Fragrance Direct – Hajuvesikauppa netissä

Merkkituotteiden alennushintaiset tuoksut, meikit, ihon- ja hiustenhoitotuotteet ja kosmetiikka jopa 75 % edullisemmin!

fragrancedirect

Fragrance Direct on brittiläinen verkkokauppa, joka myy merkkituotteiden alennushintaisia parfyymeja, aftershaveja, kosmetiikkaa sekä hiusten- ja ihonhoitotuotteita. Sen menestys pohjautuu tuotteiden tarjoamiseen loistavilla hinnoilla, mutta keskittyen samalla korkeatasoiseen palveluun. Fragrance Direct on keskittynyt suoramyyntiin vuodesta 1993 lähtien. Sen idea on viedä tuote suoraan asiakkaalle mieluummin kuin, että asiakkaan täytyy mennä kaupasta kauppaan parasta hintaa etsien. Verkkokauppa pystyy tarjoamaan erittäin kilpailukykyiset hinnat, mikä tapahtuu pitämällä kiinteät kustannukset alhaisina. Heillä ei ole fyysisiä myymälöitä tai ylimääräisiä välikäsiä, vaan tuotteet toimitetaan suoraan asiakkaalle.

Avioparin perustama Fragrance Direct julkaisi ensimmäisen nettisivuston lokakuussa 1999. Se oli ihanteellinen alusta myydä tuotteita suoraan yleisölle. Siitä lähtien yritys on kasvanut kovaa vauhtia ja vuonna 2014 julkaistiin jo 5. sukupolven nettisivusto, joka tarjoaa entistä enemmän tuotteita, palveluja ja erinomaisen asiakaskokemuksen.

Fragrance Directillä on yksi vähittäiskaupan myymälä Chestergatessa, Macclesfieldissä.

Fragrance Direct tavoitteena on olla se nimi, jota ajattelet, kun haluat ostaa tuoksuja tai kosmetiikkaa netistä. Tämän saavuttaakseen se haluaa tarjota nopean, helpon ja mukavan tavan shoppailla netissä, pitää hinnat mahdollisimman alhaisina, tarjota erinomaista asiakaspalvelua ja tehdä shoppailusta kivaa kiinnostavien alennusten ja laajan tuotevalikoiman avulla.

Edullisista hinnoista huolimatta, kaikki Fragrance Directin myymät tuotteet ovat täysin aitoja – he eivät tee minkäänlaista yhteistyötä väärennettyjen tuotteiden myyjien kanssa. Saat verkkokaupasta täysin samoja tuotteita, mitä myydään myös isoissa tavarataloissa, mutta edullisemmin.

Fragrance Direct toimittaa tilauksia yli 25 maahan – myös Suomeen! Toimituskulut ovat alkaen vain reilu kahdeksan euroa tilaukselta. Ilmailuhallinnon tiukkojen säännösten takia kaikkia tuotteita ei voida lähettää lentopostitse. Tästä syystä toimitusajat ulkomaille ovat hieman pidemmät, noin kahdesta neljään viikkoa.

Valikoima:

  • Tuoksut
  • Miesten tuotteet
  • Meikit
  • Ihonhoito
  • Aurinkotuotteet
  • Kylpy ja vartalo
  • Hiustenhoito
  • Lahjat

Tuotemerkkejä: Armani, Beckham, Calvin Klein, Dolce & Gabbana, FCUK, Gucci, Hugo Boss, Jean Paul Gaultier, Kerastase, Lacoste, L’Oreal, Piz Buin, Ralph Lauren, Redken, The Body Shop ja Yves Saint Laurent.

Maksutavat: Visa, MasterCard, Maestro, Delta ja PayPal.

Toimituskulut: Standardi-toimitus Suomeen 5,99 £ (8,60 €), Express-toimitus Suomeen 9,99 £ (14,30 €).

Toimitusaika: Standardi-toimituksella 14-30 arkipäivää, Express-toimituksella 3-5 arkipäivää.

FragranceDirect.co.uk -verkkokauppa on englanninkielinen.

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Fragrance Direct
Garrison House
Byrons Lane
Macclesfield
SK11 7JW
ISO-BRITANNIA

+44(0)1625 432565
help@fragrancedirect.co.uk

www.fragrancedirect.co.uk

Onko sinulla kokemuksia tästä verkkokaupasta? Jaa kokemuksesi ja auta muita shoppailijoita!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.