The Body Shop – Luonnon innoittamat kauneustuotteet netistä

Kansainvälinen kosmetiikkayritys, joka toimii 60 maassa. Ihon-, vartalon-, kasvojen- ja hiustenhoitotuotteet, meikit ja tuoksut netistä.

thebodyshop
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei arvosteluja)
Ladataan...

The Body Shop on kansainvälinen kosmetiikkayritys, joka toimii yli 60 maassa ja jolla on liikkeitä yli 2500. Suomessa on 33 The Body Shop -myymälää ja suomeksi palveleva thebodyshop.fi -verkkokauppa.

Verkkokaupassa on tarjolla yli 900 kosmetiikkatuotetta; ihonhoitotuotteita, hiustenhoitotuotteita ja meikkejä. Lisäksi valikoimiin kuuluu erilaisia oheistuotteita, kuten meikkisiveltimiä, pesusieniä ja kampoja.

Valtaosa The Body Shopin kosmetiikasta on kasvipohjaisia. Yritys tunnetaan eettisen liiketoiminnan uranuurtajana. Se vastustaa eläinkokeita ja puoltaa oikeudenmukaista kaupankäyntiä köyhien maiden kanssa, ympäristönsuojelua ja ihmisoikeuksien turvaamista.

The Body Shop pyrkii minimoimaan pakkaukset ekologisista syistä ja sillä on oma reilun kaupan ohjelma. Yhteisökaupan avulla tuotetaan raaka-aineita The Body Shopin tarpeisiin. Työstä maksetaan oikeudenmukainen palkka. Yhteisöt ovat sijoittaneet kaupasta saamiaan tuloja muun muassa koulujen rakentamiseen ja terveyspalveluihin. Vuonna 1986 perustettuun yhteisökauppaan kuuluu toimijoita 23 eri maasta.

The Body Shop kampanjoi myös aktiivisesti ympäristön, luonnonsuojelun ja ihmisoikeuksien puolesta.

Valikoima:

  • Hiustenhoito
  • Kasvojenhoito
  • Vartalonhoito
  • Meikit
  • Tuoksut
  • Miesten ihonhoito

Maksutavat: Yleisimpien pankkien suoramaksut, Klarna Lasku, Klarna Tili sekä Visa-, Visa Electron- ja MasterCard-luottokorttimaksut Paytrailin kautta.

Toimituskulut: Postin Economy-paketti 6,90 €, toimitus SmartPOST-pakettiautomaattiin 6,00 €, Matkahuollon Lähellä-paketti 6,30 €. Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksille.

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää paketin lähettämisestä.

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

The Body Shop International plc
New City Court
20 St Thomas Street
Lontoo
ISO-BRITANNIA

075 7532 403 (suomeksi)
verkkokauppa@thebodyshop.fi

www.thebodyshop.fi

Onko sinulla kokemuksia tästä verkkokaupasta? Jaa kokemuksesi ja auta muita shoppailijoita!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.