Sunglasses Shop – Aurinkolasit netistä

Euroopan suurin aurinkolasien nettikauppa yli 20 vuoden kokemuksella. Laaja valikoima ja ilmainen toimitus Suomeen!

sunglasses-shop
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Sunglasses Shop on Euroopan suurin aurinkolasikauppa netissä. Se tarjoaa yhden maailman laajimmista aurinkolasivalikoimista netissä ja kaikki verkkokaupassa näkyvät tuotteet löytyy suoraan varastosta – siksi myös toimitukset ovat erittäin nopeat. Sunglasses Shop tuo uusimmat trendit, tyylit ja lyömättömät hinnat ulottuvillesi!

Sunglasses Shop on Essexissä, Iso-Britaniassa, perustettu perheyritys, jolla on yli 20 vuoden kokemus aurinkolasien myynnistä ja verkkokaupasta.

Yrityksen missio on tarjota huipputuotteita loistavaan hintaan, vaivattomasti. Verkkokaupan valikoima päivittyy jatkuvasti ja kaikki tuotteet ovat valmiita lähetettäväksi. Yritys ottaa mielellään vastaan myös ehdotuksia uusien tuotteiden suhteen vastatakseen kehittyviin markkinoihin ja suuren asiakasjoukon tarpeisiin. Sillä on oma ostotiimi, joka seuraa tarkasti uusimpia trendejä ja heillä on todellakin sormi liipaisimella. Sunglasses Shop erottuu kilpailijoistaan siinä, että sillä on silmälaseja lukuunottamatta kaikki tuotteet heti varastossaan. Kaikki tuotteet myös kuvataan itse.

Verkkokaupalla on kaikenlaisia asiakkaita muotitietoisista teknisiin ihmisiin. Muotitietoiset vaativat uusimpia tyylejä ja teknisemmät asiakkaat tarvitsevat enemmän tietoa valitakseen sopivan tuotteen itselleen. Sunglasses Shopilla tarjoaa ilmaiset ja nopeat toimitukset Suomeen vain 4-6 arkipäivässä. Tilaukset lähetetään joko Royal Mailin 1. luokan kirjeenä tai UPS-kuriiripalvelun kautta.

Sunglasses Shopissa ymmärretään asiakaspalvelun päälle ja he tekevät jatkuvasti töitä tarjotakseen parhaan mahdollisen ostokokemuksen. Henkilökunta saa jatkuvaa koulutusta valmistajilta ja koska he ovat riippumattomia, saat puolueetonta neuvontaa kaikkiin kysymyksiisi. Kiireisinä aikoina töitä paiskitaan pidempään, jotta asiakkaiden odotukset voidaan täyttää.

Verkkokauppa tarkistaa toimitussopimukset ja toimitusten suorituskyvyn säännöllisesti, jotta toimitukset sujuvat jatkossakin yhtä nopeasti. Tilauksia postitetaan kaikkina arkipäivinä maanantaista perjantaihin pyhiä lukuunottamatta.

Vain aitoja merkkiaurinkolaseja

Kaikki Sunglasses Shopissa myytävät aurinkolasit tulevat suoraan valmistajilta. Sopimukset ja lisenssit sitovat kauppaa noudattamaan tuotemerkkien arvoja ja toimintatapoja. Tuotteita ei koskaan osteta mistään muualta kuin valmistajilta. Useat valmistajat, kuten Ray-Ban ja Oakley ovat listanneet Sunglasses Shopin omilla sivuillaan omien tuotteidensa valtuutetuksi jälleenmyyjäksi.

Sunglasses Shop myöntää kaikille tuotteilleen 1-2 vuoden takuun sekä vuoden (siis 365 päivän) palautusoikeuden.

Aurinkolaseja myös voimakkuuksilla

Tavallisten aurinkolasien lisäksi Sunglasses Shop myy parhaiden merkkien aurinkolaseja vahvuuksilla. Yli 40 prosenttia designer-aurinkolaseista on saatavilla myös haluamillasi voimakkuuksilla.

Voimakkuudelliset aurinkolasit valmistetaan Englannissa sijaitsevassa hiomossa, jossa valmistetaan myös silmälaseja. Tietyt merkit valmistavat linssinsä omissa hiomoissaan.

Valikoima:

  • Miesten aurinkolasit
  • Naisten aurinkolasit
  • Lasten aurinkolasit
  • Laskettelulasit
  • Aurinkolasit vahvuuksilla

Tuotemerkkejä: Ray-Ban, Oakley, Maui Jim, Persol, Chanel, Dior, Carrera, Oliver Peoples, Serengeti, Michael Kors, Polaroid, Adidas, Nike, Dolce & Gabbana, Gucci, Miu Miu jne.

Maksutavat: Pankki- ja luottokortit RBS WorldPayn kautta, tilisiirto, PayPal sekä Klarna Lasku (5 € käsittelymaksu).

Toimituskulut: Toimitus Suomeen on aina ilmainen. Yli 100 € tilaukset lähetetään UPS-kuriiripalvelun kautta ja alle 100 € tilaukset Royal Mail -postipakettina.

Toimitusaika: Arkipäivänä ennen klo 17.00 vahvistetut tilaukset pakataan ja lähetetään jo saman päivän aikana. Normaali toimitusaika Suomeen on 4-6 arkipäivää (UPS) tai 1-2 viikkoa (Royal Mail). Saat paketin seurantatiedot heti, kun tilaus on lähdössä matkaan.

Verkkokauppa on suomenkielinen!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Sunglasses Shop
17 High St
Southend-on-Sea SS1 1JE
ISO-BRITANNIA

(09) 4245 0044
fi@sunglassesshop.com

www.sunglasses-shop.fi

Onko sinulla kokemuksia tästä verkkokaupasta? Jaa kokemuksesi ja auta muita shoppailijoita!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.