Superdry – Uniikkeja vaatteita Briteistä

Brittiläistä suunnittelua japanilaisessa hengessä. Ilmainen toimitus Suomeen!

superdry
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Superdry on vuonna 1985 perustettu englantilainen yritys, joka myy ensiluokkaisia miesten ja naisten vaatteita ja asusteita lippulaivamerkkinsä Superdryn alla. Superdry on ainutlaatuisesti suunniteltuja ja laadukkaita muotivaatteita haluaville suunnattu kansainvälinen tuotemerkki. Yrityksellä on yli 135 vähittäiskaupan myymälää Iso-Britanniassa ja Euroopassa. Myymälöiden ja 21 kansainvälisen verkkokaupan kautta se myy tuotteita yli 100 maahan.

Superdry-brändi on saavuttanut kansainvälistä huomiota laajan suosionsa myötä. Sen tuotevalikoimasta löytyy opiskelijahenkisiä vaatteita ja katumuotia, jossa yhdistyvät amerikkalainen retro ja japanilainen kuvakieli. Tuotteita on laidasta laitaan: t-paidat, farkut, paidat, housut, hupparit, takit, jalkineet, laukut ja asusteet. Superdryn keulahahmoina ovat esiintyneet muun muassa David Beckham, Helena Christensen ja Zac Efron.

Superdry on kiehtova, ajan hengessä sykkivä brändi. Sen korkealaatuiset tuotteet ammentavat vaikutteita perinteisestä amerikkalaisesta muodista ja japanilaisesta grafiikasta. Tuotteissa näkyvät laadukkaat kankaat, hienot yksityiskohdat, käsityönä tehdyt grafiikat, monipuolinen muotokieli sekä autenttiset viimeistelyt. Erottuva merkki on saanut paljon huomiota ja kerännyt tasaisesti uusia kannattajia myös ulkomaisista julkisuuden henkilöistä.

Ostaminen

Superdry suunnittelee, valmistaa ja myy yksilöllisiä vaatteita. Jos olet asioinut aiemmin Superdryllä, tiedät että palvelu on heille tärkeää.

Verkkokaupassa on turvallista tehdä ostoksia ja ostoksiin liittyviin kysymyksiin saa nopeasti vastauksen asiakaspalvelusta. Heillä ymmärretään, että mieli voi joskus muuttua. Siksi palautus on tehty mahdollisimman helpoksi, koska tyytyväiset asiakkaat ovat tärkein.

Tuotteiden lisäksi verkkokaupasta löydät Superdry-uutisia, joista saat inspiraatiota omaan tyyliisi. Voit myös tilata verkkokaupan uutiskirjeen, jolloin saat tietoa ja upeita tarjouksia suoraan sähköpostiisi.

Toimitukset

Tilaukset toimitetaan maksutta kaikkialle Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan. Arkipäivänä ennen klo 14.00 tehdyt tilaukset pakataan ja lähetetään jo samana päivänä. Kuljetuksesta huolehtii luotettava kuriiripalvelu DHL, jonka kautta toimitukset ovat normaalisti perillä Suomessa noin kahdessa arkipäivässä.

Kun tilaus on lähetetty, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksem, joka sisältää seurantanumeron.

Valikoima:

  • Ulkovaatteet
  • Yläosat
  • Alaosat
  • Asusteet
  • Kengät
  • Mallistot

Maksutavat: Visa Debit, Visa Electron, Visa Delta, MasterCard, Maestro, Switch ja Solo.

Toimituskulut: Ilmainen toimitus Suomeen!

Toimitusaika: Normaali toimitus noin 2 arkipäivää.

Superdry.fi -verkkokauppa on suomenkielinen!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Superdry
1-7 Clarence St
Cheltenham
Gloucestershire GL50 3JL
ISO-BRITANNIA

+44 333 3212222
care@superdry.com

www.superdry.com

Onko sinulla kokemuksia tästä verkkokaupasta? Jaa kokemuksesi ja auta muita shoppailijoita!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.