Renkaatvaihtoon.fi – Renkaat ja vanteet netin kautta Ruotsista

Renkaatvaihtoon.fi on ruotsalaisen Bythjul Norden AB:n omistama verkkokauppa. Se on yksi pohjoismaiden suurimmista rengasalan kaupoista yli 50 000 tuotteellaan.

renkaatvaihtoon

Renkaatvaihtoon.fi on yksi pohjoismaiden suurimmista rengasalan verkkokaupoista. Yritys on toiminut netissä vuodesta 2002 lähtien ja se on myynyt kymmeniä tuhansia renkaita asiakkailleen. Renkaatvaihtoon.fi:n tavoitteena on tarjota asiakkailleen paras tuotevalikoima, nopeat toimitukset ja helppo tapa ostaa renkaat netistä. Verkkokaupan omistaa ruotsalainen Bythjul Norden AB.

Renkaatvaihtoon.fi:n keskusvarasto käsittää yli 50 000 artikkelia, joten useimmat tilaukset voidaan toimittaa suoraan varastolta.

Vuonna 2002 Marcus, Oskar ja Victor perustivat Bythjul.comin, joka on Tyremate.fi:n ruotsinkielinen versio. Seuraavana vuonna verkkokauppa otti ensimmäisenä käyttöön rengas- ja vannevalitsimen, joka helpotti asiakkaiden työtä valita oikeanlaiset renkaat ja vanteet autoihinsa.

Vuonna 2006 avattiin Bythjulin liiketilat ja varasto Tukholmassa. Vuonna 2007 Bythjul laajensi Suomeen, Norjaan ja Tanskaan, ja vuotta myöhemmin se avasi uuden jakelukeskuksen ja varaston Karlstadiin.

Vuonna 2010 Bythjul otti käyttöön sertifioitu yhteistyökumppani -konseptin, jonka kautta asiakkaat voivat varata myös renkaidenvaihdon yli sadalta yhteistyökumppanilta suoraan netistä. Myöhemmin Bythjul on laajentunut vielä Saksaan ja Iso-Britanniaan.

Vuonna 2014 Tyrematen nimi muuttui Suomessa muotoon Renkaatvaihtoon.fi.

Valikoima:

  • Kesärenkaat
  • Talvirenkaat
  • Vanteet
  • Renkaat vanteilla

Tuotemerkkejä: Bridgestone, Continental, Dunlop, Goodyear, Hankook, Michelin, Nokian Renkaat ja Pirelli.

Maksutavat: Visa, MasterCard, Osamaksu (0 % korko 12 kk), Svea Lasku, verkkopankkimaksut (Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea ja OP-Pankki).

Toimituskulut: Rengas tai vanne/rengas ja vanne 7,44 €/kpl, 29,76 €/4 kpl.

Toimitusaika: Toimitusajat löytyvät tuotetiedoista. Sesonkiaikoina (huhti-toukokuu ja loka-marraskuu) toimitusajat voivat olla tavallista pidemmät.

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Renkaatvaihtoon.fi
C/o Bythjul Norden AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Tukholma
RUOTSI

09 424 510 58
support@renkaatvaihtoon.fi

www.renkaatvaihtoon.fi

Onko sinulla kokemuksia tästä verkkokaupasta? Jaa kokemuksesi ja auta muita shoppailijoita!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.