt. Hiustenpidennyksiä voi myös kiharruttaa, suoristaa ja muotoilla ihan kuten aitoja hiuksiasikin.

Verkkokauppa lupaa asiakkailleen ylelliset hiustenpidennykset, fantastiset hinnat, aina ilmaisen toimituksen sekä ilmaisia opetusohjelmia, joiden avulla opit kiinnittämään, pesemään, säilyttämään hiustenpidennykset sekä pitämään hiuksesi kiiltävinä ja hyväkuntoisina.

Valikoima: Käsintehdyt, 100 % aidoista hiuksista valmistetut, ylelliset, edulliset ja helppokäyttöiset hiustenpidennykset, 27 eri värivaihtoehtoa.

Maksutavat: Visa- ja MasterCard-luottokortit, Klarna Lasku, Klarna Tili ja Klarna Osamaksu sekä verkkopankkimaksut Trustlyn kautta.

Toimituskulut: Kaikkiin hintoihin sisältyy ilmainen toimitus Royal Mailin kautta! Kaikki tilaukset käsitellään 24-48 tunnin sisällä sen vastaanottamisesta ja saat ilmoituksen, kun tilauksesi lähetetään.

Toimitusaika: Suomeen 4-6 arkipäivää.

Chloes.fi -verkkokauppa on suomenkielinen!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Chloes
483 Green Lanes
London
N13 4BS
ISO-BRITANNIA

+44 (0) 20 3286 1142
support@chloes.fi

www.chloes.fi

Onko sinulla kokemuksia tästä verkkokaupasta? Jaa kokemuksesi ja auta muita shoppailijoita!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.