Yves Rocher – Kasvipohjaista kosmetiikkaa netistä

Maailman johtava kasvipohjaisten kosmetiikka- ja kauneustuotteiden valmistaja ja myyjä.

Yves Rocher on kansainvälinen kosmetiikka- ja kauneustuotevalmistaja, joka toimii 88 maassa viidellä mantereella ja työllistää yli 13 500 henkilöä.

Yves Rocherin tarina sai alkunsa vuonna 1959 pienessä La Gacillyn kylässä Ranskan Bretagnessa, jossa Yves Rocher perusti nimeään kantavan yrityksen tarkoituksenaan tuoda kasvipohjainen kauneudenhoito kaikkien saataville. Yrityksen alkuperäinen liikeidea on yhä kantava voima Yves Rocherin toiminnassa.

Myös La Gacillyn kylä on edelleen Yves Rocherille tärkeä. Sieltä toimitetaan vuosittain 300 miljoonaa tuotetta Yves Rocherin asiakkaille ympäri maailmaa. Lisäksi iso osa tuotteiden raaka-aineista tulee sen 44 hehtaarin luomuviljelmiltä.

Yves Rocher on monin tavoin ainutlaatuinen kosmetiikkamerkki. Yritys hallitsee koko tuotantoketjun viljelmiltä valmistukseen ja myyntihyllyille asti. Tuotteet valmistetaan parhaista mahdollisista raaka-aineista ja niiden laatua valvotaan tarkasti. Myös eläinten oikeudet ja hyvinvoinnin ovat tärkeitä arvoja Yves Rocherille.

Suomeen Yves Rocher tuli vuonna 1977 ja se oli ensimmäinen Suomeen tuotu liikeketju. Sillä on myymälöitä useissa Suomen kaupungeissa, mutta suurin osa tuotteista myydään verkkokaupan kautta. Yves Rocherin Suomen verkkokaupan palvelut tuotetaan Ruotsin Helsingborgissa.

Verkkokaupan valikoimiin kuuluvat erilaiset kasvipohjaiset kosmetiikka- ja kauneustuotteet ihonhoitoon, kasvojenhoitoon, vartalonhoitoon, hiustenhoitoon sekä tuoksut, aurinkotuotteet ja kylpy- ja suihkugeelit.

Valikoima:

 • Ihonhoito
 • Meikit
 • Tuoksut
 • Vartalonhoito ja aurinkotuotteet
 • Hiukset
 • Kylpy ja suihku
 • Ravintolisät
 • Miehet

Tuoteperheitä: Anti-Age Global, Baumes Lèvres, Cléa, Comme une Èvidence, Couleurs Nature, Elixir, Even Botanical, Flowerparty, Hydra Végétal, Les Plaisirs Nature, Lifting Bio, Moment de Bonheur, Monoï, Nature, Naturelle, Naturelle Osmanthus, Nutritive Végétal, Peau Parfaite, Pur Bleuet, Pure Calmille, Pure System, Quelques Notes d’Amour, Riche Crème, Sébo Végétal, Secrets d’Essences, Sensitive Végétal, Sérum Végétal, So Elixir Purple, Un Matin au Jardin

Maksutavat: Verkkopankkimaksut ja yleisimmät luottokortit.

Toimituskulut: Alle 17 € tilauksiin postitus- ja käsittelykulut 4,90 €, yli 17 € tilauksiin ilmainen toimitus.

Toimitusaika: Kaikki tuotteet pyritään toimittamaan viikon kuluessa tilauksesta. Tilaukset toimitetaan lähimmälle R-kioskille tai Postin jakelupisteeseen.

Yves-Rocher.fi -verkkokauppa on suomenkielinen!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Yves Rocher
Moulin de la Gacilly
56200 La Gacilly
RANSKA

(09) 615 166
asiakaspalvelu@yves-rocher.fi

www.yves-rocher.fi

The Body Shop – Luonnon innoittamat kauneustuotteet netistä

Kansainvälinen kosmetiikkayritys, joka toimii 60 maassa. Ihon-, vartalon-, kasvojen- ja hiustenhoitotuotteet, meikit ja tuoksut netistä.

The Body Shop on kansainvälinen kosmetiikkayritys, joka toimii yli 60 maassa ja jolla on liikkeitä yli 2500. Suomessa on 33 The Body Shop -myymälää ja suomeksi palveleva thebodyshop.fi -verkkokauppa.

Verkkokaupassa on tarjolla yli 900 kosmetiikkatuotetta; ihonhoitotuotteita, hiustenhoitotuotteita ja meikkejä. Lisäksi valikoimiin kuuluu erilaisia oheistuotteita, kuten meikkisiveltimiä, pesusieniä ja kampoja.

Valtaosa The Body Shopin kosmetiikasta on kasvipohjaisia. Yritys tunnetaan eettisen liiketoiminnan uranuurtajana. Se vastustaa eläinkokeita ja puoltaa oikeudenmukaista kaupankäyntiä köyhien maiden kanssa, ympäristönsuojelua ja ihmisoikeuksien turvaamista.

The Body Shop pyrkii minimoimaan pakkaukset ekologisista syistä ja sillä on oma reilun kaupan ohjelma. Yhteisökaupan avulla tuotetaan raaka-aineita The Body Shopin tarpeisiin. Työstä maksetaan oikeudenmukainen palkka. Yhteisöt ovat sijoittaneet kaupasta saamiaan tuloja muun muassa koulujen rakentamiseen ja terveyspalveluihin. Vuonna 1986 perustettuun yhteisökauppaan kuuluu toimijoita 23 eri maasta.

The Body Shop kampanjoi myös aktiivisesti ympäristön, luonnonsuojelun ja ihmisoikeuksien puolesta.

Valikoima:

 • Hiustenhoito
 • Kasvojenhoito
 • Vartalonhoito
 • Meikit
 • Tuoksut
 • Miesten ihonhoito

Maksutavat: Yleisimpien pankkien suoramaksut, Klarna Lasku, Klarna Tili sekä Visa-, Visa Electron- ja MasterCard-luottokorttimaksut Paytrailin kautta.

Toimituskulut: Postin Economy-paketti 6,90 €, toimitus SmartPOST-pakettiautomaattiin 6,00 €, Matkahuollon Lähellä-paketti 6,30 €. Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksille.

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää paketin lähettämisestä.

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

The Body Shop International plc
New City Court
20 St Thomas Street
Lontoo
ISO-BRITANNIA

075 7532 403 (suomeksi)
verkkokauppa@thebodyshop.fi

www.thebodyshop.fi

Strawberrynet – Meikkejä ja kosmetiikkaa edullisesti Kiinasta

Alennushintaiset ihonhoitotuotteet, meikit, kosmetiikka, hajuvedet, tuoksut ja hiustenhoitotuotteet Hong Kongista. Ilmainen toimitus Suomeen!

Strawberrynet on maailman johtava alennushintaisten ihonhoitotuotteiden, meikkien, kosmetiikan, hajuvesien, tuoksujen, kölninvesien ja hiustenhoitotuotteiden myyjä netissä. Se tajoaa laajan valikoiman maailman johtavien kosmetiikkabrändien tuotteita. Strawberrynet on hongkongilainen yritys, joka on toiminut vuodesta 1997. Se myy tuotteita kaikkialle maailmaan ja sillä on asiakkaita yli 200 eri maassa.

Verkkokauppa kutsuu ylpeästi itseään ”raikkaaksi kosmetiikkayritykseksi”, koska se on innovatiivinen, moderni ja sillä on päättäväisyyttä tulla maailman johtavaksi kosmetiikkamyyjäksi netissä. Yritys on toiminut jo yli 10 vuotta ja sen omistautunut henkilökunta tekee parhaansa tarjotakseen sinulle parhaan mahdollisen ostokokemuksen.

Strawberrynet on aidosti ensimmäinen kansainvälinen verkkokauppa, joska tarjoaa merkkituotteita alennushintaan. Se haluaa tarjota asiakkailleen kiirevapaan ostoympäristön, josta saat suosikki ihonhoitotuotteet, meikit ja tuoksut kohtuuhintaan.

Kuten tuoreet mansikat, kaikki verkkokaupassa myytävät tuotteet ovat tuoreita ja 100 % aitoja merkkituotteita. Ja verkkokaupan tarjoukset ovat yksinkertaisesti vastustamattoman makeita. Strawberrynet toimii kansainvälisesti. Se ostaa tuotteet alkuperäisinä verovapaasti ja voi näin tarjota edullisempia hintoja myös asiakkailleen kaikkialle maailmaan. Tuotteet ovat täysin samoja kuin tavarataloissakin myytävät tuotteet.

Verkkokauppa tarjoaa rahat takaisin -takuun, ellet ole tyytyväinen tuotteeseen. Palautusilmoitus on tehtävä 30 päivän sisällä ostoksista ja tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa.

Tutustu Strawberrynetin yli 30 000 kauneustuotteen valikoimaan yli 750 tuotemerkiltä. Tarjolla on paljon tarjouksia juuri tälläkin hetkellä!

Valikoima:

 • Ihonhoito
 • Meikit
 • Hiustuotteet
 • Tuoksut
 • Miesten ihonhoito
 • Miesten tuoksut
 • Kodin tuoksut
 • Lahjat

Tuotemerkkejä: Benetton, Biotherm, Britney Spears, Bvlgari, Calvin Klein, Chanel, Christian Dior, Clinique, Dermalogica, Diesel, DKNY, Dolce & Gabbana, Elizabeth Arden, Estee Lauder, Garnier, Giorgio Armani, Gucci, Guerlain, Hugo Boss, Kerastase, Kiehl’s, L’Occitane, L’Oreal, La Prairie, Lancome, Lumene, Maybelline, NARS, Schwarzkopf, Shiseido, Victorinox, Yves Saint Laurent.

Maksutavat: Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Diners Club, KCP ja PayPal.

Toimituskulut: Ilmainen toimitus Suomeen siinä tapauksessa, että tilauksesi ei sisällä hajuvesiä tai tuoksuja. Tuoksut luetaan vaarallisiksi aineiksi ja siksi niitä sisältäviin tilauksiin lisätään toimituskulut 8 €. Kuriiripalvelua käytettäessä näet lopulliset toimituskulut kassalla.

Toimitusaika: Suurimpiin kaupunkeihin 4-6 arkipäivää, useimmille muilla alueille 7-10 arkipäivää ja syrjäseuduille 10-14 arkipäivää.

Verkkokauppa on saatavilla myös suomeksi!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Strawberry Fields,
No. 4 A Kung Ngam Village Road,
Shau Kei Wan,
Hong Kong

(852) 2591 0300
info@StrawberryNET.com

fi.strawberrynet.com

Sa Sa – Kauneus- ja terveystuotteita Aasiasta

Ihonhoitotuotteet, tuoksut, meikit, hiustenhoitotuotteet sekä kauneus- ja terveystuotteet edullisesti Aasiasta.

Sa Sa on johtava kosmetiikkatuotteiden jälleenmyyjä Aasiassa. Sillä on yli 280 vähittäismyymälää Aasiassa ja se myy yli 600 brändin ihonhoitotuotteita, tuoksuja, meikkejä, hiustenhoitotuotteita, vartalonhoitotuotteita sekä kauneus- ja terveystuotteita mukaan lukien yrityksen omat tuotemerkit ja ekslusiivisesti myytävät tuotteet. Konsernilla on yli 5 000 työntekijää viidellä markkina-alueella Aasiassa.

Vuonna 1978 perustettu Sa Sa on kasvanut 40 neliömetrin myyntipaikasta tämän päivän kauneuskonserniksi, Aasian johtavaksi kosmetiikkaketjuksi ja yhdeksi Hong Kongin kymmenestä suurimmasta verkkokaupoista. Sa Sa edustaa yli 100 kansainvälistä kauneusmerkkiä Aasiassa.

Sa Sa tarjoaa asiakkailleen laajan yli 17 000 artikkelin valikoiman laadukkaita tuotteita ja sen konsepti on ”yhden pysähdyksen kosmetiikan erikoiskauppa.” Sen verkkokauppa sasa.com tarjoaa asiakkailleen erinomaisen ostokokemuksen.

Omien tuotemerkkien lisäksi Sa Sa toimii useiden kansainvälisten kosmetiikkabrändien ainoana jälleenmyyjänä Aasiassa.

Kansainväliset toimitukset

Sa Sa toimittaa tilauksia lähes kaikkialle maailmaan. Voit shoppailla tuotteita joko itsellesi tai lähettää niitä lahjaksi ystävillesi ja sukulaisille. Tilausten toimitustavaksi suositellaan kuriiripalveluja.

Kansainvälisten ilmailulainsäädösten mukaisesti vaarallisiksi luokiteltuja tuotteita ei voida lähettää lentopostilla. Tuoksut ja parfyymit luetaan tässä suhteessa vaarallisiksi tuotteiksi ja niitä voidaan toimittaa vain Kiinaan, Hong Kongiin ja Australiaan.

Kansainvälisten toimitusten toimituskulut ovat Suomeen (Region 1 ja 2) alkaen noin 15 euroa (alle 100 dollarin tilaukset). Yli 100 dollarin tilauksiin (noin 87 euroa) toimitus on ilmainen. Normaali toimitusaika Suomeen on noin 2-3 viikkoa.

Valikoima:

 • Ihonhoito
 • Tuoksut
 • Meikit
 • Vartalonhoito
 • Hiustenhoito
 • Aurinkotuotteet
 • Vauvatuotteet
 • Raskaustuotteet
 • Laihdutus
 • Terveys
 • Lisätarvikkeet
 • Lahjatuotteet

Maksutavat: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club, JCB Card, PayPal, Telegraphic Transfer ja Tenpay.

Toimituskulut: Alle 100 $ tilauksiin toimitus Suomeen on noin 15 € ja yli 100 $ tilauksiin ilmainen. Yli 250 dollarin tilauksiin ilmainen pikatoimitus.

Toimitusaika: Normaali toimitus Suomeen noin 14-21 arkipäivää, pikatoimituksella 5-7 arkipäivää tulliselvityksen kestosta riippuen.

Sasa.com -verkkokauppa on englanninkielinen. Tuotteet lähetetään Hong Kongista, joten yli 22 euron tilaukset on tulliselvitettävä ja niihin lisätään arvonlisävero.

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Sasa.com
8/F
Block B
MP Industrial Centre
18 Ka Yip Street
Chai Wan
HONG KONG

(852) 2975 3638
Yhteydenottolomake sivuilla

www.sasa.com

NordicFeel – Kauneudenhoitotuotteet nopealla toimituksella

Ruotsalainen verkkokauppa myy hajuvesiä, meikkejä sekä ihon- ja hiustenhoitotuotteita reilusti alle vähittäismyyntihintojen.

NordicFeel on hajuvesiin sekä ihon- ja hiustenhoitotuotteisiin erikoistunut ruotsalainen verkkokauppa. Se perustettiin vuonna 2006 nimellä Parfymshopen. Nykyään se on osa Nordic E-commerce Groupia, johon kuuluu muun muassa tulostinmustekauppa NordicInk.

Tänä päivänä NordicFeel on yksi Ruotsin suurimmista kauneustuotteiden verkkokaupoista. Sillä on jo yli 450 000 tyytyväistä asiakasta, ja se on valittu Pricerunnerin Vuoden verkkokauppiaaksi neljänä peräkkäisenä vuotena: 2011, 2012, 2013 ja 2014.

Verkkokaupassa myydään hajuvesiä, ihonhoitotuotteita ja hiustenhoitotuotteita. NordicFeel tunnetaan edullisista hinnoistaan ja siitä, että tuotteita myydään reilusti alle vähittäismyyntihintojen. Kaikki kauneustuotteet ovat aitoja ja Euroopan markkinoille hyväksyttyjä.

Valikoimista löytyy tuotteita useilta kauneusalan huippumerkeiltä, kuten Prada, Escada, Hugo Boss, Gucci, Dolce & Gabbana, Christian Dior, sekä paljon mielenkiintoisia uutuuksia.

Verkkokauppa on suomenkielinen!

Valikoima:

 • Tuoksut ja hajuvedet
 • Hiustenhoitotuotteet
 • Ihonhoitotuotteet
 • Meikit
 • Hygienia- ja muut tuotteet

Maksutavat: Yleisimmät pankki- ja luottokortit, Klarna Lasku, Klarna Osamaksu, pankkien suoramaksut.

Toimituskulut: Normaali toimitus 3,50 €/tilaus, yli 59 € tilauksille ilmainen toimitus.

Toimitusaika: Ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset pyritään lähettämään samana päivänä, jolloin toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Tilaustuotteiden toimitusaika on pidempi ja siitä on ilmoitettu tuotetiedoissa.

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Nordicfeel
Högsbyvägen 3
35250 Växjö
RUOTSI

info@nordicfeel.fi

www.nordicfeel.fi

Hajuvesi.fi – Edullisia tuoksuja netistä

Hajuvesi.fi on ruotsalaisen Parfym Sverige AB:n suomenkielinen versio. Kosmetiikkaa 100 merkiltä jopa -50 %.

Hajuvesi.fi on ruotsalainen Parfym Sverige AB:n suomenkielinen verkkokauppa. Parfym Sverige on perustettu vuonna 2005, mistä lähtien se on palvellut yli 300 000 tyytyväistä asiakasta. Yritys myy vain alkuperäistuotteita ja se on Trygg E-handelin sertifioima turvallinen verkkokauppa.

Hajuvesi.fi myy hajuvesiä, tuoksuja, meikkejä, ihonhoitotuotteita ja hiustenhoitotuotteita erittäin kilpailukykiseen hintaan. Osa tuotteista on jopa 50 % edullisempia vähittäismyyntihintaan verrattuna.

Verkkokaupalla on valikoimissaan useiden tunnettujen brändien tuotteita, kuten Armani, Benetton, Britney Spears, Burberry, Calvin Klein, Chloé, Dior, Elizabeth Arden, Gucci, Hugo Boss, Jean Paul Gaultier, Lacoste, L’Oréal, Matrix, Prada, Puma, Ralph Lauren, Schwartzkopf, Tommy Hilfiger, Versace ja Yves Saint Laurent. Mukana on myös pienempien brändien kiinnostavimpia tuotteita.

Kaikki Hajuvesi.fi -verkkokaupassa esillä olevat tuotteet ovat alkuperäistuotteita ja niitä kaikkia löytyy varastosta heti. Toimitukset luvataan 2-4 arkipäivässä.

Valikoima:

 • Hajuvedet ja tuoksut
 • Meikit
 • Ihonhoito
 • Hiustenhoito

Maksutavat: Luottokortit, verkkopankkien suoramaksut, Klarna Lasku (14 päivää) ja Klarna Tili.

Toimituskulut: 4,95 €/tilaus ja yli 100 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitusaika: Suomeen 2-4 arkipäivää. Toimitukset suurempiin kaupunkeihin nopeammin kuin esimerkiksi pohjois-Suomeen.

Hajuvesi.fi -verkkokauppa on suomenkielinen!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Hajuvesi.fi / Parfym Sverige AB
C/O Bonver Logistics AB
Tallbacksgatan 14A
195 72 Rosersberg
RUOTSI

asiakaspalvelu@hajuvesi.fi

www.hajuvesi.fi

Beauty Expert – Kauneustuotteet ilmaisella toimituksella

Kauneustuotteiden online-markkinajohtaja. Parhaita ja innovatiivisimpia ihon- ja hiustenhoitotuotteita, helppo ja hauska tilaaminen.

Nyt on paras aika alkaa huolehtimaan ihostasi!

Kauneuden maailmassa on tarjolla valtavasti erilaisia tuotteita. Beauty Expert on brittiläinen verkkokauppa, jolla on tieto ja kokemus erottaa hyvät tuotteet huonoista. Se on myös ylpeä voidessaan tarjota kauneusvalikoiman, joka on sekä tehokas että ylellinen. Tuotteet on valittu arvosttujen kauneussalonkien, kylpylöiden ja kosmetiikkatalojen tarjonnasta ympäri maailmaa, ja kaikki tuotteet on testattu ja kokeiltu ensin. Ja jos tuote todella toimii, Beauty Expert haluaa myös sinun pääsevät kokeilemaan sitä.

Beauty Expert tietää, että aika on kallista ja siksi se haluaa tuoda markkinoille ylellisiä kauneustuotteita, jotka ovat tehokkaita ja joiden avulla ihosi saa täydellisen hoidon mahdollisimman vaivattomasti.

Verkkokaupan valikoima kattaa tuotteita tieteellisistä orgaanisista kauneustuotteista ihotautilääkärien kehittämiin hoitoihin eli jokaiselle jotakin. Meralliset, kasviperäiset, kasvit ja mineraaliperäiset ihonhoitotuotteet sekä yksilöllistä asiantuntija-apua oikeiden tuotteiden valintaan ennen ostamista.

Toisin kuin monet muut sivustot, Beautu Expert ei myy harmaiden markkinoiden tuotteita, jotka ovat alihinnoiteltuja vain siksi, että niiden viimeinen käyttöpäivämäärä on mennyt umpeen. Korkea laatu, tehokkuus, 24-tuntinen toimituspalvelu ovat sinua varten. Jos sinä olet tyytyväinen ja ihosi on tyytyväinen, myös Beauty Expert on tyytyväinen!

Valikoima:

 • Ihonhoito
 • Meikit
 • Kauneustarvikkeet
 • Hiustenhoito
 • Kynnet
 • Tuoksut

Maksutavat: Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard, Maestro, American Express, PayPal ja Adyen.

Toimituskulut: Suomeen 3,99 £ (5,26 €), yli 50 £ ostoksiin ilmainen toimitus.

Toimitusaika: Standard-toimitus Suomeen 3-6 arkipäivässä, Tracked-toimitus lisämaksusta 2-6 arkipäivässä.

Beauty Express on englantilainen verkkokauppa, joten tilaukseen ei tule ylimääräisiä veroja tai tullimaksuja!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Beauty Expert
Meridian House, Gadbrook Park, Gadbrook Way
Rudheath, Northwich
Cheshire CW9 7RA
ISO-BRITANNIA

0161 813 1479
Yhteydenottolomake sivuilla

www.beautyexpert.com