Shave-Lab – Täydellinen partahöylä?

Saksalaisen Shave-Labin partahöylät edustavat yksilöllisyyttä, designia, laatua ja toiminnallisuutta.

shave-lab
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Shave-Lab tunnetaan yksilöllisyydestä, designista, laadusta, toimivuudesta ja kauneudesta partahöylien alalla. Se on optimaalinen yhdistelmä teräviä partateriä ja kauniisti muotoiltuja partahöylän varsia. Voit valita partahöylääsi sporttisen, korkealuokkaisen tai luksusvarren. Tuotteet lähetetään korkealuokkaisessa paperisessa tai metallisessa laatikossa suoraan kotiisi. Säästät rahaa nopealla ja edullisella palvelulla!

Tuotteet edustavat korkealuokkaista saksalaista muotoilua. Ne valmistetaan parhaista materiaaleista laatutyönä joka yhdistyy tyylikkääseen muotoiluun ja elegantteihin tuotteisiin. Shave-Lab tarjoaa partahöyliä, partateriä ja niihin sopivia tarvikkeita sekä hoitotuotteita, jotka ovat miellyttäviä ja toimivia.

Shave-Labin idean keksi Christopher von Hallwyl vuonna 2010. Hän halusi muuttaa tapaa, jolla ihmiset ostavat partahöyliä ja partateriä. Hän perusti Shave-Labin näyttääkseen, miten partahöylät suunnitellaan siten, että ne kestävät pidempään ja tulevat kuluttajille halvemmaksi. Yritys haluaa tarjota parhaan mahdollisen ostokokemuksen ja kommunikoida asiakkaidensa kanssa henkilökohtaisesti.

Yrityksen tavoite on tehdä sinusta onnellisempi ja saada sinut innostumaan uusista tuotteista ja innovaatioista.

Partahöylien evoluutio on käynnissä nyt! Shave-Labin valmistamat partahöylät muokkaavat päivittäista parranajoasi ja tekevät siitä ylellisen rituaalin. Yrityksen slogan on ”ylellistä parranajoa edullisin hinnoin”. Tuotteet, jotka soveltuvat niin miehille kuin naisillekin tekevät tyylillään, toimivuudellaan ja laadullaan parranajosta parhaan mahdollisen kokemuksen.

Ensimmäinen laatuaan oleva joustava parranajojärjestelmä tarjoaa useita erilaisia tyylejä ja värejä, joista löytyy jokaiselle sopiva. Partateriä on saatavilla kolmea eri tyypiä ja ne kaikki sopivat jokaiseen partahöylään ihotyypistä riippuen. Shave-Labin partaterät kiillotetaan käsin materiaaleista, kuten hartsista ja kromipäällysteisestä alumiinista.

Valikoima:

  • Partahöylät miehille
  • Partahöylät naisille
  • Partahöyläsetit
  • Partahöylät ihokarvoille
  • Partaterät
  • Ihonhoitotuotteet
  • Parranajotarvikkeet

Maksutavat: Visa, MasterCard ja PayPal.

Toimituskulut: Normaali toimitus 6,95 €/tilaus, pikatoimitus (express) 10,95 €/tilaus.

Toimitusaika: Tilaukset toimitetaan DHL- tai FedEx-kuriiripalvelun kautta. Toimitukset Suomeen 3-7 arkipäivässä.

Shave-Lab.com on englanninkielinen.

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

iSolutions GmbH
P.O. Box 44 03 52
80752 München
SAKSA

service@shave-lab.com

www.shave-lab.com

Onko sinulla kokemuksia tästä verkkokaupasta? Jaa kokemuksesi ja auta muita shoppailijoita!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.