Getpersonal – Persoonallisia lahjoja omalla kaiverruksella

Ruotsalainen Getpersonal myy lahjatuotteita ja koruja henkilökohtaisella kaiverruksella. Aina ilmainen toimitus!

getpersonal

Getpersonal on ruotsalainen yritys, joka myy kaiverrettuja lahjatavaroita yksityisille ja yrityksille. Valitse kaiverrus haluamaasi tuotteeseen ja saat hauskan tuotteen itsellesi tai lahjaksi. Tuotteet teetetään ja toimitetaan nopeasti ja edulliseen hintaan. Verkkokauppa on osa 08-pokaler Prishuset Wiel AB -yritystä.

Valikoimiin kuuluu hyvin monenlaisia tuotteita korttikoteloista taskumatteihin ja kaulakoruista olutlaseihin, joten jokainen löytää verkkokaupasta varmasti jotakin mieleistä.

Getpersonalilla on oma varasto ja tuotanto, joten toimitukset ovat nopeat (vain 3-5 arkipäivää). Palvelu helpottaa arkea, koska voit ostaa tuotteen ja kaiverruksen nyt samasta paikasta sen sijaan, että ostaisit tuotteen yhdestä paikasta ja kaiverruttaisit sen toisessa paikassa.

Tekstikaverrusten lisäksi Getpersonal voi kaivertaa tuotteisiin haluamsi kuvan tai logon (ota yhteyttä asiakaspalveluun englanniksi tai ruotsiksi). Yritys lupaa myös määräalennuksia jos ostat samaa tuotetta vähintään 20 kappaletta. Uniikit tuotteet sopivat erinomaisesti myös yrityksen liikelahjoiksi!

Valikoima:

  • Lahjat ja vekottimet
  • Korut ja tarvikkeet
  • Lasi, keittiö ja baari

Maksutavat: Verkkopankkimaksut (Danske Bank, Osuuspankki ja Nordea), Visa- ja MasterCard-luottokortit sekä Klarna Lasku.

Toimituskulut: Aina ilmainen toimitus!

Toimitusaika: Varastotuotteita sisältävät, ennen klo 14 tehdyt tilaukset lähetetään saman päivän aikana (ma-pe). Toimitusaika on 3-5 arkipäivää.

Getpersonal.fi -verkkokauppa on suomenkielinen!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Getpersonal
08-pokaler Prishuset Wiel AB
Propellervägen 12
183 62 Täby
RUOTSI

00 46 08-684 279 39 (ruotsiksi)
info@getpersonal.se

www.getpersonal.fi

Onko sinulla kokemuksia tästä verkkokaupasta? Jaa kokemuksesi ja auta muita shoppailijoita!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.